|
FORUM
|
| Author |
Message |
freekvw1983
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: FORUM
ma bitno je da je sve koliko toliko logicno rasporedjeno.. kako to sad treba da bude kricavo ili ne, to je nesto posve drugo! ja sam licno veoma zadovoljan sa izgledom PG.
JA SAM OVAJ GORE POLICAJAC!
|
|
| 02-08-2007 03:08 PM |
|
|
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators
Status:
|
Kritike su dobrodosle. Nazalost jos niko nikad nije stvorio dizajn koji se svima svidio.
Promjena izgleda foruma trenutno nije na rasporedu. PunGas kuhinja kuha punom parom (gasom) i trenutno se radi na par stvari koje mozete ocekivati uskoro
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 02-08-2007 03:37 PM |
|
 |
Vector
Administrator

Status:
|
Kritike su dobrodosle. Nazalost jos niko nikad nije stvorio dizajn koji se svima svidio.
Promjena izgleda foruma trenutno nije na rasporedu. PunGas kuhinja kuha punom parom (gasom) i trenutno se radi na par stvari koje mozete ocekivati uskoro 
Hehehehehe, opasan Samir opasan 
Uglavnom, ce da bude nesto slicno ovome http://www.msdewey.com/  
Automotodrom...
|
|
| 02-08-2007 03:45 PM |
|
|
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Status:
|
Stranica samo posebi a tako i forum izgledaju extra i nevidim razloga kolega HALAYBUSA sta ti se nesvidza moras druze da shvatis da ovo nije nikakav forum slikarstva ni umjetnosti nego AUTA.Pajdo moj ja se nadam da je tebi lijepo ovdje na forumu i da je raja super i to je bitno ,stoga od srca ti zelim i ono pravo prijateljski da se zabavis na PUNOMGASU (forumu ) i da ako bogda da nam se pridruzis na sljedecm okupljanju raje .
E al ga i ti znas usrat.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 02-08-2007 03:50 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Stranica samo posebi a tako i forum izgledaju extra i nevidim razloga kolega HALAYBUSA sta ti se nesvidza moras druze da shvatis da ovo nije nikakav forum slikarstva ni umjetnosti nego AUTA.Pajdo moj ja se nadam da je tebi lijepo ovdje na forumu i da je raja super i to je bitno ,stoga od srca ti zelim i ono pravo prijateljski da se zabavis na PUNOMGASU (forumu ) i da ako bogda da nam se pridruzis na sljedecm okupljanju raje .
E al ga i ti znas usrat.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 02-08-2007 03:53 PM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
Nekontam druze sto sam usro , ja sam samo iznjeo svoje misljeni ni nemam nista protiv nikog i fose fino vidi iz prilozenog,a meni je pungas super i nebi nista barem sto se tice dizajna nista mjenjao
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 02-08-2007 04:16 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Nekontam druze sto sam usro , ja sam samo iznjeo svoje misljeni ni nemam nista protiv nikog i fose fino vidi iz prilozenog,a meni je pungas super i nebi nista barem sto se tice dizajna nista mjenjao
Nisi nista, mozda te zeza malo, a ja se smijem njemu
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 02-08-2007 04:21 PM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
Ma sve ja ba udure hehehehe i ja se ba malo zezam mislim svi znate da ja volim da se zezam hehehehee nego ba kad ce te u ze na cevape hehehehehehe AJDINE TI SI ZADUZEN ZA ROSTILJ hehehehehe
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 02-08-2007 04:30 PM |
|
 |
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Status:
|
Ma sve ja ba udure hehehehe i ja se ba malo zezam mislim svi znate da ja volim da se zezam hehehehee nego ba kad ce te u ze na cevape hehehehehehe AJDINE TI SI ZADUZEN ZA ROSTILJ hehehehehe
Ako ja budem rostiljao tebe cu prvog na rostilj.Hahahahahahaha.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 02-08-2007 04:40 PM |
|
|
trebamiauto
Member

Status:
|
Meni se tamo nista ne desava, osim sto se pojavi ona domacica. Al` kada je vidim i ne treba ista da se desava. Sto se tice ovog foruma, ja nisam primijetio nedostatke. Mozda ih ima, ali sam ja skoncentrisan na ljude, a oni su stvarno OK.
Imal` zime, Marinko?
|
|
| 02-08-2007 05:59 PM |
|
 |
|
|