Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
iceman ze - Golf III 1,9d
Author Message
Morpheus
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

E ovo je za respect stvarno mislim i ono gore nije bilo tako da uvrijedim nego samo da ti kezem da kad poslije komentara kazes tj. ispravis ono sto je nejasno. A to sto ja inace imam lose misljenje o nasoj policiji postoje ljudi kao ti sto svejtlaju obraz i kad me zasutave to su oni sa kojima imam najvise problema pocinju sa "Dobar dan" ili pak sa nekim pozdravom, a druga sorta kaze "jesi li ti vidio sta si uradio, pa znas li kolika je kazna, pa eto za odredjenu sumu ce mo mi to lijepo". Ja sam kontao pojam teske kradje jer je bitna vrijednost ili pak nacina na koji je obavljena kradja ono logicki nisam se nikad interesovao sa zakonima. rijetki su babini sinovi na ovakvim vrstama foruma pa eto na tu opciju nisam ni pomislio, a ko je meni kriv sto ja nisam ja da jesam ja bi to koristio maximalno i bez ikvog osjecaja krivnje prema drugima. Moj stari je vozac 30 godina cica je presao Europu, dobar dio Azije sta da mu se kaze vozio je od Rabe pa do DAF XF 95, Man TAG-A(kojeg sad vozi), raznoraznih Volvi, Mercedesa.... Mene je on naucio da je ono sto si ti sam zaradio najbitnije i da ako mi moze on pomoci da to koristim jer njemu njegov nije bas pomagao.

12-24-2004 07:52 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
esso_sa
Posting Freak

Status: Away

Bijela "trica" i to DIESEL ??? Imas li kameru i radar u autu ??? Laughing Ja da imam auto ko ti samo bi strasio raju i naplacivao mandatne, vazda mi je to bio san Laughing Laughing Laughing

12-24-2004 08:18 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Guest
Unregistered

esso_sa Wrote:
Bijela "trica" i to DIESEL ??? Imas li kameru i radar u autu ??? Laughing Ja da imam auto ko ti samo bi strasio raju i naplacivao mandatne, vazda mi je to bio san Laughing Laughing Laughing

Haha hajmo iznajmiti Golfa i policijsku odjecu od icemana pa ganjati raju po gradu i naplacivati im kazne. Laughing

12-24-2004 03:01 PM
Quote this message in a reply
iceman ze
Senior Member

U redu je Morpheus nisam ni mislio da si zlonamjeran,jer clan sam ovog foruma oko godinu dana i o svim clanovima (vecinu) imam lijepo misljenje........sto se tice teskih krada one su K.D u kojoj kriminalne osobe upotrebljavaju i podesno sredstvo(predmet) + fizicku snagu da bi savladale neku prepreku u ovom konkretnom slucaju provalile u vozilo te isti stavili u pogon, te se i iz toga smatraju teskim oblikom vrsenja kricvicnih sjela.U nekim zemljama iz naseg susjedstva npr. Makedonija u svom Krivicnom zakonu imaju termin i '' oduzeto vozilo'', tj. ako se nepronadu u roku od 30 dana, tek nakon tog roka se proglasavaju vozila ukradenim.

Sto se tice moje trojke dugo je bila vlasnistvo Federalnog tuzilastva, i dok joj nisam promjenio tablice(preveo) niko od policije me nije zaustavljao Laughing , jer je reg.broj bio sl. policijskim trojkama. I dan danas kada me zaustavljaju primjetim oklijevanje, jer kontaju da je sluzbena Laughing

Ja sam cuo za jedan slucaj prije rata, kada je otisao jedan milicioner u penziju, vidali ga u uniformi na magistralnom putu kako raju zaustavlja i naplaciva kazne Laughing

12-25-2004 01:10 PM
sixpack
Banned

Group: Banned

neznam za ostale ali zelim samo jedan vw a to je r32 a posle njega lancer evolution naravno ne smeta mi sto nije vw Laughing Laughing

nisam brz ali ipak?
12-26-2004 03:42 PM
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

iceman ze Wrote:
Sto se tice moje trojke dugo je bila vlasnistvo Federalnog tuzilastva, i dok joj nisam promjenio tablice(preveo) niko od policije me nije zaustavljao Laughing , jer je reg.broj bio sl. policijskim trojkama. I dan danas kada me zaustavljaju primjetim oklijevanje, jer kontaju da je sluzbena Laughing

to sam i ja iskusio, rodjak je vozio bijelu trojku.
kupljena nova u ASI, kad i drotovske (u istoj seriji)
mi bi redovno isli u grad i dodjemo pred MUP i parkiramo na sluzbeni parking
pozdravimo se sa onim pozornikom "ima li zime kolega" i u grad
jednom nas jedan zagledao konta nije nas prije vidio i mi udjemo u MUP i izadjemo na drugi izlaz
na aerodromu smo se parkirali tik uz vrata i onom sto stoji bi rekli "idemo do Becirevica"....frajer pojma nema ko je Becirevic, a mi jos manje
iskoristavali smo to maksimalno
sad vozi Golfa IV karavan Crying or Very sad i avanturama je dosao kraj

12-26-2004 09:15 PM
cosworth
1116ccm+
**

E legende ste, keve mi!!
Ovo za muriju vam je Xtra!
Kod nas u BG je pojam gradske-pandurske makine Punto, ili 307, naravno beli.... E koliko smo samo puta plasili drugare po kraju nocu sluzbenim (civilnim, naravno) belim Puntom drugarovog caleta... Sada imamo u planu da nabavimo i jednu mobilnu plavu rotaciju, al kod nas je 100e, pa nam se i ne daje glava evra samo zbog za*ebancije... Do tada cemo da uradimo plave strobove u farovima... Xe xe

www.blindmanmotorsport.com
12-26-2004 09:32 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  VW Golf MK2 1,6 TD (Tuzla) TaZ MaNiA 4 328 06-26-2008 11:42 AM
Last Post: TaZ MaNiA
  golf 2 d cudno pali golf 2 dizelka ri 3 280 01-07-2008 07:12 PM
Last Post: stripyTR
  esso_sa - Golf 3 GTI esso_sa 32 2,563 08-08-2007 08:45 PM
Last Post: BoB
  Golf 2 jarana COOL G 34 1,511 02-28-2007 08:53 AM
Last Post: pajero1987