Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 [2] 3 Next > Last »
FORUM
Author Message
freekvw1983
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: FORUM

ma bitno je da je sve koliko toliko logicno rasporedjeno.. kako to sad treba da bude kricavo ili ne, to je nesto posve drugo! ja sam licno veoma zadovoljan sa izgledom PG.

JA SAM OVAJ GORE POLICAJAC!
02-08-2007 03:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators

Kritike su dobrodosle. Nazalost jos niko nikad nije stvorio dizajn koji se svima svidio.

Promjena izgleda foruma trenutno nije na rasporedu. PunGas kuhinja kuha punom parom (gasom) i trenutno se radi na par stvari koje mozete ocekivati uskoro Wink

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
02-08-2007 03:37 PM
Vector
Administrator

SamirBL Wrote:
Kritike su dobrodosle. Nazalost jos niko nikad nije stvorio dizajn koji se svima svidio.

Promjena izgleda foruma trenutno nije na rasporedu. PunGas kuhinja kuha punom parom (gasom) i trenutno se radi na par stvari koje mozete ocekivati uskoro Wink

Hehehehehe, opasan Samir opasan Wink

Uglavnom, ce da bude nesto slicno ovome http://www.msdewey.com/ WinkWinkWink

Automotodrom...
02-08-2007 03:45 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Rainman Wrote:
Stranica samo posebi a tako i forum izgledaju extra i nevidim razloga kolega HALAYBUSA sta ti se nesvidza moras druze da shvatis da ovo nije nikakav forum slikarstva ni umjetnosti nego AUTA.Pajdo moj ja se nadam da je tebi lijepo ovdje na forumu i da je raja super i to je bitno ,stoga od srca ti zelim i ono pravo prijateljski da se zabavis na PUNOMGASU (forumu ) i da ako bogda da nam se pridruzis na sljedecm okupljanju raje .

E al ga i ti znas usrat.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
02-08-2007 03:50 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fele
Posting Freak

ajdin_ze Wrote:

Rainman Wrote:
Stranica samo posebi a tako i forum izgledaju extra i nevidim razloga kolega HALAYBUSA sta ti se nesvidza moras druze da shvatis da ovo nije nikakav forum slikarstva ni umjetnosti nego AUTA.Pajdo moj ja se nadam da je tebi lijepo ovdje na forumu i da je raja super i to je bitno ,stoga od srca ti zelim i ono pravo prijateljski da se zabavis na PUNOMGASU (forumu ) i da ako bogda da nam se pridruzis na sljedecm okupljanju raje .

E al ga i ti znas usrat.

Laughing

FK automotive - prodaja - Pioneer

02-08-2007 03:53 PM
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status: Away

Nekontam druze sto sam usro , ja sam samo iznjeo svoje misljeni ni nemam nista protiv nikog i fose fino vidi iz prilozenog,a meni je pungas super i nebi nista barem sto se tice dizajna nista mjenjao

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
02-08-2007 04:16 PM
Fele
Posting Freak

Rainman Wrote:
Nekontam druze sto sam usro , ja sam samo iznjeo svoje misljeni ni nemam nista protiv nikog i fose fino vidi iz prilozenog,a meni je pungas super i nebi nista barem sto se tice dizajna nista mjenjao

Nisi nista, mozda te zeza malo, a ja se smijem njemu Wink

FK automotive - prodaja - Pioneer

02-08-2007 04:21 PM
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status: Away

Ma sve ja ba udure hehehehe i ja se ba malo zezam mislim svi znate da ja volim da se zezam hehehehee nego ba kad ce te u ze na cevape hehehehehehe AJDINE TI SI ZADUZEN ZA ROSTILJ hehehehehe

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
02-08-2007 04:30 PM
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Rainman Wrote:
Ma sve ja ba udure hehehehe i ja se ba malo zezam mislim svi znate da ja volim da se zezam hehehehee nego ba kad ce te u ze na cevape hehehehehehe AJDINE TI SI ZADUZEN ZA ROSTILJ hehehehehe

Ako ja budem rostiljao tebe cu prvog na rostilj.Hahahahahahaha.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
02-08-2007 04:40 PM
trebamiauto
Member

Vector Wrote:

SamirBL Wrote:

Hehehehehe, opasan Samir opasan Wink

Uglavnom, ce da bude nesto slicno ovome http://www.msdewey.com/ WinkWinkWink

Meni se tamo nista ne desava, osim sto se pojavi ona domacica. Al` kada je vidim i ne treba ista da se desava. Sto se tice ovog foruma, ja nisam primijetio nedostatke. Mozda ih ima, ali sam ja skoncentrisan na ljude, a oni su stvarno OK.

Imal` zime, Marinko?
02-08-2007 05:59 PM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  novi forum posix 24 2,301 03-27-2006 02:29 PM
Last Post: Vector
  Novi PG forum i mogucnosti Edis Jasarevic 6 709 12-30-2005 10:07 AM
Last Post: Skyline
  test forum Edis Jasarevic 2 570 12-26-2005 07:17 AM
Last Post: Morpheus