|
Forum nekada i sada ...
|
| Author |
Message |
passenger57
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
ha a uvijek nam ostane da se svadjamo oko alfe i golfa
dobar je forum nemojte ga kuditi, ja kakav god dobar ili los da mi je dan zavrsim uglavnom forumom...taman sluzi za ono za sta je i stvoren...razbibriga a usput nesto i naucis.
pozdrav raji!!! 8)
Forza Ferrari!!!
|
|
| 12-13-2005 05:41 PM |
|
|
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
bit ce zanimljivih tema i zimi...trebo bi taj winter cup bit na igmanu il bjelasnici, nisam siguran...
Valjace i to da popunimo podforum HUMOR. 
eto nece ti u zimu bit dosadno
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 12-13-2005 06:17 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
Ma nigdje veze, kakav je takav je, nas je i sta sad.. wtf
|
|
| 12-13-2005 06:49 PM |
|
 |
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators
Status:
|
Ja sam na nekoliko foruma bio od njihovih nastajanja i svaki put se ista prica ponovi. Uvijek par ljudi zali za nekim starim dobrim vremenima.
Tako je to i j.ebiga. Mislim da je tal u tome da kad forum pocinje, par aktivnih ljudi se povezu pravo i postanu bliski. Vremenom sve prodje i neko uvijek ostane da zali. A u stvari forum vazda isti.
Tako je kako je i nemoze drukcije.
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 12-13-2005 09:38 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Ja sam glasao za forum od pre,zato sto sam tada bio moderator na temi Japanski automobili .
Salim se. Na forumu sam od samog otvaranja i bilo je ok tada,ali mi i sad nije lose bas zbog toga sto ima i nekih neautomobilskih tema. Fino je procaskati sa ljudima slicnih interesa i o nekim drugim stvarima koje cine zivot.
Bas sto neko rece da mi ovo dodje super razbibriga pre nego sto legnem da spavam.
Obozavam automobile i zato mi je ovaj forum super,ali mi je i super sto i dosta drugih tema za razgovor mogu naci ovde. Sve u jednom,ali pre svega automobili.
Sto se mene tice,ne menjajte nista.
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 12-14-2005 12:33 AM |
|
 |
samo cool
Member

Status:
|
|
| 12-14-2005 10:51 AM |
|
|
chimera
Posting Freak

Status:
|
Ovaj komplet forum je u rasulu. Mozete Vi sad meni reci kako broj postova raste, kako ima vise clanova i kako je sve ok...
Ali na ovom forumu ljudi su se rasuli. Ljudi koji su znali sta pricaju. Ljudi od kojih sam ja dosta stvari naucio.
Sad je ovdje gomila nebuloznih postova, punih smajlica. Glupih pitanja i jos glupljih odgovora. Svaki dan obidjem i ne nadjem dvije teme na koje mogu da se javim.
Ovaj forum je polako postao ljudima mijesto za lijecenje dosade i frustracija. Sva raja koja su znacila za ovaj forum su se povukla. Ili lagano uzimaju odstupnicu.
Svaki put otvorim forum, procitam teme i skontam da sam sat vremena citao gluposti.
Ovaj forum su ranije ljudi samo citali, nisu htjeli da se jave da se ne bi provalili. Ljudi koji imaju puno vise znanja, od 80% ljudi koji trenutno najvise postaju. Sad ti ljudi polako napustaju forum.
Eh jos samo da pozdravim neke ljude: Cybernck, Sike, Vlado, Lage, 0-100, Elvir, Faruk, Kenan, M3, posix, dr, Katz, Hota, crank, esso...mozda jos poneko cijeg imena sad ne mogu da se sjetim...sorry
Od ovih ljudi sam cuo koji pametnu (neki su banovani jer imaju stav, a neki su otisli jer nemaju volje) , na ostale ljude ovog foruma ne vrijedi trositi rijeci.
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 12-14-2005 12:24 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
Ma nigdje veze, kakav je takav je, nas je i sta sad..  wtf 
Da, a ovo je vrhunac tvoje inteligencije, smislenosti i svega. Recenica koja nema smisla sa dva smajlija.
Ja se odavno ne pitam, ali dok sam se pitao takvi ko ti bi jako brzo dobili ban...
Danasnji admini nece da se zamjere pa je sve u ku.rcu.
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 12-14-2005 12:27 PM |
|
 |
sasle
Junior Member

Status:
|
vec jedan određeni period sam redovni posetilac ovog sajta pa tako i njegovog foruma. za to vreme sam puno al bas puno naucio i sad neuporedivo "vise znam" nego pre. sad da li je bolji forum ili nije u to ne ulazim. sto se tice ljudi koji vise ne postuju boze moj... koga nema bez njega se moze. kome se ne svidja siroko mu polje. samo nastavite
pozdrav
|
|
| 12-14-2005 12:50 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Ovaj komplet forum je u rasulu. Mozete Vi sad meni reci kako broj postova raste, kako ima vise clanova i kako je sve ok...
Ali na ovom forumu ljudi su se rasuli. Ljudi koji su znali sta pricaju. Ljudi od kojih sam ja dosta stvari naucio.
Sad je ovdje gomila nebuloznih postova, punih smajlica. Glupih pitanja i jos glupljih odgovora. Svaki dan obidjem i ne nadjem dvije teme na koje mogu da se javim.
Ovaj forum je polako postao ljudima mijesto za lijecenje dosade i frustracija. Sva raja koja su znacila za ovaj forum su se povukla. Ili lagano uzimaju odstupnicu.
Svaki put otvorim forum, procitam teme i skontam da sam sat vremena citao gluposti.
Ovaj forum su ranije ljudi samo citali, nisu htjeli da se jave da se ne bi provalili. Ljudi koji imaju puno vise znanja, od 80% ljudi koji trenutno najvise postaju. Sad ti ljudi polako napustaju forum.
Eh jos samo da pozdravim neke ljude: Cybernck, Sike, Vlado, Lage, 0-100, Elvir, Faruk, Kenan, M3, posix, dr, Katz, Hota, crank, esso...mozda jos poneko cijeg imena sad ne mogu da se sjetim...sorry
Od ovih ljudi sam cuo koji pametnu (neki su banovani jer imaju stav, a neki su otisli jer nemaju volje) , na ostale ljude ovog foruma ne vrijedi trositi rijeci.
fino od tebe chimera. Necemo sada pricati o nekakvoj lojalnosti i kojecemu. Na stvari koje se prvi ti zalis, i koje tebi nedostaju prvenstveno si ih ti sam takve stvorio.
Pocevsi od Faruka pa nadalje stvari.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-14-2005 02:32 PM |
|
 |
|
|