Poll: Kada Vam je forum bio bolji ?
Prije 1.5 - 2 godine
Sada
[Show Results]

Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 [2] 3 4 Next > Last »
Forum nekada i sada ...
Author Message
Vladimir
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

Blade Wrote:

dottore Wrote:
I ovaj topic nije bezveze ovde

Normalno da nije zato sto sam ga ja napisao ... Wink Very Happy

Pa ode i ti u Off topic, a kritikujes ostale.... Laughing

Da je moj forum obrisao bi ovaj zadnji tvoj post Laughing Twisted Evil Wink

The Power Of Dreams

This post was last modified: 12-13-2005 04:05 PM by Vladimir.

12-13-2005 03:12 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Blade
Senior Member

Vladimir Wrote:

Blade Wrote:

dottore Wrote:
I ovaj topic nije bezveze ovde

Normalno da nije zato sto sam ga ja napisao ... Wink Very Happy

Pa ode i ti u Off topic, a kritikujes ostale.... Laughing

Da je moj forum obrisao bi ovo sto ti napisao. Wink Twisted Evil Smile

Ne, ne kritikujem ja nikoga ... Rolling Eyes
Ja samo hocu da kazem kakav je kvalitet tema danas i kakav je nekad bio !

The best drog in the world CS...

Live long CS...
12-13-2005 03:23 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

M3 Wrote:
@Blade
potpuno si u pravu
sve više raje odlazi...iz raznih razloga Rolling Eyes
al to ti je tako, sve se potroši vremenom
dolaze novi, pa su druge teme zanimljivije, tipa " folk ili turbo folk"

Slažem se sa kolegom.

Ali šta je tu je... Mene je u početku PG-a bilo sramota pisati, (mislio sam se da ću se provaliti) kad se sjetim ko su sve bili članovi. Većina takmičara je pisala ovdje. Danas svako piše šta mu padne na pamet tj. većina su gluposti. Mislim da bi ukidanje podforuma koji nemaju veze sa automobilima/motorima podiglo kvalitet i "otjeralo" neke nepotrebne članove.

Ali i danas je među najboljim forumuma sa prostora bivše YU.

SRCBL
12-13-2005 03:31 PM
MAZAMALI
Senior Member

meni je sve o street race zanimljivo a ne znam sta ocekujete sad zanimljivo u 12 i 1 mjesecu bezzze neka malo
3 mjesec zagreb auto show sajam
4 MoStreetRace
5 SR402 V.Gorica
6 mjesec na more
7Grobnik itdddddddddddddddddddddddd

http://www.amknitro.com
12-13-2005 03:38 PM
Vladimir
Posting Freak

Zima je inace dosadna za ljubiltelje automoto sporta,nema nekih posebnih dogadjanja pa tako nedostaje i kvalitetnih tema.

Ali glupostima se mora stati u kraj...

Mislim da bi admini na celu sa glavnim i odgovornim urednikom trebali biti stroziji prema clanovima koji su skloni supljim pricama i raznim glupostima koje valjaju.

The Power Of Dreams

This post was last modified: 12-13-2005 03:49 PM by Vladimir.

12-13-2005 03:46 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Sike Wrote:

M3 Wrote:
@Blade
potpuno si u pravu
sve više raje odlazi...iz raznih razloga Rolling Eyes
al to ti je tako, sve se potroši vremenom
dolaze novi, pa su druge teme zanimljivije, tipa " folk ili turbo folk"

Slažem se sa kolegom.

Ali šta je tu je... Mene je u početku PG-a bilo sramota pisati, (mislio sam se da ću se provaliti) kad se sjetim ko su sve bili članovi. Većina takmičara je pisala ovdje. Danas svako piše šta mu padne na pamet tj. većina su gluposti. Mislim da bi ukidanje podforuma koji nemaju veze sa automobilima/motorima podiglo kvalitet i "otjeralo" neke nepotrebne članove.

Ali i danas je među najboljim forumuma sa prostora bivše YU.

koji ba takmicari?
Oni su tu ostavili par odgovora kada ih je neko direktno prozivao. redom su svi clanovi foruma, ali nisu ni prije postali. Sada postaju cak i vise nego ranije.

Foum je otvoren za sve, kome se ne svidja, ne mora ga posjecivati. Niko nikoga ne tjera da dolazi na forum i da stavlja postove. Ko zeli moze, ko ne zeli ne mora.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-13-2005 03:47 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hybrid
Posting Freak

bit ce zanimljivih tema i zimi...trebo bi taj winter cup bit na igmanu il bjelasnici, nisam siguran...

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
12-13-2005 04:02 PM
BoB
Senior Member

Edis Jasarevic Wrote:
Cemu ova tema?

Tema je sasvim o.k., zasto ne preispitati neke stvari....Na kraju krajeva, to moze samo pozitivno djelovati. Momak je s razlogom upitao....Eto, kad vec pricamo o tome da kazem da mi generalno (clan sam nesto vise od godinu dana pa ne znam kako je to izgledalo prije tog perioda) smeta sto bas i nema previse smislenih i konstruktivnih tema...Uglavnom naklapanja oko nebitnih stvari, neke privatne rasprave za koje postoji PP ili mail.... O strucnim raspravama, savjetima i razmjeni iskustava da i ne govorim. Svi znamo da na ovom forumu ima samo nekoliko ljudi (sebe tu svakako ne ubrajam) koji zaista znaju o autima ili auto sportu....Vecina ostalih uglavnom gledaju slike, clipove, i razglabaju o nabrijanim autima u koje nikad nece sjesti, vjerovatno ni vidjeti uzivo....I sve "znaju" o tome.... A kladim se da ne znaju promijeniti tocak. Ja npr. nedavno pitam o vasim iskustvima sa zimskim gumama a 90% odgovora se svede na raspravu "koji princip ganjas pa neces savu...". Na nasem govornom podrucju fakat ima par foruma (namjerno necu navoditi koji su) koji su po tom pitanju puno bolji, i na kojima mozes nesto nauciti...Ljudi razmjenjuju iskustva i savjetuju se...Na pungas.com je uglavnom fina raja i zato je popularan i dobro posjecen. Ali zaboravlja se svrha...

12-13-2005 04:08 PM
Vladimir
Posting Freak

Hybrid Wrote:
bit ce zanimljivih tema i zimi...trebo bi taj winter cup bit na igmanu il bjelasnici, nisam siguran...

Valjace i to da popunimo podforum HUMOR. Smile

The Power Of Dreams
12-13-2005 04:09 PM
esso_sa
Posting Freak

Status: Away

BoB Wrote:
Tema je sasvim o.k., zasto ne preispitati neke stvari....Na kraju krajeva, to moze samo pozitivno djelovati. Momak je s razlogom upitao....Eto, kad vec pricamo o tome da kazem da mi generalno (clan sam nesto vise od godinu dana pa ne znam kako je to izgledalo prije tog perioda) smeta sto bas i nema previse smislenih i konstruktivnih tema...Uglavnom naklapanja oko nebitnih stvari, neke privatne rasprave za koje postoji PP ili mail.... O strucnim raspravama, savjetima i razmjeni iskustava da i ne govorim. Svi znamo da na ovom forumu ima samo nekoliko ljudi (sebe tu svakako ne ubrajam) koji zaista znaju o autima ili auto sportu....Vecina ostalih uglavnom gledaju slike, clipove, i razglabaju o nabrijanim autima u koje nikad nece sjesti, vjerovatno ni vidjeti uzivo....I sve "znaju" o tome.... A kladim se da ne znaju promijeniti tocak. Ja npr. nedavno pitam o vasim iskustvima sa zimskim gumama a 90% odgovora se svede na raspravu "koji princip ganjas pa neces savu...". Na nasem govornom podrucju fakat ima par foruma (namjerno necu navoditi koji su) koji su po tom pitanju puno bolji, i na kojima mozes nesto nauciti...Ljudi razmjenjuju iskustva i savjetuju se...Na pungas.com je uglavnom fina raja i zato je popularan i dobro posjecen. Ali zaboravlja se svrha...

Slazem se sa napisanim u potpunosti !

Isto tako, zelim da naglasim da bas i nije lako obuzdati teme sa "supljim pricama" i slicnim nekonkretnim i nekonstruktivnim raspravama. Kada ovo kazem, mislim na to da kada god neko od admina zakljuca neku "suplju" temu ili upozori inicijatore iste, dolazi do pobuna, zalbi i na kraju svadja...
Ja licno poprilicno puno pratim americki forum vwvortex.com i poprilicno je dobar primjer foruma sa kvalitetnim i konstruktivnim diskusijama o automobilima. Najinteresantnije i najkonstruktivnije teme u zadnje vrijeme na ovom forumu, po mom misljenju su Siketova konverzija motora u Alfi, rasprava o turbo kompaktima i upratio sam jos jednu u sekciji o motorima gdje jedna mala ali kvalitetna ekipica diskutuje o motorima, skupovima i trkama na stazama...

Al hajd, mozda je sve ovo sada jedna mala zimska pauzica prije nego sto krene sezona dogadjaja, kao sto Maza rece Very Happy

12-13-2005 05:36 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  popravljen forum Edis Jasarevic 8 301 08-06-2008 03:12 PM
Last Post: Edis Jasarevic
Icon_mrgreen FORUM Hayabusa 25 1,764 03-11-2007 10:24 PM
Last Post: SamirBL
  novi forum posix 24 2,420 03-27-2006 02:29 PM
Last Post: Vector
  Novi PG forum i mogucnosti Edis Jasarevic 6 775 12-30-2005 10:07 AM