RE: Fotografije koje ucestvuju u nagradnoj igri Kaznite policajce
Lage- alijas240Z Wrote:
Edis Jasarevic Wrote:
istina.. policajac nije ovdje krsio zakon, nego pravila sluzbe. Pije pivo na duznosti (valjda je na duznosti cim je u uniformi) i sjedi u kafani u uniformi. Koliko znam to je protiv pravila sluzbe jel?
No dobro nas interesuju prvenstveno saobracajni prekrsaji, ali u svakom slucaju treba ukazati i na ovakve stvari
Kao bivsi vojni policajac sjecam se pravila sluzbe i ovlasti, a to je slicno sa PS-om policije. Na ovoj slici policajac ne bi smio sjediti u uniformi u kafani i piti alkohol. Ako nosi uniformu to znaci da je na duznosti, u ovom slucaju on kalja i ugled uniforme odnosno policije. Postavlja se jos pitanje da li je u ovom objektu dozvoljeno pusenje.
prema nasem zakonu, pusenje na javnom mjestu je zabranjeno, ali se taj zakon ne provodi. Tacnije provodio se jedno dva dana.. i onda su svi batalili i niko vise ne prica o tom zakonu
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
ja sam izvan konkurencije u ovoj igri ali cu dati mali doprinos :
Danas, oko 12.00, lokacija trolejbusko okretiste na Mojmilu
Zasto?
Zato sto je ovdje logicno da je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, a upravo su to uradili. Druga stvar ako su dosli iz pravca Dobrinje onda su prosli kroz zabranu.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
Izgleda da je ovaj hadzo cijeli dan presjedio uz kafu (i sarajevsko)...
I kad sam ja prolazio on je sjedio na istom mijestu a kolegica je na jako profesionalan nacin regulisala saobracaj
Fabbrica Italiana Automobili Torino http://muslijam.blogger.ba/ Fiat 128 Sport Coupe L '74