Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
Hungaroring
Author Message
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
Hungaroring

Sta mislite kakav ce biti poredak na ovoj kratkoj stazi sa jako malo mogucnosti za preticanje. Ja mislim da ce se noc prije Kimi odati carima pejsaza staze (alkohol i kurve) te da ce krmeljati vecim dijelom utrke. Massa ce uobicajeno imati problema s necim, ako su prosli put bile vibracije, mislim da je sad na redu saobracaj ili nesto trece, i ako bi to mogao biti i Alonso koji mu je obecao da ce ga gurnuti na zid. Mislim da je za to ipak bolji Brazil, salim se ne daj Boze. Renaulti su bili u Juznoj Africi pa dok im se vozaci aklimatizuju, tako da sumnjam da ce biti sta od njih, Honda je prezauzeta samim sobom i unutrasnjim promjenama, Toro Rosso je pokazao u prosloj utrci da ima bolje boksace na pit wallu nego vozace na stazi, a najveci favorit Super Aguri je u zadnjim utrkama nesto ofalio i sumnjam da im ova staza odgovara. Zezam se. Mislim poslje ove afere sa spijunima izmedju McLarena i Ferrarija da ce prva utrka biti "Galipolje" izmedju ova dva tima. U Ferrariju su ljuti, ogorceni i bijesni sto McLaren nije kaznjen posebno kaznom oduzimanja bodova, sto bi bilo gotova stvar sto se tice i poretka konstuktora i vozaca. Kao saveznik McLarenu, dolaze i ucestali kvarovi Ferrarijevih bolida sto je vise nego tragicno ako se uzme da su brzi od konkurencije, a proslo odustajanje Kimija je sigurno izazvalo pjenu na usta Todtu i drustvu kojima se cini da se cijeli svijet sa  svim svojim prilikama i neprilikama okrenuo protiv njih. Cak se niotkuda pojavio bivsi Ferrarijev vozac Mika Salo sa izjavom glede ogorcenosti Ferrarija na FIA-inu odluku, nesto u stilu: Ma nebitno pa dok sam ja vozio i mi smo njih prisluskivali i spijunirali... Jedino je cirkusant Briatore stao pod krila Ferrarija, govoreci kako je Mcalaren kriv te sta bi trebalo uciniti, ali od svega sto se ucinilo je to da je Flavio pojeo sopstveno govno, zato jer je ocito tjerao vodu na svoj mlin. Pored toga sto se spekulise da se zeli politicki angazovati te mu svako prikazivanje na televiziji odgovora kao i BH politicarima, tim svojim radom je vjeruje se, htio vratiti nikad prezaljenog Alonsa u Renault. Da, Alonsu stoji u ugovoru ako mu se narusi ugled bilo rezultatima ili necim drugim (nezaboravite vec postojece nezadovoljstvo svojim polozajem u odnosu na Hamiltona a cemu su najvise doprinjeli mediji) Flavio je izgleda htio samo da ubrza stvar. Cini se da "crvene" jos vise nervira britansko - njemacka hladnokrvnost, koji se izgleda uopce neuzbudjuju i kojima sto bi se reklo u narodu ide. Zato zalim sto se ova utrka, koja se vozi naostrenih rogova i zapustenih noktiju, vozi bas u Madjarskoj koja je poprilicno dosadna a ne recimo u Monzi, posebno zbog medija. Italijanski mediji su vec lincovali cijeli McLaren, i to na nacin kao da je 1942 godina.  Utrka u Monci ce vjerovatno liciti na fudbalske utakmice Argentina - Engleska, Dinamo - Crvena Zvezda, ili u najmanju ruku na iskrcavanje saveznika na Normandiju. Ferrari ce zeliti po svaku cijenu osvijetlit obraz i do koljena porazit i ponizit neprijatelja. A znaju dobro kao sto znaju i svi da staza na Hungaroringu neodgovara njihovim bolidima.
Licno mislim da ce Ferrari htjeti previse, da ce htjeti da bude bolji, brzi, sigurniji pa i ljepsi nego ikad. A Talijani su u tome kao i mi bivsi narodi Jugoslavije pa uostalom i veceg dijela mediterana osim mozda Grcke, kad hocemo nesto da uradimo bolje nego ikad, kad treba bas tad da pobijedimo jednostavno se podrepi, jednostavno izgorimo u toj zelji. Da li Ferrari boluje od sindroma Videoton, od sindroma Hadzibegic ili Divac, ja mislim da da. Mislim da ce izgoriti. Evo moje prognoze zasnovane na lijepim zeljama:
1. Hamilton - ako se ne sudari sa Alonsom, jer ce ocajno zeliti sto vise bodova
2. Alonso - ako se nesudari sa Hamiltonom, ocajno ce zeliti da siluje Lewisa sa prvim mjestom
3. Heidfeld - dvije greske od prosle utrke, taj ce pokazati kako se vozi NJDSB (njemacki dosadno,sigurno i brzo)
4. Coulthard - ako ispadne Webber koji inace cesto ispada, jer kako je zadrzavao u prosloj utrci dva BMW-a izleda da uspjeh nije bio slucajan, sve sto treba to je dobar start, a stara drtina to umije
5. Rosberg -  Williams je na testiranjima sve bolji a u utrkama sve gori, valjda ce ovom momku konacno izdrzati bolid do cilja
6. Ralf - sanjao sam ga sinoc kako vozi karting po stare dane, da mu se to nebi obistinilo sljedece sezone to bi mogao biti dobar znak da da sve od sebe i svog Yarisa
7. Sutil - zato sto je to moj Sutlija, ako dodje i do 11. bice izvrstan
8. Yamamoto -  Da vas ono pravo nasmijem i da slucajno ne pomislite da sam normalan
Ustvari mislim da je jedina sansa za Ferrari da puste ovu dvojicu iz McLarena da se pokolju sami izmedju sebe na stazi, a zato ima i previse razloga i izgleda.

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.

This post was last modified: 07-31-2007 07:13 AM by Lage- alijas240Z.

07-31-2007 07:06 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MersauX
Administrator

Group: Administrators
RE: Hungaroring

Bit ce teska i interesantna utrka, a mislim da ce McLaren imati prednost na ovoj stazi, jer je slicnih karakteristika kao Monaco koji im je ocito odgovarao.

Za Kimija me uopce ne bi cudilo da se oda carima staze. Znam iz pouzdanih i njemu bliskih izvora da je i lani isto uradio. Lumpovao je do 5h ujutro uz alkohol i kurve i onda u 9h otisao na stazu.

Nadam se da ce Massa moci donekle parirati McLarenu, naravno pod uslovom da McLaren ne bude u prevelikoj prednosti sto se tice brzine.

Vrijeme bi moglo biti jos jedan faktor, kao sto vidimo nad ovim prostorima su se nadvili neki sivi oblaci, tako da kisa nije iskljucena ni u Madjarskoj. Ako se to desi Alonso bi mogao na kraju biti pobjednik, jer je izvrstan u tim uslovima.

Jos ne znam kako ce se Hamilton nositi s kisom (za Massu se zna da je katastrofa), a Kimi bi (ako se otrijezni) trebao biti tu negdje sa Alonsom, posto kisa svakako uvijek iskrivi prave odnose snaga.

http://www.wlmsg.com
07-31-2007 07:25 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
fastmf
Hota Racing

Lage- alijas240Z Wrote:
Sta mislite kakav ce biti poredak na ovoj kratkoj stazi sa jako malo mogucnosti za preticanje. Ja mislim da ce se noc prije Kimi odati carima pejsaza staze (alkohol i kurve) te da ce krmeljati vecim dijelom utrke. Massa ce uobicajeno imati problema s necim, ako su prosli put bile vibracije, mislim da je sad na redu saobracaj ili nesto trece, i ako bi to mogao biti i Alonso koji mu je obecao da ce ga gurnuti na zid. Mislim da je za to ipak bolji Brazil, salim se ne daj Boze. Renaulti su bili u Juznoj Africi pa dok im se vozaci aklimatizuju, tako da sumnjam da ce biti sta od njih, Honda je prezauzeta samim sobom i unutrasnjim promjenama, Toro Rosso je pokazao u prosloj utrci da ima bolje boksace na pit wallu nego vozace na stazi, a najveci favorit Super Aguri je u zadnjim utrkama nesto ofalio i sumnjam da im ova staza odgovara. Zezam se. Mislim poslje ove afere sa spijunima izmedju McLarena i Ferrarija da ce prva utrka biti "Galipolje" izmedju ova dva tima. U Ferrariju su ljuti, ogorceni i bijesni sto McLaren nije kaznjen posebno kaznom oduzimanja bodova, sto bi bilo gotova stvar sto se tice i poretka konstuktora i vozaca. Kao saveznik McLarenu, dolaze i ucestali kvarovi Ferrarijevih bolida sto je vise nego tragicno ako se uzme da su brzi od konkurencije, a proslo odustajanje Kimija je sigurno izazvalo pjenu na usta Todtu i drustvu kojima se cini da se cijeli svijet sa svim svojim prilikama i neprilikama okrenuo protiv njih. Cak se niotkuda pojavio bivsi Ferrarijev vozac Mika Salo sa izjavom glede ogorcenosti Ferrarija na FIA-inu odluku, nesto u stilu: Ma nebitno pa dok sam ja vozio i mi smo njih prisluskivali i spijunirali... Jedino je cirkusant Briatore stao pod krila Ferrarija, govoreci kako je Mcalaren kriv te sta bi trebalo uciniti, ali od svega sto se ucinilo je to da je Flavio pojeo sopstveno govno, zato jer je ocito tjerao vodu na svoj mlin. Pored toga sto se spekulise da se zeli politicki angazovati te mu svako prikazivanje na televiziji odgovora kao i BH politicarima, tim svojim radom je vjeruje se, htio vratiti nikad prezaljenog Alonsa u Renault. Da, Alonsu stoji u ugovoru ako mu se narusi ugled bilo rezultatima ili necim drugim (nezaboravite vec postojece nezadovoljstvo svojim polozajem u odnosu na Hamiltona a cemu su najvise doprinjeli mediji) Flavio je izgleda htio samo da ubrza stvar. Cini se da "crvene" jos vise nervira britansko - njemacka hladnokrvnost, koji se izgleda uopce neuzbudjuju i kojima sto bi se reklo u narodu ide. Zato zalim sto se ova utrka, koja se vozi naostrenih rogova i zapustenih noktiju, vozi bas u Madjarskoj koja je poprilicno dosadna a ne recimo u Monzi, posebno zbog medija. Italijanski mediji su vec lincovali cijeli McLaren, i to na nacin kao da je 1942 godina. Utrka u Monci ce vjerovatno liciti na fudbalske utakmice Argentina - Engleska, Dinamo - Crvena Zvezda, ili u najmanju ruku na iskrcavanje saveznika na Normandiju. Ferrari ce zeliti po svaku cijenu osvijetlit obraz i do koljena porazit i ponizit neprijatelja. A znaju dobro kao sto znaju i svi da staza na Hungaroringu neodgovara njihovim bolidima.
Licno mislim da ce Ferrari htjeti previse, da ce htjeti da bude bolji, brzi, sigurniji pa i ljepsi nego ikad. A Talijani su u tome kao i mi bivsi narodi Jugoslavije pa uostalom i veceg dijela mediterana osim mozda Grcke, kad hocemo nesto da uradimo bolje nego ikad, kad treba bas tad da pobijedimo jednostavno se podrepi, jednostavno izgorimo u toj zelji. Da li Ferrari boluje od sindroma Videoton, od sindroma Hadzibegic ili Divac, ja mislim da da. Mislim da ce izgoriti. Evo moje prognoze zasnovane na lijepim zeljama:
2. Alonso - ako se nesudari sa Hamiltonom, ocajno ce zeliti da siluje Lewisa sa prvim mjestom
3. Heidfeld - dvije greske od prosle utrke, taj ce pokazati kako se vozi NJDSB (njemacki dosadno,sigurno i brzo)
4. Coulthard - ako ispadne Webber koji inace cesto ispada, jer kako je zadrzavao u prosloj utrci dva BMW-a izleda da uspjeh nije bio slucajan, sve sto treba to je dobar start, a stara drtina to umije
5. Rosberg - Williams je na testiranjima sve bolji a u utrkama sve gori, valjda ce ovom momku konacno izdrzati bolid do cilja
6. Ralf - sanjao sam ga sinoc kako vozi karting po stare dane, da mu se to nebi obistinilo sljedece sezone to bi mogao biti dobar znak da da sve od sebe i svog Yarisa
8. Yamamoto - Da vas ono pravo nasmijem i da slucajno ne pomislite da sam normalan
Ustvari mislim da je jedina sansa za Ferrari da puste ovu dvojicu iz McLarena da se pokolju sami izmedju sebe na stazi, a zato ima i previse razloga i izgleda.

de ne kaki svega ti

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
07-31-2007 07:53 AM
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

Lage- alijas240Z Wrote:
Sta mislite kakav ce biti poredak na ovoj kratkoj stazi sa jako malo mogucnosti za preticanje. Ja mislim da ce se noc prije Kimi odati carima pejsaza staze (alkohol i kurve) te da ce krmeljati vecim dijelom utrke. Massa ce uobicajeno imati problema s necim, ako su prosli put bile vibracije, mislim da je sad na redu saobracaj ili nesto trece, i ako bi to mogao biti i Alonso koji mu je obecao da ce ga gurnuti na zid. Mislim da je za to ipak bolji Brazil, salim se ne daj Boze. Renaulti su bili u Juznoj Africi pa dok im se vozaci aklimatizuju, tako da sumnjam da ce biti sta od njih, Honda je prezauzeta samim sobom i unutrasnjim promjenama, Toro Rosso je pokazao u prosloj utrci da ima bolje boksace na pit wallu nego vozace na stazi, a najveci favorit Super Aguri je u zadnjim utrkama nesto ofalio i sumnjam da im ova staza odgovara. Zezam se. Mislim poslje ove afere sa spijunima izmedju McLarena i Ferrarija da ce prva utrka biti "Galipolje" izmedju ova dva tima. U Ferrariju su ljuti, ogorceni i bijesni sto McLaren nije kaznjen posebno kaznom oduzimanja bodova, sto bi bilo gotova stvar sto se tice i poretka konstuktora i vozaca. Kao saveznik McLarenu, dolaze i ucestali kvarovi Ferrarijevih bolida sto je vise nego tragicno ako se uzme da su brzi od konkurencije, a proslo odustajanje Kimija je sigurno izazvalo pjenu na usta Todtu i drustvu kojima se cini da se cijeli svijet sa  svim svojim prilikama i neprilikama okrenuo protiv njih. Cak se niotkuda pojavio bivsi Ferrarijev vozac Mika Salo sa izjavom glede ogorcenosti Ferrarija na FIA-inu odluku, nesto u stilu: Ma nebitno pa dok sam ja vozio i mi smo njih prisluskivali i spijunirali... Jedino je cirkusant Briatore stao pod krila Ferrarija, govoreci kako je Mcalaren kriv te sta bi trebalo uciniti, ali od svega sto se ucinilo je to da je Flavio pojeo sopstveno govno, zato jer je ocito tjerao vodu na svoj mlin. Pored toga sto se spekulise da se zeli politicki angazovati te mu svako prikazivanje na televiziji odgovora kao i BH politicarima, tim svojim radom je vjeruje se, htio vratiti nikad prezaljenog Alonsa u Renault. Da, Alonsu stoji u ugovoru ako mu se narusi ugled bilo rezultatima ili necim drugim (nezaboravite vec postojece nezadovoljstvo svojim polozajem u odnosu na Hamiltona a cemu su najvise doprinjeli mediji) Flavio je izgleda htio samo da ubrza stvar. Cini se da "crvene" jos vise nervira britansko - njemacka hladnokrvnost, koji se izgleda uopce neuzbudjuju i kojima sto bi se reklo u narodu ide. Zato zalim sto se ova utrka, koja se vozi naostrenih rogova i zapustenih noktiju, vozi bas u Madjarskoj koja je poprilicno dosadna a ne recimo u Monzi, posebno zbog medija. Italijanski mediji su vec lincovali cijeli McLaren, i to na nacin kao da je 1942 godina.  Utrka u Monci ce vjerovatno liciti na fudbalske utakmice Argentina - Engleska, Dinamo - Crvena Zvezda, ili u najmanju ruku na iskrcavanje saveznika na Normandiju. Ferrari ce zeliti po svaku cijenu osvijetlit obraz i do koljena porazit i ponizit neprijatelja. A znaju dobro kao sto znaju i svi da staza na Hungaroringu neodgovara njihovim bolidima.
5. Rosberg -  Williams je na testiranjima sve bolji a u utrkama sve gori, valjda ce ovom momku konacno izdrzati bolid do cilja
8. Yamamoto -  Da vas ono pravo nasmijem i da slucajno ne pomislite da sam normalan

a sto se ismija...e nek si im reko...Big_boss

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
07-31-2007 09:26 AM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Za Toro Rosso ce voziti Vettel, tako da bi i oni mogli osvojiti koji bod, dva, mozda tri...

07-31-2007 10:27 AM
McLarenovka
Member

mclaren bi trebao biti jaci. u ferrariju ce biti ambiciozni Mr. Green

http://mclaren.blogger.ba
07-31-2007 01:29 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Ma nek si se i ti vratila pa sta god da bude...
Sta ima bona, bas te neki dan spominjem onoj Ferrarigirl

07-31-2007 01:35 PM
McLarenovka
Member

ma gdje sam to otisla i gdje se vracam Very Happy tu sam ja, zaokupio me pungas fantasy hahaha Mr. Green eo nema vala ništa, dosada. šta ima kod tebe, kakvo je vrijeme u tvom gradu hahaha Mr. Green
dobar ti ovaj post skroz, nasmija me, i prisjeti bfka-a Razz

07-31-2007 02:01 PM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Ma ja lijepo je bilo...
Ma nista evo prijavio sam se za onaj blesavi kviz Milijunas, kad su me pitali sta ocekujem rekoh da mahnem 30-40KM i noga, a i da dokazem kako se sa fakultetom moze pasti na prvom pitanju. Ustvari treba mi ocajnicki lova, da mi je osvojiti taj milion, pa ga pretvorit u dva, pa umnozit u cetri, i uluozit na 8, pa se onda planiram bacit u politiku, ali prije toga moram s ovom lovom podmititi najprije vojsku, policiju i sudstvo, sto se naziva vojna hunta, pa da nam svima bude bolje.
Cotilleo2tj Inace pitaj mene za Tilkea, a ne cika Mladena, ja sam ti do Hermana godinama pokusavao doci...

07-31-2007 02:35 PM
McLarenovka
Member

nisi se valjda prijavio, javi kad budes Mr. Green
evo pitam te, pa javi, on je dao više onako, štur nidje veze odgovor Very Happy

07-31-2007 04:51 PM
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mađarska Hungaroring.... schmidt 3 419 04-29-2005 09:39 PM
Last Post: eXmAn

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: