|
Golf2 GTI 16v
|
| Author |
Message |
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
pa sike jel ti mislis da je taj tvoj hyundai neko strasno auto izgleda opako a ljut kao leptir brzi 16v od njega a stari uuuuu krvolok ja sam rekao da sam htio uzet taj od 120kw u papirima je tako stajalo tip ga uzeo u njemackoj od gazde pizzerie jedva ga namolio da proda ja sam ga vozio ludo je isao imao je izvana neki dodataka mislim na motorni prostor ali nemam pojma sto je nisam strucan za to da objasnem
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-09-2004 07:57 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Da je najvažnije ubrzanje svi bi vozili Megabusu ili Cateham, meni nije i boli me neka stvar sto bi me ti uzeo sa Golfom.
|
|
| 07-09-2004 08:09 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
ne da bi te uzeo nego zgrnuo s puta ocu rec da puno kosta taj tvoj auto a nije tako brz a takve ne volim aute
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-09-2004 08:13 PM |
|
 |
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
krvolok ja sam rekao da sam htio uzet taj od 120kw u papirima je tako stajalo tip ga uzeo u njemackoj od gazde pizzerie jedva ga namolio da proda ja sam ga vozio ludo je isao imao je izvana neki dodataka mislim na motorni prostor ali nemam pojma sto je nisam strucan za to da objasnem
e jebajga ja sam skontao da vas dvojica pricate o istom golfu.Ma znam sta je 16V golf i to me oprzio nekoliko puta...Standardni i nije nesto ali samo malo napucani,idu go grom.Ja sam redovno gubio na 402 metra od Golfa I 1.8 karburator od 2.0 rekorda,poliran usis i izduv,sve povadjeno,neznam sta je jos na motoru bilo radjeno,ali ja sam vozio GSi-a 2000 kompressor od skoro 300 konja i taj golf ne na 402 m uvijek pobijedjivao.Pobijegne mi u startu i stizem ga strahovito brzo ali nedostaje mi 3 m duza crta da ga preteknem.Da sam imao bolje gume ili 4 vuce nebi imao sanse,ali onako...
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 07-09-2004 08:13 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
da ti kazem krvolok nesto iskreno meni je jako glupa ta trka na402 metratu moze svako dobit s malim preinakama ja vise vilim slobodan promet pa ti brate pokazi sto znas ovo je za zene trka
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-09-2004 08:17 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
da ti kazem krvolok nesto iskreno meni je jako glupa ta trka na402 metratu moze svako dobit s malim preinakama ja vise vilim slobodan promet pa ti brate pokazi sto znas ovo je za zene trka
E vidiš tu si donji, jer ti sa V6 motorom u "nosu" možeš samo sanjati o dobrom ležanju na cesti.
|
|
| 07-09-2004 08:26 PM |
|
|
tepSIJA
Banned
Status:
|
Na kraju cemo gledati kako legendarni sixpack sa svojim fenomenalnim VR6 gledau u guzove TRUHLOM GSI
e cuj 402 utrka za zene. e boze sacuvaj
http://community.webshots.com/user/tepsija_pir
-------------------------------------------------------
Sve sto se desilo u proslosti stvara sadasnjost a ta sadasnjost stvara buducnost.
|
|
| 07-09-2004 08:30 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
e pa sike kad ga budes imao3 godine onda mozes nesto za njega rec a ovako pricas napamet a u ostalom ako bi provjerio rado cu te gurnut kao ralica taj tvoj glumac auto ja pricam to jer znam a ti cujes od nekoga nesto pa tako pricas
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-09-2004 08:31 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
tepsija ti si neki zabavan tip jel mozda nisi burek pojeo jutros pa ti secer pao a ako imas kakav gsi povezi ga brate da te oderem kao ovcu ili ti samo pricas a vozis tramvaj
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-09-2004 08:34 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Vozio sam je veera pa znam iz iskustva da previše kliže "preko nosa", čak sam ga namjeravao i kupiti (poslije Swifta GTi) ali mu nešto papiri nisu bili u redu i pregrijavao se. Srećom predomislih se...
|
|
| 07-09-2004 08:40 PM |
|
 |
|
|