Post Reply  Post Thread 
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
Hondagirl Power
Author Message
tata
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Hondagirl Power

Edis Jasarevic Wrote:
onda njemu treba Burago model, a ne auto Smile

Njegov auto je toliko lijep da to zasluzuje.Ne kaze se dabe:"sladak je ko igracka"Uostalom ja ga imam na svojoj polici sa igrackamaEmbarassedEmbarassedEmbarassedPriznajemEmbarassedEmbarassedEmbarassed

09-23-2006 06:33 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vladimir
Posting Freak

0-100 7,3 sec Wrote:
Na GTTu treba uraditi ipak dosta posla da bi se s njim neko mogao s obrazom pojaviti, jer voziti negdje 15,5 - 16,00 je meni licno bezveze...

Daleko  si ti  od 15.500  i sa manjimm  felugama   a kamoli  sa  16-kama,mislim  da  tvoj  auto  ne bi isao  ispod  16.800 Mr. Green

Vidi se  da  ne pratis  dovoljno  SR  dok  mislis  da  je  15.500 sec  bezveze  ubrzanje na  402 m  pogotovo  za serijsko auto.

Dodji u Mostar  pa kad se  zavrsi   race  mozemo uporediti  GTT-a  sa  par  auta  iz 16 sec  klase,pa ces vidjeti koliko  ti je  auto  ustvari  spor.
Nemoj misliti  da ti pametujem  nesto  jer  samo  pokusavam  ispraviti  tvoje  pogresne   tvrdnje  , shvatam  da  cuvas  auto  i da  je ocuvan  i  da dobro  izgleda  ali  15.500 sec  ne moze  ici .

Pozdrav

The Power Of Dreams

This post was last modified: 09-23-2006 06:40 AM by Vladimir.

09-23-2006 06:37 AM
Sike
Posting Freak

0-100 7,3 sec Wrote:
ali ne moze se iskreno porediti sa crx-om od hondagirl, jer je njen auto pregazio bar 3 puta vecu kilometrazu od mog i u stanju je kakvo se (s nimalo lazne skromnosti) ne moze porediti sa stanjem mog auta...

Hondagirl je u BL pokazala u kakvom joj je stanju auto. Cool Sumnjam da je nov CRX išao tako dobro. Ti još trebaš pokazati u kakvom je stanju petica.

0-100 7,3 sec Wrote:
Opet kazem, ko god zeli da se oprobamo, nemam nista protiv i rado bih to uz mogucnost mjerenja vremena, na koji god nacin...Wink

Evo ja. Pošto si mi napao kolegu alfistu i pošto se hvališ da je auto u ekstra stanju tj. blizu deklarisanih 7.3 sec., moja Alfa je takođe tu negdje. Vrlo rado ću sa tobom na Free run. Wink

SRCBL
09-23-2006 07:53 AM
Wizard
Member

onaj, mislim da je malo pretjerano, mozda je gtt brz, ali toliko nije...
i to necu tu klasu i to, takodjer ...

a Selmi cestitke, josh vise upijeha, da nekako natjera hondu da ide 13 i da bude nanovo sampion

(ps.nesto treba poduzet sto se stopova tice, em nisko auto, em bash se slabo vidi pozicija navece, gledao sam kako je neki covjek zamalo udario na semaforu, sve super, ali nekako i to rijesiti)

S3T
Sarajevo

This post was last modified: 09-23-2006 08:29 AM by Wizard.

09-23-2006 08:28 AM
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status: Away

Ja sam sa celavim gumama u mostaru odvezao 15.8, jednako kao i deklarisano tvornicko vrijeme....Rolling Eyes
Sa 16kama ne znam, zato me i ineteresuje koliko zapravo ide... a kad bih nastupio na SRu to sigurno ne bi bilo sa 16kama, pa nisam toliko prehladjen...Laughing pogotovo zato sto ne namjeravam gulit gume koje sam (za moje uslove) puno platio...Confused

@Sike - mozemo se i nas dvojica probat, iskreno to mi se cini puno zanimljivijim nego sa edisom... a sto se tice "stanja" ocito imamo razlicite vizije o tome sta je to dobro stanje... za mene auto koji ide brzo na SRu (a onaj CRX ne ide brzo, jer bih ja da se mene pita ukinuo sve sto ide preko 15 sekundi, cim recimo cipovan TDI - a sto je u biti glupi serijski auto sa cipom od 300 eura - na +38 ide 15,5s na 400m) nije ujedno u dobrom stanju... u tom autu sam se vozio kad je kupljen i bio je u stanju raspadanja (za moje pojmove) tad, mogu mislit kakav je sad.... ne pokusavam omalovazavati nikoga i niciji auto, ali poredjenje nije na mjestu....

@wizard - mozda je moja izjava da necu u tu klasu pretjerana za nekoga, za mene nije... gore sam napisao, smjesno mi je vidjeti serijski auto u kojega je ulozen minimum truda (skoro nikakvog) i minimum para pa da ide u tom vremenu i onda neko tvrdi da je to brzo... za mene to nije brzo...
Pogotovo sto ja vjerovatno imam malo drugaciji pogled na SR od vas, jer meni fun nije a straight line...Wink

http://www.bhrenaultclub.com/

11

09-23-2006 09:13 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status: Away

tata Wrote:

Edis Jasarevic Wrote:

Njegov auto je toliko lijep da to zasluzuje.Ne kaze se dabe:"sladak je ko igracka"Uostalom ja ga imam na svojoj polici sa igrackamaEmbarassedEmbarassedEmbarassedPriznajemEmbarassedEmbarassedEmbarassed

Neki izgleda ne znaju da je to sto tata ima na polici puno teze nabaviti i puno rjedja pojava nego ovo moje cestovno prdekalo...Very Happy

http://www.bhrenaultclub.com/

11

09-23-2006 09:16 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

0-100 7,3 sec Wrote:
Ja sam sa celavim gumama u mostaru odvezao 15.8,

Kada ?

0-100 7,3 sec Wrote:
recimo cipovan TDI - a sto je u biti glupi serijski auto sa cipom od 300 eura - na +38 ide 15,5s na 400m) nije ujedno u dobrom stanju...

Koji je to TDI ? Ja još nisam vidio TDI da bez NOS-a ide ispod 16,5 sec.

SRCBL
09-23-2006 09:21 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

0-100 7,3 sec Wrote:

tata Wrote:

Edis Jasarevic Wrote:

Neki izgleda ne znaju da je to sto tata ima na polici puno teze nabaviti i puno rjedja pojava nego ovo moje cestovno prdekalo...Very Happy

kako kome Smile

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
09-23-2006 09:31 AM
Hybrid
Posting Freak

ma bio je u mostaru i to se mjerilo g-techom, prosle godine meni se cini

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
09-23-2006 09:31 AM
Sike
Posting Freak

Hybrid Wrote:
ma bio je u mostaru i to se mjerilo g-techom, prosle godine meni se cini

Laughing Znam zato i pitam. Mr. Green

Nego da ne dužimo. Znači Goran dolazi u Mostar a 5-icom bez 16-ki i imamo par free run-ova. Nemoj sad da ne dođeš, nema izvlačenja. Wink Garantujem ti da ćeš biti iznenađen. Cool

SRCBL
09-23-2006 09:37 AM
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  hondagirl auto ti je nista u poredjenju sa ovim Flik 11 1,041 11-24-2004 04:01 PM
Last Post: crx
  HONDAGIRL-pogledaj redni broj 23. MAZAMALI 12 1,410 06-02-2004 12:57 AM
Last Post: Anes-Type-R

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: