Post Reply  Post Thread 
Hummer H2
Author Message
Dzitiaro
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Hummer H2

Juce sam video, verovali ili ne, dva Hummera H2. Prvog nisam ni lepo pogledao zacudjen sto ga uopste vidim, ali drugog jesam. Prva stvar sto vise lici na kombi nego na dzip, jednostavno ogrooman je. A onda kao nezainteresovano osmotrim i trap. Pa ovo nema veze sa H1! Otprilike da je auto nastao od neke klasicne dzipchine tipa Suburban, Ram, ili Excursion, ne znam sta od toga proizvodi ista fabrika. Pogledam karakteristike na netu, sve u svemu - jedino izgledom podseca na original. Zakljucak. Tako nesto se i moglo ocekivati, Hummer vazi za cool mashinu pa zasto na bi prodavali taj imidz, nema veze sto je sam auto totalno impotentan u odnosu na original.

11-01-2003 11:35 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
KosOOki
Member

Na verujem da iko ko kupuje H2 ocekuje od njega da bude ozbiljan terenac, pa je jeftinije da on to i ne bude.

11-01-2003 03:37 PM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

Vidjam ga po Beogradu. Lepo izgleda ,ne mogu da lazem, ali je bedna imitacija originala. Klasican recept kako na osnovu stare slave od pomodara uzeti novac. Verovatno nije nemocan u glibu,ali nije ni do kolena pravom Hummer-u koji je ,moram priznati, mozda najbolji terenac ikada napravljen. U klasi 4X4 ga mozda prati UAZ ,a ostatak smrtnog 4X4 sveta je daleko iza. Po karakteristikama ova dva terenca malo zalaze i u klasu 6X6.
A pravi Hummer me podseca kao nastavak jednog koncepta iz drugog svetskog rat, koji je doduse tada veoma uspesno ziveo. Zvao se Dodge 4X4. Manji brat verzije 6X6, a obojica su bili terenska vozila nastali oslabljivanjem karakteristika vojnog GMC-a 6X6. Imali su 6X6 odnosno 4X4 pogon bez blokada bez duplih guma na zadnjim tockovima. E pa Hummer podseca na daleko modernijeg Dodge-a 4X4.

Understeer is a crime - Colin McCrae
11-02-2003 12:53 AM
Guest
Unregistered

procitah na netu da novi H2 ide 240kmh. Ja sam ranije imao informaciju da h1 ide oko 110kmh max.

11-04-2003 11:29 AM
Quote this message in a reply
Rujo
Member

Izvorni Hummer zaista ima krajnju brzinu 110 km/h što je više nego dovoljno za jedno takvo vozilo i za namjene za koje je napravljano. H2 neću komentirati jer je ne volim SUVove i mislim da im nije ovdje mjesto ali ipak neću stvarati ograničenja te vrste jer su svi komentari dobrodošli pa čak i o njima.

Slovenačka vojska je prije nekoliko godina kupila preko 100 hummera od kojih je izvjestan bilo blindiranih. U razgovoru sa nekim oficirima iz njihove vojske ustvrdili su mi kako je uvijek oko 10% blindiranih hummera na opravkama jer im od težine pucaju opruge a koje nisu ništa ojačali nakon urađenog postupka blindiranja. Eto još jedan primjer kako se dobro vozilo može nes(a)vjesno pokvariti.

Off Road - The Ultimate Freedom Of Living
MUD IS ALL WE NEED

http://www.4x4.ba
11-07-2003 07:51 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
passenger57
Posting Freak

01-04-2004 10:48 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Hummer? Hm? dr 32 1,364 02-07-2008 01:01 PM
Last Post: ajdin_ze
  Hummer H1 4-Play Vector 7 2,125 04-04-2007 06:01 AM
Last Post: pajero1987
  Hummer H3 Vector 6 1,281 02-10-2007 11:04 PM
Last Post: Fele

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites