|
iceman ze - Golf III 1,9d
|
| Author |
Message |
Morpheus
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
E ovo je za respect stvarno mislim i ono gore nije bilo tako da uvrijedim nego samo da ti kezem da kad poslije komentara kazes tj. ispravis ono sto je nejasno. A to sto ja inace imam lose misljenje o nasoj policiji postoje ljudi kao ti sto svejtlaju obraz i kad me zasutave to su oni sa kojima imam najvise problema pocinju sa "Dobar dan" ili pak sa nekim pozdravom, a druga sorta kaze "jesi li ti vidio sta si uradio, pa znas li kolika je kazna, pa eto za odredjenu sumu ce mo mi to lijepo". Ja sam kontao pojam teske kradje jer je bitna vrijednost ili pak nacina na koji je obavljena kradja ono logicki nisam se nikad interesovao sa zakonima. rijetki su babini sinovi na ovakvim vrstama foruma pa eto na tu opciju nisam ni pomislio, a ko je meni kriv sto ja nisam ja da jesam ja bi to koristio maximalno i bez ikvog osjecaja krivnje prema drugima. Moj stari je vozac 30 godina cica je presao Europu, dobar dio Azije sta da mu se kaze vozio je od Rabe pa do DAF XF 95, Man TAG-A(kojeg sad vozi), raznoraznih Volvi, Mercedesa.... Mene je on naucio da je ono sto si ti sam zaradio najbitnije i da ako mi moze on pomoci da to koristim jer njemu njegov nije bas pomagao.
|
|
| 12-24-2004 07:52 AM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
|
| 12-24-2004 08:18 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Haha hajmo iznajmiti Golfa i policijsku odjecu od icemana pa ganjati raju po gradu i naplacivati im kazne.
|
|
| 12-24-2004 03:01 PM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
|
| 12-25-2004 01:10 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
neznam za ostale ali zelim samo jedan vw a to je r32 a posle njega lancer evolution naravno ne smeta mi sto nije vw
nisam brz ali ipak?
|
|
| 12-26-2004 03:42 PM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
Sto se tice moje trojke dugo je bila vlasnistvo Federalnog tuzilastva, i dok joj nisam promjenio tablice(preveo) niko od policije me nije zaustavljao  , jer je reg.broj bio sl. policijskim trojkama. I dan danas kada me zaustavljaju primjetim oklijevanje, jer kontaju da je sluzbena
to sam i ja iskusio, rodjak je vozio bijelu trojku.
kupljena nova u ASI, kad i drotovske (u istoj seriji)
mi bi redovno isli u grad i dodjemo pred MUP i parkiramo na sluzbeni parking
pozdravimo se sa onim pozornikom "ima li zime kolega" i u grad
jednom nas jedan zagledao konta nije nas prije vidio i mi udjemo u MUP i izadjemo na drugi izlaz
na aerodromu smo se parkirali tik uz vrata i onom sto stoji bi rekli "idemo do Becirevica"....frajer pojma nema ko je Becirevic, a mi jos manje
iskoristavali smo to maksimalno
sad vozi Golfa IV karavan i avanturama je dosao kraj
|
|
| 12-26-2004 09:15 PM |
|
|
cosworth
1116ccm+

Status:
|
E legende ste, keve mi!!
Ovo za muriju vam je Xtra!
Kod nas u BG je pojam gradske-pandurske makine Punto, ili 307, naravno beli.... E koliko smo samo puta plasili drugare po kraju nocu sluzbenim (civilnim, naravno) belim Puntom drugarovog caleta... Sada imamo u planu da nabavimo i jednu mobilnu plavu rotaciju, al kod nas je 100e, pa nam se i ne daje glava evra samo zbog za*ebancije... Do tada cemo da uradimo plave strobove u farovima... Xe xe
www.blindmanmotorsport.com
|
|
| 12-26-2004 09:32 PM |
|
 |
|
|