|
Forum glasanje
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Forum glasanje
Razmiljao sam o tome da forum zatvorimo u potpunosti za obicne goste, tako da samo registrovani korisnici mogu vidjeti topice i teme na forumu, nesto kao na http://www.hr-a.com forumu
Posto smo nesto kao demokratični dajemo ovo na glasanje do sada registrovanim korisnicima, pa vi odlucite hocemo li biti forum zatvorenog tipa ili otvorenog. Doduse i sada ne mogu postati neregistrovani, ali mogu citati forum
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-17-2003 05:46 PM |
|
|
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Status:
|
ja nebih zatvarao. Mrzim te zatvorene forume i nikad se nisam registrovao ako me prisiljavaju na to. Treba nam kvalitet a ne kvantitet clanova. Ako koga interesuje onda ce se registrovati. Nikakva koristi od mrvog imena na listi clanova. I sa ovim tipom foruma ce ih biti duplo vise nego aktivnih.
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 10-17-2003 06:04 PM |
|
 |
Rujo
Member

Group: Registered
Status:
|
Ne treba zatvarati forum. Naka svako ima mogućnost pogledati šta se ovdje dešava pa na osnovu tega neka odluči hoće li se pridružiti ili ne.
Off Road - The Ultimate Freedom Of Living
MUD IS ALL WE NEED
http://www.4x4.ba
|
|
| 10-17-2003 06:18 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
za sada ste me ubijedili, da cujemo ostale.
SAmir BL.. pogresno si me razumio. Nisam razmisljao o tome da se poveca broj registrovanih, cak naprotiv.
Kao sto vidite za manje od mjesec dana registrovalo se preko 70 clanova, sto nisam ni ocekivao da ce se desiti u prvih mjesec dana.
Ovo je samo prijedlog i ideja, pa vi odlucite, zato smo i stavili na glasanje
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-17-2003 06:28 PM |
|
 |
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Status:
|
Moja greska, obicno forumi kad stave blokadu to rade da povecaju clanstvo sto im kanda nesto znaci. Ne traba ni brinuti o clanstvu toliko, ko zeli nek izvoli.
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 10-17-2003 06:38 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
upravo to.. ko zeli neka izvoli
|
|
| 10-17-2003 06:41 PM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
ne treba ako neko pretjera lako je obrisati
|
|
| 10-17-2003 07:36 PM |
|
|
Rujo
Member

Status:
|
Ja bih neaktivne brisao iz članstva ako u npr. mjesec dana ne postaju ni jednu poruku.
Off Road - The Ultimate Freedom Of Living
MUD IS ALL WE NEED
http://www.4x4.ba
|
|
| 10-17-2003 07:39 PM |
|
 |
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Status:
|
Ja bih neaktivne brisao iz članstva ako u npr. mjesec dana ne postaju ni jednu poruku.
to zna biti nekad problem na ovim forumima. Ako obrises jednog, redni broj se pomjeri i onda mogu privatne poruke preci sljedecem broju ili tako nesto, nemogu se tacno sjetiti. To je valjda zbog logike baza podataka.
|
|
| 10-17-2003 07:42 PM |
|
|
Medo
Member

Status:
|
Gosti neka gledaju i citaju.
Ako hoce pisati neka se registriraju. Kao i do sada.
Zatvorenost za goste nema mjesta ovdje.
Treba uzeti i cinjenicu, nazalost, dosta pocetnika se ne zna ni registrirati, pomalo klikaju i ponesto procitaju.
Neka ih.
Los je domacin koji pred gostima zatvara vrata.
|
|
| 10-17-2003 08:49 PM |
|
 |
|
|