|
Hoce li Alonso otici
|
| Author |
Message |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Hoce li Alonso otici
Hajde sto su mi ukinuli U istom stoju, Dozvolite da se obratimo, Znanje imanje, ali jos da ukinu i Zelenu panoramu, osim F1 neznam sta bih imao gledati.
A to sto crvenkapicama smeta, to im je preslo od onog Felipea, poslje saobracaja, vibracija na gumama sad je imao problema sa gorivom, sitnica nisu mu nasuli, ustvari imao je problema sa mehanicarima. U sljedecoj utrci bi mogao imati problema sa original bolidom, jer posto se vozi u Turskoj ne bih se cudio da mu podvale turski dupljak Ferrari.
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 08-08-2007 02:32 PM |
|
|
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Group: Administrators
Status:
|
Hajde sto su mi ukinuli U istom stoju, Dozvolite da se obratimo, Znanje imanje, ali jos da ukinu i Zelenu panoramu, osim F1 neznam sta bih imao gledati.
A to sto crvenkapicama smeta, to im je preslo od onog Felipea, poslje saobracaja, vibracija na gumama sad je imao problema sa gorivom, sitnica nisu mu nasuli, ustvari imao je problema sa mehanicarima. U sljedecoj utrci bi mogao imati problema sa original bolidom, jer posto se vozi u Turskoj ne bih se cudio da mu podvale turski dupljak Ferrari.
Ma jarane ti si kralj.DUPLJAK?????????????????????Hehehehehehehehehe
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 08-08-2007 03:50 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Ja kao sto vidim samo ovim "crvenim" sve nesto smeta.

Kako je lepoto, odavno te nije bilo.
Ne ljutis se valjda sto sam iskren.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 08-08-2007 03:51 PM |
|
|
Katz
Administrator

Status:
|
Uletece neki Tofas Dogan.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 08-08-2007 03:56 PM |
|
 |
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

Status:
|
Kako je lepoto, odavno te nije bilo.
Ne ljutis se valjda sto sam iskren.
ne, nisam se prepoznala u tvojim rijecima 
vec, svidja mi se smajli a rijetke su prilike kada se moze upotrijebiti
I'm not usually a grammar Nazi, but did you type that with your nose?
http://dee.pticica.com/
|
|
| 08-08-2007 04:54 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
Mercedes je demantovao da Alonso ima ''zeleno svjetlo'' da napusti tim.
Oni ga nece pustiti.
Tim moze napustiti samo ako FIA do kraja sezone proglasi McLaren krivim zbog spijunaze, jer ce se tada Alonso pozvati na klauzulu u ugovoru u kojoj se kaze da moze prekinuti ugovor ukoliko postupci tima nanesu stetu njegovom imidzu.
A to je i najavio da ce uraditi ukoliko FIA proglasi McLaren krivim. S tim da McLaren jeste proglasen krivim al ne i kaznjen, pa mi se sad Alonso usutio 
ovdje mu ne brane no dobro, vazno je da ima mogucnost da ode jel...
bilo bi interesantno da se vrati u Renault 
jah to je bila prvobitna vijest. Iz nekog razloga Planet f1 nije prenio drugu vijest (sto me ne cudi jer je PF1 vazda selektirao vijesti kako njima odgovara) :
Norbert Haug has dismissed British media reports that claim Fernando Alonso has been told by his McLaren-Mercedes bosses that he "can leave" at the end of the year.
Spain's reigning world champion joined the Woking based outfit on a three-year contract in 2007, but he has fallen out of favour with his British teammate Lewis Hamilton and team boss Ron Dennis.
"They're so fed up with him," a 'well-placed source', referring to 26-year-old Alonso's bosses, was quoted as saying by The Times after the tumultuous Hungarian grand prix.
Team carmaker partner Mercedes-Benz's Norbert Haug, however, insisted to the Bild newspaper on Wednesday that Alonso wants to stay at McLaren.
Asked if he would bet on it, the German answered: "This question did not even arise. We have a valid contract, so why do I need to bet?"
Haug denied that Dennis has freed the driver from the constraints of his binding contract, even after Alonso in Hungary refused to commit to the team for the full three-year term.
Haug continued to the German newspaper Stuttgarter Nachrichten: "We have now begun the summer break so for the next three weeks it is necessary for the media to write something.
"I know this very well and for that reason I am calm," Haug, who used to be a journalist, added.
He admitted, however, that McLaren's fractious team players - including Alonso, Hamilton and Dennis - will sit down for crucial talks prior to Turkey.
The F1 correspondent for Spanish newspaper Diario As, Carlos Miquel, also contradicted the Times article by claiming that "even Dennis does not have the power" to unilaterally cancel Alonso's watertight contract.
The only scenario in which releasing Alonso would be unconditionally allowed is if Alonso "fails to fulfil his obligations" to the team.
And "at the present time, only a strong sanction for McLaren in the Court of Appeal (espionage case) could release Alonso due to the damage to his image," Miquel added.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 08-08-2007 07:08 PM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
Ljudi moji evo price i glasi kruze kao i uvijek , McLaren i Roni malo igraju prljavo a imaju dvojicu dzetlmena u ekipi, sumnjam da bi se Alonso spustio na taj nivo da popusti Hamiltonu ipak on je dvostruki svjecki prvak, a problem je sto nema bas reputacije , opcije o odlasku su samo suplja prica , a cak i da dodze do nagoreg Alonso se pod br 1 vraca u Renault s time bi i Brijatore spekulaci o svom odlasku odbacio, opcija br 2 je BMW tj dvojac Heidfield i Alonso, sto se tice dolaska u Ferrari o tome nema govora jer Ferrari je svoju postavu i za sezonu 2008 potvrdio. Ja mislim da ces se situacija Levis -Fernando ubrzo popravit i da nema nekih velikih promjena jer i sam Norbert Haug je veliki zaljubljenik Fernanda tako da i on nije bez podrske u Englesko-Njemackoj momcadi
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 08-08-2007 08:28 PM |
|
|
FeRRaRiiii_GiR|_
Member

Status:
|
jah to je bila prvobitna vijest. Iz nekog razloga Planet f1 nije prenio drugu vijest (sto me ne cudi jer je PF1 vazda selektirao vijesti kako njima odgovara)
nisam na to naletjela, tenk ju veri mac.
ot, samo mi je dovoljno da se prisjetim kakva je supljaza i spekulacija bila po pitanju Kimija i dolaska u Ferrari i koliko sam bila ubjedjena da se to nece desiti. cak sam vise nekako Alonsa vidjela u Ferrariju, a evo unazad 2-3 utrke deja vu mene i euforicne vriske Kimijevog imena na startu. lijepo mu crvena stoji uz plave oke.
I'm not usually a grammar Nazi, but did you type that with your nose?
http://dee.pticica.com/
|
|
| 08-08-2007 08:55 PM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
a tek crvene stikle... Salim se iako nenavijam za Ferrari Kimi je vise nego odlican.
Ako nista mislim bar za javnost da ce se situacija izmedju dvojice vozaca smiriti, a jako sumjam da ce Franjo Ferninand otici ove sezone. BTW Mclaren se zali na kaznu suda o oduzimanju bodova iz Madjarske. Izgleda bas da hoce do ostanu i bez gaca i bez HANS sistema
|
|
| 08-09-2007 06:01 AM |
|
|
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
Inace kad sam vec spomenuo podmetanje duplajka bolida Ferrarija u Turskoj, logicno bi bilo da se pojavi i lazni Schumacher sa turskim brcinama na pit wallu, a Jeana Todta ce zamijeniti Turgut Oderan onizi trgovac konjima.
|
|
| 08-09-2007 06:05 AM |
|
 |
|
|