|
Finansije
|
| Author |
Message |
VUK
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Finansije
Zanima me kakva je finansijska strana OFF ROAD-a!
Mislim,je li skupo odrzavanje auta?
Koliko se krecu cijene terenaca sada i za koliko se moze naci neki terenac? I sta treba za pocetak?
|
|
| 01-15-2007 07:46 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: Finansije
Hahahahaa...evo mog reona...hahahaha...reci prijatelju sta te zanima? Koji terenac? Koliko star? Do koliko para??? Pa cu ti sve objasniti..
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 01-15-2007 08:58 AM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Ma ja mislim da je to preskupo. Jel tako pajero?
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 01-15-2007 09:24 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Zavisi je li imas para ili nemas???...hahahahahaaaa Da vidim sta covjek hoce pa cemo skontati...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 01-15-2007 09:39 AM |
|
 |
VUK
Junior Member

Status:
|
Zanima me koliko treba kesa za pocetak? I je li to skup sport? Koliko je skupo odrzavanje?
Prodao bi' svoje auto i dao nesto para da kupim sebi nekog terenca pa me zanima kako to funkcionise!
Da li se moze naci terenac ispod 5000KM ili su skuplji?
|
|
| 01-15-2007 10:58 AM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
prvo...offroada u BiH kao sporta vec odavno vise nema.
Ne kontam bas najbolje to pitanje. Ako si se mislio takmiciti, onda odmah zaboravi, jer prvenstvo ne postoji.
Ako hoces rekreative radi, onda je to druga stvar
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 01-15-2007 12:42 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
prvo...offroada u BiH kao sporta vec odavno vise nema.
Ne kontam bas najbolje to pitanje. Ako si se mislio takmiciti, onda odmah zaboravi, jer prvenstvo ne postoji.
Ako hoces rekreative radi, onda je to druga stvar
Edis ti je upravu. Ako mislis za neko takmicenje ili nesto slicno zaboravi...Moze te se vas nekoliko skupiti i malo se zezati po Baricama ali to ti je to...A sto se tice jeepa za 5000 i ispod zaboravi...ni naj veci krs neces naci za te pare...Preko 7000 moras dati da imas nesto solidno i da se odlucis da na svaki servis minimum halalis 300-500KM...
|
|
| 01-15-2007 01:31 PM |
|
|
VUK
Junior Member

Status:
|
|
| 01-15-2007 02:14 PM |
|
 |
Zuka_BMW
Senior Member

Status:
|
@pajero
imam ja volva v 40 ustvari moj jaran nazovi na 061201795 i reci da ti je irhad dao broj pa se raspitajj
Audi driver BMW lover ....
|
|
| 01-15-2007 02:59 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Hvala brate...ali i dalje trazim...
A koji to Pajero trosi 30??? Moj je istina trosio 15 ali 30??? Mnogo je kume mnogo je...
|
|
| 01-15-2007 03:11 PM |
|
 |
|
|