Hamilton zeli vise poena i prvu pobjedu na VN Spanjolske
Fenomenalni vozac McLaren-Mercedesa jos jednom je potvrdio da silno zeli opet na podium ali ovaj put na najvisu stepenicu.
VN Spanjolske je idealna prilika za to rekao je Hamilton jer ova staza pase ekipi McLaren-Mercedes . Poznato je da ce utrku voziti sa novim aerodinamickim rjesenjem znaci krilcem na nosu bolida .
RE: Hamilton zeli vise poena i prvu pobjedu na VN Spanjolske
Ma znam da ima potencijala, al ga prerano izdizu u visine, momak ce samo tako pregoriti, moze naravno pobjediti, ali to jos uvijek tako cesto nemoze ponavljati, kao iskusniji vozaci
p.s: A ja i dalje zelim jednog M3
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
This post was last modified: 05-08-2007 09:03 PM by Hybrid.
Ma joj ovaj jednostavno ima potencijala jer je odmah sjeo u dobar bolid, pa jebote Shumi, Alonso, pa svi dalje su pocinjali od fenjrasa kao sto su Minardi i tako ti bakaraci ali su na kraju osvojili titule kada su dobili bolje bolide. Uglavnom ne bi volio da se ponovi u ovom momku jedan Vilnev jer mi je dosadio na osnovu jedne titule kako je dizao cijene sebi u klubovima a moja nene bi bolje vozila od njega.
Ja sam optimistican i naravno SCFerrari u srcu i nadam se da ce biti The Best al ebiga McLaren je pravo konkurentan na Alonsa netreba trosit previse rijeci zna covjek da radi svoj posao a i sto Morpheus kaze nebi valjalo da Hamilton bude jedan Vilnev al ipak ima u momku dobrog potencijala a svi ga guraju pogotovo Ron Denis to je njegov glavni adut