|
FreekVW Passat CC PS
|
| Author |
Message |
freekvw1983
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: FreekVW Passat CC PS
Fantastican rad, covjece pa ti treba da zaradjujes na ovim stvarima,a ne ovako da ih besplatno plasiras na net.
ako znas kako onda mi predlozi
JA SAM OVAJ GORE POLICAJAC!
|
|
| 01-15-2008 10:58 AM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Fantastican rad, covjece pa ti treba da zaradjujes na ovim stvarima,a ne ovako da ih besplatno plasiras na net.
ako znas kako onda mi predlozi 
Ocito ti Photo Shop i kreativan dizajn leže, moj prijedlog ti je da se malo raspitas oko dizajniranja web stranica, ima dosta firmi koje traze takve ljude.
A i bilo bi ti pametno slat svoje radove na razne dizajnerske natjecaje, s obzirom na tvoje radove, uspjeh bi ti bio zagarantovan.
Probaj sa nekim casopisima npr. auto klub, auto blic, auto bild... svi oni primaju takve kreacije i objavljuju ih, bilo bi fino da tvoje radove ugleda neka vazna osoba iz svijeta dizajna, mozda te potraze, nikada ne znas, a ako ne pokusas neces ni znati.
Posalji mi na e-mail par svojih kreativnih radova, ne tjuniranje vozila, nego par tvojih vidjenja koncepata, znam par ljudi u Sarajevu koji se profesionalno bave dizajnom, ne bi bilo lose da pregledaju tvoje radove, ne obecavam nista,al nikada se ne zna.
e-mail: ismet.mujezinovic@gmail.com
My rabbit can beat any Lion!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
Ismet Mujezinović , Tešanj
|
|
| 01-15-2008 12:06 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
ma, razbija kako radi, ali nece, lenstina
terao ga ja da savlada 3D studio, ali nece,a bez toga mu nema rada
lepi su ovi radovi u PS-u, ali su ovo ipak samo crtezi
mada, uspeh u toj sferi zahteva mnoooogo rada i srece i svega nekolicina dospe na mesto na kome moze da radi neke stvarne projekte, a dizajnera ( bolesno dobrih ) ima kao shume
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 01-15-2008 12:50 PM |
|
|
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
u stvari, kome ja kenjam da je lenstina kad sam ja davno digao ruke od crtkanja automobila i sna da budem veliki dizajner
uistinu, jesam zavrsio fax, ali nisam imao energije da se borim da dodjem do neke firme koja se stvarno bavi mojom granom dizajna, vec se zadovoljavam mestom grafickog dizajnera
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 01-15-2008 12:53 PM |
|
 |
freekvw1983
Senior Member

Status:
|
ma, razbija kako radi, ali nece, lenstina
terao ga ja da savlada 3D studio, ali nece,a bez toga mu nema rada
lepi su ovi radovi u PS-u, ali su ovo ipak samo crtezi
mada, uspeh u toj sferi zahteva mnoooogo rada i srece i svega nekolicina dospe na mesto na kome moze da radi neke stvarne projekte, a dizajnera ( bolesno dobrih ) ima kao shume
heh, posto te nema na MSN-u nikako da ti kazem da sam sebi zbavio #DS bibliju i polako sam krenuo u pohod na 3D svijet!.. vec prolazim preko oblikovanja polako i kombinovanja objekata u cjeline.. tek je pocetak ali vidim neke osnovne crte koje ce da odrede naredni tok proucavanja ovog fantasticnog programa..
JA SAM OVAJ GORE POLICAJAC!
|
|
| 01-16-2008 12:25 PM |
|
|
anubarack
Junior Member

Status:
|