Post Reply  Post Thread 
hyundai pony
Author Message
bagzi
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
hyundai pony

ljudi,pozdrav,novi sam i molio bi ako netko zna neke informacije....naime,vozim hyundai pony 1.3 benzinac(70ks) iz 91'.auto je ok za svoje godine al je problem sto puno trosi(u zagrebu u guzvi u 3 popodne preko 13l.konzultirao sam se s mnogima i kazu da je vjerojatno karburator.takodjer kazu da bi pasao karburator od stojadina il unica pa bi kupio neki polovni jer mi se popravak i stelanje postojeceg ne isplati jer je ovdje preskupo.e,sad,zanima me dal netko zna nesto o ovome,dal pasu navedeni karb. il mozda neki drugi,dal je mozda nesto drugo u pitanju....

04-10-2007 06:45 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mondeo
Posting Freak

RE: hyundai pony

ni slucajno ne stavljaj karburator od drugog auta (pogotovo ne od stojadina), jer ce i ono sto ti radi na autu prestati da radi

Ja mislim da je potrosnja po gradu optimalna za jednog benzinca, ja sam vozio Fiestu sa takvim motorom i trosila je 10-11 po gradu. Zavisi ti dosta i od stila voznje

HEMI Power
04-12-2007 04:57 PM
prelude za lude
Posting Freak

RE: hyundai pony

Najbolje ti je da lijepo kupis garnituru zamjenskih dijelova za svoj originalni karburator. Pa nije to tako skupo. Znaci sve dizne, dihtunge, membrane. Bolje je i to nego petljati sa drugim karburatorom, jer ti auto sa drugim karburatorom sigurno nece raditi kako bog zapovjeda. Inace, sve prepravke su moguce, samo se napravi prelazna ploca za novi karb. A ta ideja o kupovini polovnom karba ti nikako nije dobra. Mozda naletis na gori od svog.

HONDA FOREVER OR MAY BE NOT?
04-12-2007 10:16 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: