|
GDE SU REZULTATI IZ KRALJEVA
|
| Author |
Message |
pope
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: GDE SU REZULTATI IZ KRALJEVA
Samo edno ne mi e jasno. Na proglasuvanje vo Aleksndar Palas nema li da mu bide sram da se kaci na podium da zeme Sampionski pehar???????????????????????????????????????????????
Ocigledno NEMA !
Stom ne mu e sram pred kameri da se gordee na TITULATA, za Palas sto pravime muabet !!! ( A ne mi e ni jasno dali i ke ima Palas??? Ako ne im e sram da pravat proglasuvanje na vakov sampionat.....)
So sreka titulata! Ne si ti kriv...... Neka ti se mnozat !
POPEvski
|
|
| 11-13-2007 05:58 PM |
|
|
Tomas
Junior Member

Status:
|
Smrt za predavnicite na nasiot sport,od takvi luge vo sportot jas izlegov od nego i si gi gledam rabotite od strana,mnogu po malce se nerviram od togas ama mi e krivo koga ke slusnam nekoja vakva rabota i naskoro pak ke se vratam vo sportot pa drugaciie ke si gi resam starite problemi pocnuvajki od tjunerite pa na dalje (da ne gi imanuvam) ke si se prepoznaat sami!
Da se napravi peticija za pomos na Mario i site zaedno da se potpiseme na nea i da im dokazeme deka ne sme crni ofcicki bidejki gi razbirame rabotite!
|
|
| 11-13-2007 10:58 PM |
|
 |
Angele
Junior Member

Status:
|
Najtaze informacija a izgleda i ke se potvrdi na forumov deka Kosa izvozel 8 kruga sto si e vo red i e osvojuvac na titulata spored pravilata na sampionatot na RM za 2007
|
|
| 11-14-2007 10:14 AM |
|
 |
Spidermen
Junior Member

Status:
|
Najtaze informacija a izgleda i ke se potvrdi na forumov deka Kosa izvozel 8 kruga sto si e vo red i e osvojuvac na titulata spored pravilata na sampionatot na RM za 2007
Zatoa ne e ubavo da se zbori svasta pred da se soberat fakti. Ako navistina se dokaze deka izvozel 75% od trkata i deka si ja zasluzil titulata, ke treba SITE vie sto zborevte na pamet, javno da mu se izvinite na deckoto. I normalno edno mesec-dva do tri da ve nema od forumov,ok?
|
|
| 11-14-2007 10:43 AM |
|
 |
mario
Junior Member

Status:
|
Angelco nemoj da mi kazuvas ti na mene pravila i taze netaze,i kakov forum da se potvrdi, ke ti dadam ja sampionat!!
|
|
| 11-14-2007 12:13 PM |
|
 |
Goce
Member

Status:
|
Angelco nemoj da mi kazuvas ti na mene pravila i taze netaze,i kakov forum da se potvrdi, ke ti dadam ja sampionat!!
Marce shampione,ne se pali za dzabe,a i site drugi sto zastana tuka bozem vo "tvoja odbrana",rezultatite se tie,regularno kosica si izvozel vo Kraljevo,i ima 80% od krugovite.Nikoj ne ti e kriv sto ne si gi znael pravilata koj se jasni za site,i sto ne si otisol i ti vo Kraljevo.Sega e mnogu fer i sportski da se izvinis ti i site ostanati sto plukaa po nekogo ovde bez fakti,i da se pomiris so realnosta,bez razlika sto bese najdobar vo trite trki ovde vo Makedonija
|
|
| 11-14-2007 12:37 PM |
|
|
Vetre
Member

Status:
|
Tocno e toa sto go kazuva Angele, ja ima izvozeno trkata
|
|
| 11-14-2007 12:45 PM |
|
 |
siki max power
Member

Status:
|
A tebe Zabac,sto uloga ke ti dademe vo serijava?,sportski pozdrav
Zabac ke bide spiunot ... 
Zabac,pazi,za spiunaza zatvor se lezi
|
|
| 11-14-2007 09:39 PM |
|
 |
Ljupco
Member

Status:
|
Posto jas kako glaven seirdzija ve sledev site sto pisuvavte na ovaa tema i go cekav raspletot , sega ve molam da bidete isto tolku doblesni i reciti kako sto bevte koga plukavte i site eden po eden da mu se izvinite na deckoto i da mu ja cestitate sampionskata titula.
Ako ne go napravite toa,togas sramot ce bide samo VASH.
AKK Swift Racing
This post was last modified: 11-15-2007 06:23 AM by Ljupco.
|
|
| 11-15-2007 06:22 AM |
|
 |
VLAJKO
Junior Member

Status:
|
Posto jas kako glaven seirdzija ve sledev site sto pisuvavte na ovaa tema i go cekav raspletot , sega ve molam da bidete isto tolku doblesni i reciti kako sto bevte koga plukavte i site eden po eden da mu se izvinite na deckoto i da mu ja cestitate sampionskata titula.
Ako ne go napravite toa,togas sramot ce bide samo VASH.
Neka gi objavi Katz rezultatite i jas prv ke se izvinam sto POSUMLJAV
EASY DRIVER
|
|
| 11-15-2007 07:22 AM |
|
 |
|
|