|
forum kafa
|
| Author |
Message |
gordon
Member

Group: Registered
Status:
|
A bilo mi se nezgodno nametati
a sjedio je Miro, Boris, Conjo , Faruk pa ja
|
|
| 11-22-2003 04:13 PM |
|
|
boris
Member

Status:
|
GORDONU
Pa kad si vec sjedio tu sto me nisi malo podrzao koliko su me napadali radi komentara na forumu,jedino ako nisi na njihovoj strani?
|
|
| 11-23-2003 11:50 AM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
borise,
sta ima ko da te napada, pa ovaj Forum je pokrenut upravo sa zeljom da se pomogne i promovise autosport u BiH
a ne da se prave klanovi i da bude predmet svadje i rasprave
|
|
| 11-23-2003 12:58 PM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
Dosta se ljudi -prepoznalo u mojim i vasim komentarima,pa posto neke od vas i ne znaju,onda su mene poceli da napadaju i kritikuju.Ali se ja ne uzbudjujem puno,jer mislim da mi je svaki komentar na mjestu,a oni neka dokazu da nisam u pravu.
|
|
| 11-23-2003 01:27 PM |
|
 |
gordon
Member

Status:
|
Nisam se opredjelio ni na jednu stranu ( Ima li strana uopšte?)
a nisam učestvovao u raspravi jer nisam jedan od vozača (istina , vozim slalom) pa da nebi bilo: sta ti uopšte znaš?..
A znam podosta jer pratim brdske trke , zajedno sa jajčanima koji voze[/img]
|
|
| 11-23-2003 02:58 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Dosta se ljudi -prepoznalo u mojim i vasim komentarima,pa posto neke od vas i ne znaju,onda su mene poceli da napadaju i kritikuju.Ali se ja ne uzbudjujem puno,jer mislim da mi je svaki komentar na mjestu,a oni neka dokazu da nisam u pravu.
pa neka izvole gospoda se registrovati na forumu i braniti svoje stavove pod svojim imenima, ili neka posalju mail sa reakcijom na redakcija@pungas.com i ja cu objaviti reagovanje i demant.
Osim ako nemaju sta demantovati
A vec sam rekao.. svaki pritisak prouzrokovat ce kontraefekat, pa umjesto da se smirimo sa vijestima opalicemo jos vise. veliki smo inatdzije
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-23-2003 03:05 PM |
|
|
|
|