|
GP Japan Suzuka
|
| Author |
Message |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
ma kao se MS bude lose kvalifikovao kad npr u US onda se bojim da ce biti frke na startu u guzvi
imam i ja neki feeling da nije gotovo
|
|
| 10-08-2003 09:24 AM |
|
|
Kimi
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Imam ja odavno taj osjećaj samo me niko ne smatra ozbiljno, a ima tri četiri utrke kako otpisuju Raikkonena.
Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
|
|
| 10-08-2003 09:52 AM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
da vam se i ja pridruzim sa losim osjecajem. Mislim da bi moglo biti svega, ali da ce M.S. ipak osvojiti titulu a williams se vratiti na prvo mjesto konstruktora
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 10-08-2003 10:06 AM |
|
 |
Kimi
Senior Member

Status:
|
Jot malo jot malo, pa blzo ce.
Noćas će biti press konferencija, a na njoj će biti Kimi i M.S.
Uh baš me zanima što će reći, mada mislim da znam što će reći.
Ayrton Senna da Silva
|
|
| 10-08-2003 04:11 PM |
|
 |
Willy
Junior Member

Status:
|
Ja uopste ne sumljam u to da ce Schumi osvojiti ŠESTU.
Iz neka 3 sturo recena razloga:
1. Schumi je extrasuper iskusan i dobar vozac da bi prokockao ovo.
2. Kimi nemoze pobjediti iz psihickih razloga iako izgleda hladan, ne vjerujem da to moze biti u ovkoj situaciji. Kao i JPM iako je pokazao navise ove sezone nije izdrzao pritisak je velik.
3. Ferrari tim ne sjecam se da su ga iznevjerili dugo.
Nadam se bar konstruktorskoj.
BMW Power
|
|
| 10-08-2003 08:04 PM |
|
 |
eXmAn
Senior Member

Status:
|
Iako sam fan Kimija i navijam za njega itd.
Istog sam misljenja :
Nesto mi ne ide ovo sa tvojim avatarom!
Da nisi mozda anti-schumi
p.s. Ja sam 
Heheh jest nelogicno
al da razjasnim 
Navijam za Renualt kao tim
I navijam za Alonsa i Kimmija , a svi ostali su sranje hiih
Prvi bosanski hardverski portal!
|
|
| 10-08-2003 09:02 PM |
|
|
Hakkinen01
Member

Status:
|
KAD EDIS REČE DA IMA LOŠ OSJEĆAJ ZA OVU TRKU, DA VAM ISPRIČAM 100& ISTINITU PRIČU.
MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ, KOJI JE POČEO DA NAVIJA ZA ŠUMAHERA IZ RAZLOGA: DA MENI KONTRIRA (MISLIO JE DA ME TO NERVIRA) I JA IMAMO ČUDNE SNOVE KADA JE U PITANJU F1!
SVI TI SNOVI SU POČELI 1999-te, KADA SAM JA SANJAO TAČAN POREDAK NA VN JAPANA I TO U DVA RAZLIČITA SNA:
PRVI; KAO VOZI SE ZADNJA TRKA U BANJA LUCI, I PROLIJEĆU PORED MENE: HAKKINEN,ŠUMAHER PA IRVAJN.
DRUGI; KAO JA SAM NA VN JAPANA, I VIDIM NA POSTOLJU PRVI MIKA A DO NJEGA POGNUTIH GLAVA; ŠUMAHER NA DRUGOM I IRVAJN NA TREĆEM MJESTU...ODMAH SAM TO NJEMU ISPRIČAO I ON SE NASMIJAO, ALI POSLIJE VN JAPANA MI JE REKAO: PA TI SI SANJAO TAČAN POREDAK I TO SE TAKO TAD ZAVRŠILO.
POSLIJE JE ON POČEO DA SANJA DA ĆE ŠUMAHER DA OSVAJI JOŠ PAR TITULA...REKAO MI JE; ŠUMI ĆE OSVOJITI JOŠ TITULA;SANJAO SAM TO,A JA SAM MU NA TO REKAO, DA NEMA ŠANSE DA SE TO DESI,I DA SE ZEZA NA RAČUN MOJIH SNOVA.,ALI DESILO SE.
PRED VN AMERIKE, JA SAM PONOVO SANJAO (OD 1999-te NISAM IMAO TAKVIH SNOVA), A SAN JE BIO DA JE KAO KIMI OSVOJIO TITULU ALI NA VEOMA NEOBIČAN NAČIN., PRVO JE VODIO ŠUMAHER,PA JE ODJEDNOM ON NA POSTOLJU (SLAVI), I NEKO MI GOVORI: "ŠUMAHER JE ODUSTAO".,ALI TAD POJMA NISAM IMAO DA ĆE SITUACIJA BITI OVAKVA.
MOJ PRIJATELJ VIŠE NESANJA POBIJEDE I TITULE FERRARIJA!
JEDVA ČEKAM VN JAPANA, DA VIDIM ŠTA ĆE SE SAD DESITI...
AKO BUDE PO MOM SNU., SLEDEĆI PUT IDEM U KLADIONICU DA ULOŽIM PAR HILJADA NA KIMIJA AKO BUDEM PONOVO SANJAO
|
|
| 10-09-2003 12:22 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-09-2003 07:41 AM |
|
 |
Kimi
Senior Member

Status:
|
Odgovor Willyu:
Zadnji put je Ferrari M.S zeznuo u odlučujućem trenutku na VN Japana 1998, kad je M.S osvojio Pole Position, i na startu za probni krug bolid nije htio da se makne sa mjesta.
Ali tome je prethodila jedna druga priča. Na kvalifikacijama je M.S bio od svog kolege "ludog Irca" brži za čak dvije sekunde, a da "ludi Irac" nije imao nikavih problema, pa se odmah posumnjalo da nešto nije regularno na M.S bolidu. No ništa od toga nije bilo, barem tako kažu oni koji su nadležni za kontrolu bolida.
No možda je od toga stvarno nešto i bilo pa mu se osvetilo na startu utrke. To nitko ne zna niti će znati, ali eto ti odgovora kad je M.S zadnji put bio zeznut od Ferrarija, a to je tada iskoristio jedan Finski vozač, dok danas M.S opet protiv sebe ima Finskog vozača, koji su mu izgleda najveći pencilin u njegovoj karijeri.
Ayrton Senna da Silva
|
|
| 10-09-2003 08:09 AM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
sutra u 12:00 na Forumu gostuje Parapsiholog, Mevludin Duvancic.
on ce nam reci ko ce bidnuti sampion
|
|
| 10-09-2003 11:23 AM |
|
 |
|
|