|
HOTA- Racing PhotoSeasion StreetRace Mostar
|
| Author |
Message |
daki
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
2*stvar ja sam gledao auto od 70 hiljada eura vektra od josipovica ako nisam pomjesao na borju, i to mi je i on digao haubu i gledao sam motor, mislim kao nesto gledao sve u karbonu.. nebitno, hocu reci da znam kako izgleda auto od 50 000 eura a onaj golf nevjerujem da ima toliko u njemu, mada respekt za sve moze bit svasta, al nevjerujemm ipak 50 000 eura, pa nije to auto za brdske trke, prije bih rekao da ima toliko para u hotinoj zujalici
Pozdrav i respekt
|
|
| 07-18-2005 09:45 PM |
|
|
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
Ne znam je li to taj, jer se ne vidi dobro zbog lose rezolucije, ali cini mi se da sam u subotu vidio crvenog E30 M3... Jesam li jedini ili sam pogrijesio?
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 07-18-2005 11:01 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
vidio. izgledao kao m3 a da li je ko zna...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 07-18-2005 11:53 PM |
|
 |
Armagedon
Junior Member

Status:
|
hans: Ako sam dobro upoznat vicetov golf ima turbo plus NOS, pa bi po pravilima streetrace-a trebao biti u hotinoj klasi, sto je on vjesto izbjegao jer nije dao da mu iko dize haubu da se vidi sta je u tom autu.....
pa ti vidi sada, ko se koga prepao.
p.s
U taj golf ulozeno 50000 eura, a Suad Hota nije ulozio ni blizu 50000 hiljada maraka, a imali su isto vrjeme. A ako bude prilike, srest ce se u Hrvatskoj na streetrace-u.
Kako je prosao komisiju?
|
|
| 07-19-2005 04:39 AM |
|
 |
Engin
Posting Freak

Status:
|
Ne znam je li to taj, jer se ne vidi dobro zbog lose rezolucije, ali cini mi se da sam u subotu vidio crvenog E30 M3... Jesam li jedini ili sam pogrijesio?
Jeste,pravi je M.
Bio je u Ustikolini,to je neki rođak od onog Krajine što je vozio onog turbo Yugu.
|
|
| 07-19-2005 05:37 AM |
|
 |
Engin
Posting Freak

Status:
|
Nigdje tate na vidiku
Ja sam siroče
|
|
| 07-19-2005 05:41 AM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
hans: Ako sam dobro upoznat vicetov golf ima turbo plus NOS, pa bi po pravilima streetrace-a trebao biti u hotinoj klasi, sto je on vjesto izbjegao jer nije dao da mu iko dize haubu da se vidi sta je u tom autu.....
pa ti vidi sada, ko se koga prepao.
p.s
U taj golf ulozeno 50000 eura, a Suad Hota nije ulozio ni blizu 50000 hiljada maraka, a imali su isto vrjeme. A ako bude prilike, srest ce se u Hrvatskoj na streetrace-u.
Nije istina vice je digao haubu i to meni obicno smrtniku tamo, i digao bi je svakome i uostalom bila je dignuta cjelo vrjeme, slikan je motor. Molim bez mahalanja, bezveze je da se prica o nekome bez dokaza bezveze je to a nidalu je popustila sajla od kvacila tako je rekao njegov mehanicar, a po igledu rekao bih njegov brat.
Audi_ je u pravu i nema potrebe za daljim "naprdzivanjem" (da se tako izrazim)
Vicetov motor su ljudi mogli gledati (ja nazalost nisam uspio da ga vidim ) a Nidal je imao problema sa mjenjacem sto se moglo i vidjeti u finalnoj voznji protiv Viceta. Jako tesko i sporo je prebacivao brzine, jedva je ubacio u drugu brzinu i finalnoj trci !
Uglavnom, zvijezde Mostarskog Racea su definitivno Hotina Lancia, Vicetov Golf i Nidalov Golf ! Na Hansovog Clia smo navikli tako da ga necu previse spominjati
|
|
| 07-19-2005 05:42 AM |
|
 |
tori
Junior Member

Status:
|
Cestitke Hoti, svaka cast iako moram priznati da nisam ni sumnjao od onog momenta kada sam vidio da si se prijavio. Zao mi je sto nisam bio u prilici da dođem do Mostara ali cu se potruditi da dođem na Igman. Hvala ti na tome sto si me po ko zna koji put ucinio ponosnim obozavaocem Kraljice Rally-a iako mi otezavas rastanak sa mojom Kraljicom.
Pozdrav iz Tuzle i puno srece ubuduce
P S
Javi se ako ti sta treba
|
|
| 07-19-2005 06:46 AM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Pa koje vrijeme pravi Vicetov golf ,zna li iko,koliko ja znam Nidalov je u V.Gorici imao 13.200 sec.
The Power Of Dreams
|
|
| 07-19-2005 09:02 AM |
|
 |
Jim
Senior Member

Status:
|
2 NeethJim:imaš pravilnik na http://www.402streetrace.com ,po tom pravilniku nema razloga da mu ne dopuste da vozi na 402 u Hrvatskoj...
ne kontam se bas puno u to, ali u hrvatskoj pustaju trkaca auta zato sto ide na vrijeme, pa to sto je trkace nema puno utjecaja, al kad su klase po kubicima onda ima puuuuno puno vise utjecaja ? jesam u pravu il je ovo jos jedna moja glupost u nizu ?
http://www.galerija.neeth.info - najveca BiH galerija
|
|
| 07-19-2005 09:28 AM |
|
 |
|
|