|
GP Japan Suzuka
|
| Author |
Message |
Guest
Unregistered
|
BMW Power...
|
|
| 10-11-2003 06:47 PM |
|
|
Hakkinen01
Member

Group: Registered
Status:
|
OVO SU NAJVJERNIJI MCLARENOVCI
PA SAD TI SKONTAJ KOLIKO BI NAS BILO DA JE NPR. HAKKINEN JOS U TIMU, I DA SMO JOŠ AKTUELNI PRVACIL,ILI DA SMO VODEĆI OVE SEZONE
|
|
| 10-11-2003 09:42 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
Ma peh...sta da vam kazem...ali nema veze...BMW POWER...
|
|
| 10-12-2003 05:50 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
hahahah..BMW POWER hahahahaha.. gdje to ???
hahahaha..
Hidraulika vam je dobra pravo BMW HIDRAULIKA POWER!!!!
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-12-2003 06:53 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
A sta bi Montoyi, onaj reziser nije prikazao.
Il je ono ipak bio Montoya kad je prikazao a pisalo je ispod cini mi se R. Schumacher?! Onaj "konflikt" sa Sauberom.
Ja i nisam ocekivao da ce BMW osvojiti titulu, nakon onog u Americi. Nakon sto je Montoya poceo onako odmicati, pomislio sam da bi ipak mogli, ali eto nista od toga.
|
|
| 10-12-2003 07:15 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
hidraulika otkazala JPM-u a ono je bio Ralf,, do mene je bilo..reziser se zbunio jer su se istovremeno stvari desile a i time je i mene zbunio.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-12-2003 07:17 AM |
|
|
Guest
Unregistered
|
Znaci u tom je bio problem, a "letio" je prije toga. I opet je Montoya donjeo najvise uzbudjenja u utrku sa svojim preticanjem. On je jedini uradio preticanje prakticno na "krivini", dok su ostali za to cekali pravac.
|
|
| 10-12-2003 07:26 AM |
|
 |
Kimi
Senior Member

Status:
|
Svaka čast šampion.
Ali ako je ono potez za pamćenje ono izgurivanje Ralf onda mu svaka čast. Pa i kad se sa Satom sudario bila je njegova krivica jer hoće na silu, a nešto mi o Montoyi pričate. Vidjeli ste kako M.S vozi kad prismrdi guzici.
Pa onaj opet dodir sa Ralfom i ono je njegova krivica, jer je došao preblizu da Matti, pa je naglo kočio, a istovremeno se pomjerao u ljevo, i na njega je naletio Ralf.
Ali dobro on je Prvak.
No i Kimi je opet odradio pravi posao.
Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
|
|
| 10-12-2003 08:14 AM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
hahahah..BMW POWER hahahahaha.. gdje to ???
hahahaha..
Hidraulika vam je dobra pravo BMW HIDRAULIKA POWER!!!!
Kako god, taj je BMW preletio ono vase sporohodno prometalo odmah nakon starta. Onda ste zvali saveznike upomoc...pa ste sredili montoyu, onda je onaj izbacio ralfa...ma nema sta...
|
|
| 10-12-2003 08:45 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
Kako god, taj je BMW preletio ono vase sporohodno prometalo odmah nakon starta. Onda ste zvali saveznike upomoc...pa ste sredili montoyu, onda je onaj izbacio ralfa...ma nema sta...
citavih devet krugova ))
Ma ne moze se nista napraviti bez Organizacije... organizacija chimera.. Cosa Nostra i tako dalje..
*ebo drzavu koja mafije nema )
|
|
| 10-12-2003 08:49 AM |
|
 |
|
|