Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Havarija...
Author Message
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: Havarija...

stavi 2.0 dti

Man maximum Machine minimum
11-14-2007 11:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

tata Wrote:
Zapalio se motor zbog benzina koji je curio po njemu i otisli lezajevi i ventili.Ma bjezi bolan Mladene.Ovo ti je smjesnije od onog gradskog autobusa sto ide 140.

Imas onih tamo na drugom forumu drugara koji ti vjeruju na ovakve budalastine pa njih malo pokusavaj impresionirati.

Nigdje veze ventili i lezajevi sa pozarom.Nije mogao od toga prolupat pogotovo ako ti povjerujemo da si pozar ugasio flasom kisele.Naravno ako vjerujemo da je to tako.Plano bi ti ko bozicno drvce.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
11-15-2007 07:27 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered

Drive28mh

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
11-15-2007 07:36 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MK516
BMW MOD 516

Group: Registered

Bilo kako bilo, ako misliš raditi generalku neka ti je radi neko ko ZNA šta je TO i neka ti da garanciju da ne bude kao u mom slučaju, pa da onda moraš sam skoro sve nanovo raditi... Vidi ti još sa Ajdinom šta ti je najbolje raditi... Sretno...

Mirza K.
11-15-2007 12:06 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: