|
FORUM
|
| Author |
Message |
Hayabusa
Member

Group: Registered
Status:
|
FORUM
Drugovi i drugarice,
Khm Khm,
Naime zelim da ukazem na to da template foruma mi se nimalo ne svidja jer je previse "cist" i boje su nekako DOSADNE. Dajte malo ozivite ovaj forum i promjenite oznake tema koje su procitane ili na kojima je postavljen novi komentar. Cisto da malo "zivne" stranica.
Pozdravljam
|
|
| 02-08-2007 09:57 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: FORUM
Hm...hm...Meni je sve OK...vise se osvrcem na komentare nego na neke detalje...ali svaki komentar i primjedba stoji...zar ne???
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-08-2007 10:07 AM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
|
| 02-08-2007 10:18 AM |
|
|
xr4iboy
Member

Status:
|
|
| 02-08-2007 10:44 AM |
|
 |
Zuka_BMW
Senior Member

Status:
|
i meni ma nedirajte mi vise pungas hehe sala
Audi driver BMW lover ....
|
|
| 02-08-2007 10:54 AM |
|
|
fastmf
Hota Racing

Status:
|
Drugovi i drugarice,
Khm Khm,
Naime zelim da ukazem na to da template foruma mi se nimalo ne svidja jer je previse "cist" i boje su nekako DOSADNE. Dajte malo ozivite ovaj forum i promjenite oznake tema koje su procitane ili na kojima je postavljen novi komentar. Cisto da malo "zivne" stranica.
Pozdravljam
rade ljudi al nema se vremena, znaš kako je a načelno i meni je ok
biće lave
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 02-08-2007 10:55 AM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Ja nemam nikakve primjedbe, najbolje otici na ostale forume iz BH i vratiti se ovdje, i onda samo cekas kad ces Boga vidjet jer je ovdje ko u raju
AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
|
|
| 02-08-2007 12:23 PM |
|
|
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Ja nemam nikakve primjedbe, najbolje otici na ostale forume iz BH i vratiti se ovdje, i onda samo cekas kad ces Boga vidjet jer je ovdje ko u raju 
Lijepe rijeci Fele
Automotodrom...
|
|
| 02-08-2007 01:14 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Kod nas sve sami Njegosi...hahahahahaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-08-2007 01:40 PM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
Stranica samo posebi a tako i forum izgledaju extra i nevidim razloga kolega HALAYBUSA sta ti se nesvidza moras druze da shvatis da ovo nije nikakav forum slikarstva ni umjetnosti nego AUTA.Pajdo moj ja se nadam da je tebi lijepo ovdje na forumu i da je raja super i to je bitno ,stoga od srca ti zelim i ono pravo prijateljski da se zabavis na PUNOMGASU (forumu ) i da ako bogda da nam se pridruzis na sljedecm okupljanju raje .
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 02-08-2007 02:31 PM |
|
 |
|
|