Thread Closed  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
Hummer? Hm?
Author Message
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: Hummer? Hm?

Skyline Wrote:
ja ne hvalim skodu, cak naprotiv

ok, ajde, ja ne znam, ti znas, pa nam reci , po cemu su dostojni naslednici offroad zivotinje kao sto je H1

ma sta cu ti ja objasnjavat ufati se auto magazina ko i obicno, pa drzi slovo ... ovdje na forumu 70% raje u zivotu nije vidjelo a kamo li sjelo i provozalo auta o kojima pametuje i daje ocjene da su "sviranje nekoj stvari" ... ja razumijem da kazes ne svidja mi se i ok , al "sviranje q..." je bas pretjerano za nesto sto nisi sjeo i provozao pa bi ti se samo reklo , dzaba ti je pricat i objasnjavat

manijak ne moze biti svak
02-06-2008 07:17 PM
Find all posts by this user
Skyline
Super Moderator

pa, nazalost ovo je balkan i na zalost nemamo sansu videti i voziti sve i svasta
i sam znas to, i nema potebe da stajes ljudima na zulj zato sto ti imas srece da si tu gde jesi

a sto se trafika tice, verujem da bi to bilo vrlo specificno iskustvo zbog velicine i nage, ali gotovo da smem da tvrdim da sem sminkeraja taj auto nema ni jednu jedinu funkciju

Understeer is a crime - Colin McCrae
02-06-2008 07:30 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

Skyline Wrote:
pa, nazalost ovo je balkan i na zalost nemamo sansu videti i voziti sve i svasta
i sam znas to, i nema potebe da stajes ljudima na zulj zato sto ti imas srece da si tu gde jesi

a sto se trafika tice, verujem da bi to bilo vrlo specificno iskustvo zbog velicine i nage, ali gotovo da smem da tvrdim da sem sminkeraja taj auto nema ni jednu jedinu funkciju

ma ja Rolling Eyes

02-06-2008 07:36 PM
goran16v
Posting Freak

Group: Registered

PITAROZDER Wrote:

Skyline Wrote:
aj demantuj  Mr. Green

sjedio i vozio iste , jesi li ti? Mr. Green

Vozio sam ja H1 americke vojske i tvrdim da s tim autom (ako se to tako moze nazvati) u Sarajevu, a mislim i u vecini gradova u okolini, nisi nigdje prispio jer je prevelik i nepregledan, a biti "vidjen" u gradu je jedan od glavnih imperativa kad se kupuje ovaj auto, a to podrazumjeva i vozanje istog po nasim ulicicama...
NHF Chala ali to tvoje forsiranje americke snage i ismijavanje auta koje mi vozimo ti je tako bezzeze da je to nevidjeno. Ti bi bio smijesan ovdje u svom Silveradu taman toliko koliko bi bio smijesan tamo u Yugi! Ovje Ford f150 Super Crewcab (bas kao Hi Luxa i slicne radne masine) voze gradjevinske firme jer su ih pojeftino pokupovale od BR&K i americke ambasade pa s njima salju majstore na teren i vuku pumpe za beton! Tako ti je i sa Humweeom, kupis ga ba bi bio vidjen, a ne mozes smotati dvije krivine kako treba, a ionako na terenu gdje bi trebao biti mocan nece provesti ni 5% vremena kao ni velika vecina terenaca koji se vozaju po BiH! Ovdje dosta ljudi ima novaca i ako hoce terenca kupe X5, Q7 (kojih ima relativno puno) i daju preko 100 000 USD ili ako nista Tuarega pa daju 60 000 USD koliko kostaju u BiH i nikom ne pada napamet da se bakce sa Hummerom iako je i mocniji i jaci i veci, a ti u mejduvremenu izracunaj sta se za te pare moze kupit kod vas...

Proud to be BMW E 21 owner!

This post was last modified: 02-06-2008 10:15 PM by goran16v.

02-06-2008 10:14 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

goran16v Wrote:

PITAROZDER Wrote:

Skyline Wrote:
aj demantuj  Mr. Green

sjedio i vozio iste , jesi li ti? Mr. Green

Vozio sam ja H1 americke vojske i tvrdim da s tim autom (ako se to tako moze nazvati) u Sarajevu, a mislim i u vecini gradova u okolini, nisi nigdje prispio jer je prevelik i nepregledan, a biti "vidjen" u gradu je jedan od glavnih imperativa kad se kupuje ovaj auto, a to podrazumjeva i vozanje istog po nasim ulicicama...
NHF Chala ali to tvoje forsiranje americke snage i ismijavanje auta koje mi vozimo ti je tako bezzeze da je to nevidjeno. Ti bi bio smijesan ovdje u svom Silveradu taman toliko koliko bi bio smijesan tamo u Yugi! Ovje Ford f150 Super Crewcab (bas kao Hi Luxa i slicne radne masine) voze gradjevinske firme jer su ih pojeftino pokupovale od BR&K i americke ambasade pa s njima salju majstore na teren i vuku pumpe za beton! Tako ti je i sa Humweeom, kupis ga ba bi bio vidjen, a ne mozes smotati dvije krivine kako treba, a ionako na terenu gdje bi trebao biti mocan nece provesti ni 5% vremena kao ni velika vecina terenaca koji se vozaju po BiH! Ovdje dosta ljudi ima novaca i ako hoce terenca kupe X5, Q7 (kojih ima relativno puno) i daju preko 100 000 USD ili ako nista Tuarega pa daju 60 000 USD koliko kostaju u BiH i nikom ne pada napamet da se bakce sa Hummerom iako je i mocniji i jaci i veci, a ti u mejduvremenu izracunaj sta se za te pare moze kupit kod vas...

svasta ti isprica ... ne vidim poentu svega ovoga ... auto koje se nemoze po mahali vozat je "sviranje q..." jel to hoces da kazes ... to sto vi mrzite ameriku to je vas problem gorane...procitaj malo forum i vidi omjer ismijavanja mene prema malim kolima i vas prema americi, pa onda meni drzi slovo pasha ... ja sam samo reko da reci za nesto sto nisi dotako da je "sviranje" je malo previse ... nema potrebe da se palis ko sibica

02-06-2008 10:37 PM
Skyline
Super Moderator

nisam ih vozio, ali sam imao dosta puta priliku da ih dobro pogledam

za H1 sam rekao sta mislim, kao i za H2 i3

za 2. i 3. prostom dedukcijom zakljucujem da sem onih 5 narandzastih lampica na krovu, nemaju nista

na putu nesposoban
van puta nesposoban
snage ima, ali ima i kila kao kamion
trosi kao tenk, previse skup za svakodnevno odrzavanje

lep - ne
impozantan - da

da svedem

ni performansi, ni lezanja, ni offroada, ni neke exluziva opreme, .....nista

sem po tome sto sija ko Las Vegas i sto je velicine omanje kuce, nicim, ali nicim ne impresionira

samo je profuran kao fora i zivi na lovorikama prvog i jedinog Hummer-a H1, jedinog dostojnog da nosi to ime

e, sad, ti, posto si vozio trafiku, demantuj me i ne dozvoli mi da zivim u neznanju

do tada ce mi ovaj kiosk iz Las Vegasa biti sviranje uz vetar

verovatno bih drugacije gledao na taj auto da sam bilo gde procitao da je u necemu, sem u fasciniranju sponzorusa i Need for Speed klinaca, dobar

02-06-2008 11:25 PM
Skyline
Super Moderator

i vec sam ti rekao da tebe ne poistovecujem sa amerikom i amerikancima

ameriku ne volim zbog odnosa prema ostatku sveta

za amerikance ne mogu da kazem da su glupi, ali slobodno smem da kazem da su vrlo usko obrazovani i da su operisani od bilo ciga sto je van njihove profesije ili zanimanja u zivotu

a za tebe koji neces zvati majstora iz kablovske, zato sto ti se izvukao antenski kabal iz TV-a, ne mogu da kazem da si amerikanac

nemoj se osecati prozvanim

i necu vise u OT

"strashni" "terenac" HUMMER je tema

02-06-2008 11:30 PM
Brzi
Member

Group: Registered

hehehe, sky o H2 danas:

Skyline Wrote:
lep - ne

sky o H2 prije 5 godina:

Skyline Wrote:
Vidjam ga po Beogradu. Lepo izgleda, ne mogu da lazem

http://www.pungas.com/forum/hummer-h2-t-322.html

Mr. Green

hajd' malo zeze nije na odmet Wink

Da je priroda forsirala prednji pogon, ljudi bi hodali na rukama!
02-07-2008 12:58 AM
PITAROZDER
hamo mazzola

Skyline Wrote:
nisam ih vozio, ali sam imao dosta puta priliku da ih dobro pogledam

za H1 sam rekao sta mislim, kao i za H2 i3

za 2. i 3. prostom dedukcijom zakljucujem da sem onih 5 narandzastih lampica na krovu, nemaju nista

na putu nesposoban
van puta nesposoban
snage ima, ali ima i kila kao kamion
trosi kao tenk, previse skup za svakodnevno odrzavanje

lep - ne
impozantan - da

da svedem

ni performansi, ni lezanja, ni offroada, ni neke exluziva opreme, .....nista

sem po tome sto sija ko Las Vegas i sto je velicine omanje kuce, nicim, ali nicim ne impresionira

samo je profuran kao fora i zivi na lovorikama prvog i jedinog Hummer-a H1, jedinog dostojnog da nosi to ime

e, sad, ti, posto si vozio trafiku, demantuj me i ne dozvoli mi da zivim u neznanju

do tada ce mi ovaj kiosk iz Las Vegasa biti sviranje uz vetar

verovatno bih drugacije gledao na taj auto da sam bilo gde procitao da je u necemu, sem u fasciniranju sponzorusa i Need for Speed klinaca, dobar

ne znam sta hoces da ti kazem ... ti smatras da je smece , ja smatram da je to malo previse kako ocjenjujes... ja sam imao priliku da ga vozim , ti nisi ...ne prevrce se u ostroj krivini pri 35mph kao micubisijev dzip budi siguran ... ti izvlacis te zakljucke o nesposobnosti vozila tako ostro da se ja stvarno pitam pa koje to budale kupuju ovo smece ... steta sto ovakva strucna expertiza ne ide dalje od ovog foruma da svijet spozna u kakvoj nebulozi zivi glede Hummera

a ameri su glupi , to zna citav svijet ... to usko obrazovanje se ne moze poredit sa nepismenoscu i zatucanoscu u bivsoj nam zajednickoj drzavi i u sad ovim novonastalim ... pometi ispred svog praga prvo pa onda daji misljenje o drugim ljudima ... budala i glupana ima svugdje pasha moj ... to jel neko van praga tvoje kuce glup ili pametan tebi licno nece puno pomoc ... sam ces najvise uradit za sebe , pusti operisane amere nek misle da su pametni

02-07-2008 02:27 AM
Skyline
Super Moderator

auuu, Brzi, izvuce ga iz konteksta, pa mi ga shuknu....
nisam se nadao ovako necemu od tebe Very Happy
zezam se
stojim iza toga sto sam rekao

ovo "lep-ne" je najpre trebalo da znaci "ne izgleda nista posebno", nisam rekao da je ruzan kao Lada Niva ili H1
nije ruzan, ali brate nije ni Range Rover

nisam rekao da ce se prevrnuti na 35, ali nece ni lezati kao 911 turbo

ne volim ni jedan SUV i smatram ih nedefinisanim vozilima, a H2 i H3 su mi jedni od predimenzionisanih extrema

a o tome koliko je bolno veliki procenat balkana nepismen i zatucan me naprosto boli i trudim se da se odvojim od toga, ali je neizvodljivo jer je taj narod svuda oko mene i nazalost stanje se ne popravjla mnogo sa dolaskom novih generacija

02-07-2008 06:28 AM
Thread Closed  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Hummer H1 4-Play Vector 7 2,125 04-04-2007 06:01 AM
Last Post: pajero1987
  Hummer H3 Vector 6 1,281 02-10-2007 11:04 PM
Last Post: Fele
  Hummer H2 Dzitiaro 5 1,082 01-04-2004 10:48 PM
Last Post: passenger57