Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First [1] 2 3 4 5 Next > Last »
ICe
Author Message
tepSIJA
Banned

Group: Banned
Status: Offline
ICe

Da li neko zna kakvu stranicu gdje mogu nauciti sta novo o zvucnicima, cd-playerima, woferima, pojacalim , ma sva sranja koja su potrebna za dobru muziku u autu ...

treba mi neka stranica gdje svasta pise o tome ,,, nemojte samo reci FORUM Confused neki ili sl... ajd moze i forum al da je na bosanskom/hrvatskom/SCG jeziku Smile i gdje se bash ljudi razumiju...

adj valjda kontate stam sam htio rec..

poz.

http://community.webshots.com/user/tepsija_pir
-------------------------------------------------------
Sve sto se desilo u proslosti stvara sadasnjost a ta sadasnjost stvara buducnost.
11-10-2004 06:10 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
tepSIJA
Banned

Jer me to pocelo zanimat, a cuo sam neki dan da ce bolje UDarati wofer od 1000W sa pojacalom 700W class D nego

Wofer od 2000w i pojacalo od 640W Confused to ne kontam , znam da je neka finta u onome RMS i slicno Smile

ajd poz..

P.S..
ne znam jesam li spomenuo, ali kanim ubaciti muziku u fabiju, do 1500 KM

Sve sto se desilo u proslosti stvara sadasnjost a ta sadasnjost stvara buducnost.
11-10-2004 06:12 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
DYNO
Senior Member

Group: Registered

Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
11-10-2004 06:22 PM
tepSIJA
Banned

Smile Hvala

11-10-2004 06:31 PM
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

tepSIJA Wrote:
Jer me to pocelo zanimat, a cuo sam neki dan da ce bolje UDarati wofer od 1000W sa pojacalom 700W class D nego

Wofer od 2000w i pojacalo od 640W Confused to ne kontam , znam da je neka finta u onome RMS i slicno Smile

ajd poz..

P.S..
ne znam jesam li spomenuo, ali kanim ubaciti muziku u fabiju, do 1500 KM

Kao prvo, nadji na netu negdje -google- class D amps, znam da su D pojacala novija pojacala, to sam citao negdje i ostalo mi u glavi al ima par mjeseci od toga pa se ne sjecam u detalje o cemu se radi a i mene sad zivo interesuje kad si spomeno, ima neki fazon sa signalom (mozda Embarassed ) nesto je drugacije kod class D ampova u svakom slucaju Rolling Eyes .
A za wofer i pojacalo, pa sta ti virjedi sub od 2000w ako imas pojacalo koje ce da ga napuni snagom od 650w. Znaci dovoljno ti je i ono od 1000w za takvo pojacalo ili ono iz prvog primjera 700w pojacalo. Uglavnom, kako meni objasnise nabrzaka, a ni meni se nije dalo slusat a trebo sam Smile , vazno je da je sub jaci od pojacala tako da moze da primi to sto mu pojacalo salje, u obratnom... ode sub naravno!!! et toliko od mene, cek da naucim josh malo!

Man maximum Machine minimum
11-10-2004 06:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ThunderBird
Banned

tepSIJA Wrote:

Ovo ti je logično... nemoze pojacalo od 640 W tjerat woof koji je seklarisan na 2000W ili 2 kW ...kontas..

nema mu pokretne snage....

radice on, al ce bolje radit dobra 10-ka sa pojacalom od 300-400W od toga...

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
11-10-2004 06:34 PM
tepSIJA
Banned

joj kako mi je bistrije Smile ozbiljno....

onda je punoo bolje da uzmem 2 wofera od po 1000W i pojacalo od 700W class D, onda ce to pojacalo da salje 2 signala na 2 wofera , to ce onda biti 2*700W !? tj 1400w, onda ce to da udara bolje nego ona prva solucija od 2000w i 640 W pojacalao ...

thx vam i ajmo dalje Very Happy

11-10-2004 06:43 PM
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

ThunderBird Wrote:

tepSIJA Wrote:

Ovo ti je logično... nemoze pojacalo od 640 W tjerat woof koji je seklarisan na 2000W ili 2 kW ...kontas..

nema mu pokretne snage....

radice on, al ce bolje radit dobra 10-ka sa pojacalom od 300-400W od toga...

ohaj, polako jarane, kao prvo sta ti znaci seklarisan??? kao drugo nemoj mi mjesat velicinu zvucnika (10-ka) sa snagom, daj to malo prop, pa zbuni me totalno ocu ves masinu stavit u gepek kako si kreno Smile !
aj sad ispocetka, zanci nema ono gore veze jel pojacalo jace od suba ili nije? nece ga poderat ako je jace???

Man maximum Machine minimum
11-10-2004 06:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tepSIJA
Banned

i jos 1 pitanje
na ovoj slici :

[/img]http://memimage.cardomain.net/member_images/12/web/456000-456999/456742_7_full.jpg[img]

u dnu prtljaznika imaju 3 pojacala ? jel tako ? a one 2 boce su kondezatori ?

sto ce mu 3 pojacala ? Question Question Question

[/img]

11-10-2004 06:54 PM
DYNO
Senior Member

Group: Registered

ne
uzmi dva woofera po 1500w i i dva pojachala najbolje da su po oko 400w i spoji ih na svaki ''jedno pojachalo na jedan zvuchnik'' al u bridge (tako da ces dobiti po 800w izlaz sa svakog pojacala po kanalu stim da moras da razdvojih kanale lijevi u jedno desni u drugo pojachalo...osim toga treba ti i power cap
i josh mnogo toga
a najvishe muda da to uradish sam Smile
sretno

Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
11-10-2004 07:05 PM
Pages (5): « First [1] 2 3 4 5 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  najoriginalniji ICE install cybernck 6 444 10-08-2005 09:42 PM
Last Post: Sike

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: