Thread Closed  Post Thread 
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
GDE SU REZULTATI IZ KRALJEVA
Author Message
VLAJKO
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: GDE SU REZULTATI IZ KRALJEVA

Inace navredite bea upateni od AMK NK

EASY DRIVER
11-15-2007 07:24 AM
Find all posts by this user
VLAJKO
Junior Member
**

I od kartsport

EASY DRIVER
11-15-2007 07:25 AM
MJanosh
Senior Member

jas ne kazav nisto protiv kosica, i iskreno ne me zanima K2, no interesno e sto seuste gi nemame rezultatite od kraljevo a vie pocnavte da plukate po tie sto plukale haha

I'L BEAT YA IN REVERSE!!! :)
11-15-2007 08:16 AM
Visit this users website Find all posts by this user
Ljupco
Member

Abe jas nitu navlagam , nitu me interesira , nitu pa gledav koj se gi upatuvase navredite , ama znam deka nikoj ne e vinoven dodeka toa ne se dokaze .
E sega ako se dokaze deka deckoto ne e vinoven ce treba li i on da trgne po vasiot terk , pa da pluka ovde po forumov po site ili duri da zema advokati i da tuzi za kleveta ?
Zatoa ajde nekoj sto gi ima rezultatite neka gi objavi i da ja zatvorime ovaa tema.

P.S.Ince od tie sto bile da gledaat, site potvrdija deka kosica definitivno vozel no nikoj nemozese da mi kaze kolku kruga zatoa sto nikoj od niv ne broel.

AKK Swift Racing
11-15-2007 08:19 AM
Goce
Member

MJanosh Wrote:
jas ne kazav nisto protiv kosica, i iskreno ne me zanima K2, no interesno e sto seuste gi nemame rezultatite od kraljevo a vie pocnavte da plukate po tie sto plukale haha

MJanosh Wrote:
koj go sledi pungas.com forumo od tuka ? .. jas da vi kazam totalno se razocarav od toj forum,... iako tamu bea pocetocite i polkea gi zapoznavav lugeto, planiram da se otkazam 100% duri i od citanje zatoa sto se sobraa i stojko i bojko i trkaco i drkaco.. od site strani, nema vise zasto da se cita, gledam 10 novi postovi i site se gluposti ili nekoi navredlivi raboti... Od sega pa nataka nemam pricina da se zamaram so pungas.com nitu da pisuvam, nitu da citam .. i go brisham od favorites.

moze e do mene no sakam da go slusnam i vaseto mislenje

Ne mi se veruva,pa ti povtorno si tuka,a DADE ZBOR JAVNO ?????????????????????????????????????????????????
Ili sakas da go cues naseto mislenje??????

11-15-2007 08:55 AM
VLAJKO
Junior Member
**

Kako moze taka da ne si go pocituvaat zborot????

EASY DRIVER
11-15-2007 09:17 AM
trkaco
Member

Ljupco Wrote:
Abe jas nitu navlagam , nitu me interesira , nitu pa gledav koj se gi upatuvase navredite , ama znam deka nikoj ne e vinoven dodeka toa ne se dokaze .
E sega ako se dokaze deka deckoto ne e vinoven ce treba li i on da trgne po vasiot terk , pa da pluka ovde po forumov po site ili duri da zema advokati i da tuzi za kleveta ?
Zatoa ajde nekoj sto gi ima rezultatite neka gi objavi i da ja zatvorime ovaa tema.

P.S.Ince od tie sto bile da gledaat, site potvrdija deka kosica definitivno vozel no nikoj nemozese da mi kaze kolku kruga zatoa sto nikoj od niv ne broel.

Abe glaven sudija, ti li be pisuvas vakvi gluposti, pa koj da broi be gledacite li, boze sacuvaj od glupost. Odma da odis i da ja vratis licencata i da ne proagas ni blisku do AMSM a ne na trka da izgravas oficijalno lice. Prasaj si go mentorot ako znae neka ti kaze koj treba da broi krugovi, a do togas nazad u klub da menjas gumi na klupskiot i pazi na strelica za pravec na dvizenje

11-15-2007 09:17 AM
trkaco
Member

Goce Wrote:

MJanosh Wrote:

MJanosh Wrote:
koj go sledi pungas.com forumo od tuka ? .. jas da vi kazam totalno se razocarav od toj forum,... iako tamu bea pocetocite i polkea gi zapoznavav lugeto, planiram da se otkazam 100% duri i od citanje zatoa sto se sobraa i stojko i bojko i trkaco i drkaco.. od site strani, nema vise zasto da se cita, gledam 10 novi postovi i site se gluposti ili nekoi navredlivi raboti... Od sega pa nataka nemam pricina da se zamaram so pungas.com nitu da pisuvam, nitu da citam .. i go brisham od favorites.

moze e do mene no sakam da go slusnam i vaseto mislenje

Ne mi se veruva,pa ti povtorno si tuka,a DADE ZBOR JAVNO ?????????????????????????????????????????????????
Ili sakas da go cues naseto mislenje??????

Go znae be mu go pisuvaat deckite na forumov, ama izgleda deka mu e dosadno na drugiot forum posto se cetvorica tamu

11-15-2007 09:21 AM
trkaco
Member

MJanosh Wrote:

Se uste gi nema rezultatite a nekoi pocnaa da lizat

11-15-2007 09:23 AM
trkaco
Member

Na sajtot na Srpskiot sojuz ima objaveno rezultati za trkata vo Kraljevo, arno ama vo niedna klasa nema deka ucestvuval vozac od Makedonija, samo Srpski i CG vozaci, vo AMSM nemaat dostaveno izvestaj za ucestvo na trkata nitu organizatorot nitu delegatot od AMSM iako za toa imaat obvrska. E pa sega koj i na kogo treba da se izvini??????

11-15-2007 10:40 AM
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Online rezultati Katz 3 318 10-14-2006 09:58 PM
Last Post: Katz

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: