|
Hummer? Hm?
|
| Author |
Message |
goran16v
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Hummer? Hm?
[svasta ti isprica ... ne vidim poentu svega ovoga ... auto koje se nemoze po mahali vozat je "sviranje q..." jel to hoces da kazes ... to sto vi mrzite ameriku to je vas problem gorane...procitaj malo forum i vidi omjer ismijavanja mene prema malim kolima i vas prema americi, pa onda meni drzi slovo pasha ... ja sam samo reko da reci za nesto sto nisi dotako da je "sviranje" je malo previse ... nema potrebe da se palis ko sibica
U Sarajevu, a i sire kupovanje auta koje se ne moze vozati po mahali upravo - "sviranje qur..." jer gdje bi ga inace vozio????? Ja ne mrzim Ameriku, samo nemam bas uvijek stomak za tvoj stav kao da si bio tamo kad se potpisivala deklaracija o nevazivnosti, a ne kao da si otisao prije nekih 10-ak godina i sad "satro" ne razumijes mentalitet nasih ljudi ovdje pa dajes komentare "pometi ispred svog praga" i tipa "komentarisi skodu". Ispade ti veci Amerikianac od Jeffersona...
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 02-07-2008 06:56 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Pitarozderu haj jos ti zavrsnu pa zakljucaj temu...koliko je puta receno da se o ukusima ne raspravlja...dovoljno je "svidja mi se" ili "ne svidja mi se"...ni ja ne gotivim BMW-a pa ga vikendom provozam...hahahahaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-07-2008 08:16 AM |
|
 |
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Group: Administrators
Status:
|
Pitarozderu haj jos ti zavrsnu pa zakljucaj temu...koliko je puta receno da se o ukusima ne raspravlja...dovoljno je "svidja mi se" ili "ne svidja mi se"...ni ja ne gotivim BMW-a pa ga vikendom provozam...hahahahaaa
Dosta prepirke.O ukusima se neraspravlja.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 02-07-2008 01:01 PM |
|
|
|
|