|
Foggy's R1
|
| Author |
Message |
Foggy
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Foggy's R1
postavio sam ovaj topic i na Titaniun Boyzima... da vas upoznam sa svojom bebom
evo, ispricat cu vam pricu o jednoj ljubavi koja se rodila jos davne 1997... bila je kasna jesen i ja sam u rukama drzao Moto Puls... i vidio NJU... Yamaha YZF R1.... ljubav na prvi pogled... na proljece 98', sveki puta kada bi je vidio na cesti, stegnulo bi me oko srca, znao sam da je moram imati... pratio sam sve modele, gledao je kako raste, kako postavlja nove standarde u motociklizmu, a ja sam malo po malo odrastao i sazrijevao u vozaca koji ce je ukrotiti jednoga dana. uz puno truda i rada, doslo je vrijeme za kupovinu, sve opcije su bile otvorene, naravno u odredenom cjenovnom rangu... potajno sam se nadao da cu je naci... i nasao sam je, jedne hladne jesenske veceri, i cekala me 3mjeseca dok nisam sakupio sav novac i odnjeo je kuci! ostvarenje sna... tada je izgledala ovako:

vec tada sam znao da to nije obican R1, zato nisam htio da izgleda obicno, uz pomoc Robija23 i Muca (slavni nas MTU team) podarili smo joj redizajn, mono racing rep i mala promjena looka prednjeg kraja, izgleda ovako:

u to vrijeme je snimljen i filmic koji ju je proslavio, snimljen iz ciste za*ebancije, uploadan na frendov sajt... a onda sakupio 20000+ downloada u vrlo kratko vrijeme, zavrsio na televiziji i tako dalje... veselje. evo da podjelim s vama filmic... inace brzina je 200+ kmh
http://www.filegone.com/71lx (pricao sam josku i ekipi o ovom filmicu dok smo pili u extremeu ;D )
1.6.2004 godine dogodio se pad... evo ovo je slikano samo dan prije na Grobniku, tada motor odlazi u garazu i pocinju ljetne muke, trud rad i jako jako puno ideja, ovime zahvaljujem svima koji su na bilo koji nacin pomogli, jer sam nebi mogao
posljednja slika:

hvala bogu nesreca je prosla bez tezih ozljeda tako da su radovi poceli odmah drugi dan, Robi23 i ja smo svaki dan po onim vrucinama provodili sate u garazi, prvi posao je bio utvrditi stetu, izabrati opcije popravka, sakupiti ideje i stvoriti nesto novo!
improvize-modify-adapt-overcome!
i tako je jedna moja vizija prerasla u djelo

bok uz bok sa Kawasakijem ZX6R koji je isto bio slagan u MTU

no jednom kada krenete, nema zaustavljanja, idemo dalje, dosla je zima, pocetak 2005. i sljedi lagani restyling

znam da nije auto ali ulozeno je puno ljubavi, rada, novaca, u ostalom to je ostvarenje moga sna, i zelim ga podjeliti s vama! to je to sto se radova tice... za ovu godinu... a za kraj malo uzivancije... cesta nije pista, nego trkaca staza (by punisher) uzivajte!
ROAD
/URL]
[URL=http://img161.imageshack.us/my.php?image=p10100885zy.jpg]

TRACK

ovaj motor je posvecen mojim prijateljima, koji su bili uz mene uvijek, i kada se pilo i slavilo, i kada se padalo, razbijalo i plakalo

soho i ja (bio je samnom kod vas u gostima ovaj vikend 

|
|
| 12-12-2005 09:58 AM |
|
|
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
predobro, isti si Carl F. 8)
samo nastavi i pazi se 
ps. jel to tvoj 1. motor?
Automotodrom...
|
|
| 12-12-2005 10:25 AM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
This post was last modified: 12-12-2005 11:07 AM by esso_sa.
|
|
| 12-12-2005 10:29 AM |
|
 |
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
svaka ti čast, to je ljubav
Extraaaaaaa
|
|
| 12-12-2005 10:37 AM |
|
 |
e.bug
Senior Member

Status:
|
Foggy, dobrodosao! I pored ovoliko slika da nisi stavio ni jednu sliku auspuha
ride it like you stole it
|
|
| 12-12-2005 10:54 AM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
super slike, dobar motor svaka cast, samo mi nije jasno zasto si ljevi far 'prekrio' ?
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 12-12-2005 12:14 PM |
|
|
Engin
Posting Freak

Status:
|
majstore, bravo
svaka čast za predstavljanje i ljubav prema bike-u
|
|
| 12-12-2005 12:30 PM |
|
 |
tataratira
Posting Freak

Status:
|
jači si od motora, svaka čast!
Hate It Or Love It- The Golf
|
|
| 12-12-2005 01:10 PM |
|
 |
dj_gianny
Senior Member

Status:
|
brateee pozdrav, lud je clip 200na sat
|
|
| 12-12-2005 01:12 PM |
|
 |
ticall
Junior Member

Status:
|
Foggy pozdrav za bete, sta mai? znamo se vec malo duze vremena sa motora.hr znam sve sta se desavalo sa makinom i dobro si je sredio samo lagano
|
|
| 12-12-2005 01:58 PM |
|
 |
|
|