|
Forum na makedonski jazik
|
| Author |
Message |
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Forum na makedonski jazik
Poradi golemiot interes za web stranata na PunGas poproglasuvanjeto na pobednicite za 2003 im voozmozuvame na site vljubenici vo avtomobilizmot svoite komentari da gi davaat vo forumot na makedonski jazik pod poseben del.
Ve molam porakite da bidat so pristojna sodrzina.
Sportski pozdrav,
Katz
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 01-17-2004 05:11 PM |
|
|
Maverik
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Airlija neka e!!!!!
Aj neka e so sreka forumov
Samo oti ne mozam da pisuvam na kirilica tuka??????
So e rabotata
Neli na makedonski
Pozdrav
|
|
| 01-17-2004 09:20 PM |
|
 |
Ljupco
Member

Status:
|
Bravo Katz.Primi gi moite cestitki za ideata i za ostvaruvanjeto na forumot .Konecno i nie dobivme forum pa moze da se kazuvaat interesni i samo interesni i normalno pristojni raboti ovde.Onie koi ne bi znaele sto da komentiraat neka gi poglednat drugite forumi na http://www.pungas.com ili na http://www.grandprix.co.yu za da dobijat interesni idei.Mislam deka ova navistina ni falese zatoa sto moze da pridonese za razmena na idei,informacii,tracevi i mnogu,mnogu,mnogu drugi raboti vrzani za nasiot avto sport.
SPORTSKI POZDRAV I SE NAJDOBRO
|
|
| 01-20-2004 07:28 AM |
|
|
Katz
Administrator

Status:
|
Re: Airlija neka e!!!!!
Aj neka e so sreka forumov
Samo oti ne mozam da pisuvam na kirilica tuka??????
So e rabotata
Neli na makedonski
Pozdrav
Moznostite na forumot se takvi da podrzuvaat smo latinica. Mislam deka toa nema da preci vo komunikacijata.
Za ponatamu planirano e da prodolzime i na kirilica.
Blagodaram za poddrskata.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 01-20-2004 08:50 AM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Мислам дека може да се пишува и кирилица
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 01-20-2004 06:40 PM |
|
|
Maja
Member

Status:
|
Zdravo Katz.Pozdrav do fenomenalnata ideja i do vasata rabota.Definitivno ste edinstveni i odlicni.Pun gas ke pridonese za pogolema afirmacija na sportov vo drzavava i posiroko.Samo prodolzete taka.Imam eden predlog koj se nadevam deka ke im se dopadne na site vasi posetiteli.Zabelezav deka pravis intervjua samo so vozaci i znam deka veke si napravil so nekoi pretstavnici na klubovi.Toa e odlicno,megutoa nemoj da gi zaboravas i onie luge koi se na vlasta vo sportov i sto odlucuvaat za negovata idnina, a normalno i za idninata na vozacite i klubovite, primer clen na nekoja komisija.Interesno e da znaeme kako tie funkcioniraat,kolku pati vo sezonata imaat sostanoci,dali koga ima zakazano sostanok uspevaat da se soberat site clenovi na komisijata i sl.Mozam da te upatam na predsedatelot na komisijata za avto-trki (Trajce).Mozam da ti pomognam okolu sostavuvanjeto na intervjuto.Prasaj kolku vreme im treba da donesat odluka za odreden spor,na koj nacin gi izvestuvaat klubovite odnosno se izvinuvam dali voopsto gi izvestuvaat klubovite(ova prasenje iskoristi go vo intervjuto so Ivan Nikcevic,ako se uste ni si go napravil).Podobro da skratam,zatoa sto na temava mozam da pisuvam cel zivot.Sportski pozdrav i mnogu sreka.
|
|
| 01-30-2004 09:56 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Pocnav so vozacite da pravam intervjua, bidejki smetam deka tie se NAJVAZNI vo ovoj sport.
I site drugi povrzani so ovaa tema ke dojdat na red.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 01-31-2004 10:49 AM |
|
|
Maja
Member

Status:
|
Zdravo Katz.Stranava e odlicna, no mislam deka imate mala reklama za nea odnosno mnogu luge neznaat deka postoi.Treba i tie da doznaat zatoa sto navistina ima sto da vidat.Razmisli okolu toa.Za da Vi ja iskazeme nasata podrska(dokolku se soglaasuvate) ke stavime reklami na site vozila na AMK Kone sport, a za vozvrat barame da prodolzite so vasite zalaganja i vasata rabota.Eve ova moze da bide apel do site vozaci i klubovi koi se soglasuvaat so mene deka sportov so PUNGAS odi cekor napred.
|
|
| 02-02-2004 12:51 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
akos am dobro razumio, radi se o razmjeni banera.. Slobodno nam saljite svoje banere i svoje objave to cemo rado objavljivati.
kakve god informacije imate o svom prvenstvo dostavite Katzu koji ce to proslijediti dalje pa cemo objavljviati sve sto ima veze sa auto sportom i takmicarima
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 02-02-2004 01:45 PM |
|
|
Katz
Administrator

Status:
|
Zdravo Katz.Stranava e odlicna, no mislam deka imate mala reklama za nea odnosno mnogu luge neznaat deka postoi.Treba i tie da doznaat zatoa sto navistina ima sto da vidat.Razmisli okolu toa.Za da Vi ja iskazeme nasata podrska(dokolku se soglaasuvate) ke stavime reklami na site vozila na AMK Kone sport, a za vozvrat barame da prodolzite so vasite zalaganja i vasata rabota.Eve ova moze da bide apel do site vozaci i klubovi koi se soglasuvaat so mene deka sportov so PUNGAS odi cekor napred.
Blagodaram za ponudata. Sekako deka ja prifakjame. Vekje i drugi ni iskazaa poddrska da postavat nalepnici na nivnite vozila.
Jasno mi e deka treba pogolema promocija na PunGas, no toa mozam (zasega) da go pravam edinstveno preku licni kontakti , e-mail i megjusebna razmena na baneri.
Eve i Edis napisa deka bilo kakva informacija za AMK Kone sport da imate istata ke bide vo najbrz mozen rok postavena na nasata veb stranica
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 02-02-2004 03:27 PM |
|
 |
|
|