Post Reply  Post Thread 
HASANOVE BUDALASTINE
Author Message
egzekutor
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
HASANOVE BUDALASTINE

O POSTOVANI GLEDAOCI DA LI STE CULI HASANA GROSICA KAKO BEZ IMALO STIDA CITA UKRADENI OD ROBERTA SIMICA SA HRVATSKOG AUTOWEBA TEKST O SMARTU 4. ? NIJE MU PRVI PUTA A STALNO NESTO PAMETUJE

ISTINA JE BOLNA
10-24-2003 06:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Nemoj tako. Grošić je sada direktor Verano Peugeot-a za Sarajevo Smile

Kad je to bilo?

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
10-24-2003 06:25 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
buraz
Banned

Group: Banned

Moj jarane mene je nedavno pred velikim auditorijem ubjedjivao da sam 1997.g. radio na BHT-u i to prenose F1. I ptice na grani znaju da sam tada bio na TV OBN, ali Hasko je morao nesto izmisliti da bude smjesan. Tu je jos i prica o tome kako sam sa terencom upao u rijeku Bosnu, kako sam se usred januara kupao u austrijskom potoku kad sam isao na trku formule 1 (i to u januaru !!!???). Znas sve gluposti koje on napravi on svali na nekog drugog.
Sto se tice kradje autorske gradje najbolji je bio kad je podjonio tekst o Mazdi Tribute iz Auto Blica i na kraju priloga Hasko izvali: "za ocekivati je da nase trziste naviklo na SUV vozila apsorbira oko 3.500 jedinica u toku ove godine"!!!! Treba napomenuti da je te 1999 cijelo trziste u BiH "apsorbiralo" cca 5.000 automobila. Interesantno ??? Vise od pola su bile Mazde Tribute!!! Hahahahahaaha!!! Hasko LOPOVE!

Schumi is the Best!!!
10-24-2003 08:35 PM
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

mali Offtopic
vezano za Mazdu
udjem u salon u zgradi Lorisa i pitam za Tribute
kaze mi cura, ako hoces da ga vidis, ima jedan pred sudom je parkiran svaki dan Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

10-25-2003 08:25 AM
egzekutor
Junior Member
**

E MOJ BURAZ KADA SI TI VODIO EMISIJE ONDA JE TO NA NESTO I LICILO. STA MOZES KADA SADA SVAKI PAPAK STOJI PRED KAMERAMA I PALAMUDI GLUPOSTI. SVAKA TETKA VISE ZNA OD NJIH. MISLIM DA PIJES APAURINE KADA GLEDAS UVAZENE AUTORE.
NE DAJ SE BURAZ DOCI CE SVE NA SVOJE

10-25-2003 06:49 PM
Keni-X
Unregistered

Vilic je meni najbolji
ukrug voza auta
a njegova prica i govor dodjemi da razbijem TV
ma Baho je legenda Laughing

10-25-2003 06:55 PM
Quote this message in a reply
Guest
Unregistered

Banjalucani sjetite se onog lika na simicu sto je prodavao polovna auta preko TV-a Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

10-26-2003 12:27 PM
passenger57
Posting Freak

koja je ono dalabu Shocked mislim da se Dado zove i bas je frik za sportom igrao je i na stritbolu i na turniru u malom fudbalu i ganjao rukomet...

Lik prica i hvali i hvali auto i na kraju kaze:ako mene pitate ja mislim da je ovaj auto odsvirao svoje Shocked

10-27-2003 01:40 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Keni-X
Unregistered

passenger57 Wrote:
koja je ono dalabu Shocked mislim da se Dado zove i bas je frik za sportom igrao je i na stritbolu i na turniru u malom fudbalu i ganjao rukomet...

Lik prica i hvali i hvali auto i na kraju kaze:ako mene pitate ja mislim da je ovaj auto odsvirao svoje Shocked

dobar dobar

10-31-2003 06:57 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: