|
Forum nekada i sada ...
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Ma nigdje veze, kakav je takav je, nas je i sta sad..  wtf 
Da, a ovo je vrhunac tvoje inteligencije, smislenosti i svega. Recenica koja nema smisla sa dva smajlija.
Ja se odavno ne pitam, ali dok sam se pitao takvi ko ti bi jako brzo dobili ban...
Danasnji admini nece da se zamjere pa je sve u ku.rcu.
ne vidim kako se ti tu ne pitas.
ovo sada prelazi u offtopic, i stvari koji trebaju ici na PP, ali kada ti tako ne radis ne ocekuj isto od mene.
Ti si i dalje ADMIN na ovom forumu, shodno tim, besmislene su stvari koje ovdje govoris. Ko to tebe nesto ne pita. Imas admin ovlasti kao i ostali.
Međutim, posto se ne osjecas adminom od ovog momenta vise i neces biti admin.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-14-2005 02:35 PM |
|
|
Kenno
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
Ja nisam glasao.
Mislim da je forum forum.
Uostalom ko hoce eto mu, ko nece ne mora.
A moje misljenje je da je pg ponajbolji forum, ne samo na tematiku automobila, na ovim prostorima.
Toliko od mene.
PS
Ipak moram da primjetim da određeni clanovi foruma u zadnje vrijeme previse koriste forum za samo njima interesanten i zanimljive price, prepoznace se...
i jos nesto, da mene neko pita, svako velicanje turbofolka i dzigera, ban do kraja zivota...
|
|
| 12-14-2005 05:00 PM |
|
 |
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
Ja nisam glasao.
Ipak moram da primjetim da određeni clanovi foruma u zadnje vrijeme previse koriste forum za samo njima interesanten i zanimljive price, prepoznace se...
i jos nesto, da mene neko pita, svako velicanje turbofolka i dzigera, ban do kraja zivota...
apsolutno se slazem sa ovim
|
|
| 12-14-2005 06:23 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
Ma nigdje veze, kakav je takav je, nas je i sta sad..  wtf 
Da, a ovo je vrhunac tvoje inteligencije, smislenosti i svega. Recenica koja nema smisla sa dva smajlija.
Ja se odavno ne pitam, ali dok sam se pitao takvi ko ti bi jako brzo dobili ban...
Danasnji admini nece da se zamjere pa je sve u ku.rcu.
ne vidim kako se ti tu ne pitas.
ovo sada prelazi u offtopic, i stvari koji trebaju ici na PP, ali kada ti tako ne radis ne ocekuj isto od mene.
Ti si i dalje ADMIN na ovom forumu, shodno tim, besmislene su stvari koje ovdje govoris. Ko to tebe nesto ne pita. Imas admin ovlasti kao i ostali.
Međutim, posto se ne osjecas adminom od ovog momenta vise i neces biti admin.
Jedva si docekao da me skines.
Svakako ni jedan moj prijedlog u yadnjih pola godine nije prosao. Sve sto sam ti govorio, nije ti odgovaralo. Ti si pojedince pustio da lupetaju, ja kad sam god koga opomenuo, ti si ga branio. Nisi mi dao da uradim kako mislim da treba.
Imas 30 supermoderatora koji nisu dorasli tome, ali si ti taj koji je to dijelio kako je htjeo.
O mojoj lojalnosti je i suvisno pricati, jer sam u vise navrata se dokazao. Banovao si Lorisa iz svojih licnih interesa, jedva si docekao mene da skines. A vjerujem da imas u planu jos neke, da ih ne imenujem sad. Jedan od najvrjednijih ljudi foruma se pokvukao iz administracije.
I nemoj ni pokusavati da mi kazes kako svi mi ne valjamo, jer ti dobro znas sta je ovdje istina. Al svoj tersluk sebi u guzicu zabij.Mogu i bez tebe i bez foruma. A malo je ljudi koji su bili dobri sa tobom, koji na kraju nisu pojeli govno. To dovoljno govori o tebi, a ne o tim ljudima...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 12-14-2005 07:28 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Banovao si Lorisa iz svojih licnih interesa, jedva si docekao mene da skines.
ja sam ga banovao, a ti si ga pustio da ulazi u skriveni forum. To ti je razlog, zbog koje su ti skinute admin ovlasti. Ako ne postoji povjerenje u administratora, onda taj clan ne moze biti administrator. A ovakvo pisanje samo potvrdjuje da sam donio ispravnu odluku.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-15-2005 09:30 AM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
Totalno nepristrasno kazem, i iznosim svoje misljenje s kojim se mozete sloziti ili ne, od kako Faruk nije na forumu ovaj forum je drugaciji daleko od onog prije godinu-dvije. I mislim da su od tada stvari krenule nizbrdo. Dosta neke nove raje je doslo i donjelo ublehu. Ja sam vec jednom otisao sa ovog foruma upravo radi ublehasa. I danas me vise nema nego ima ovdje ali eto. Bit ce bolje...
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 12-22-2005 01:17 PM |
|
|
chemb@
UBICA NA 2 TOCKA
Group: Banned
Status:
|
Ja nisam glasao.
apsolutno se slazem sa ovim
i ja,ovo je forum vezan prvenstveno za auto-moto sport,a folk,turbo folk itd.. nije mi ni za off topica
-chemb@-
|
|
| 12-24-2005 11:11 AM |
|
 |
|
|