Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
iceman ze - Golf III 1,9d
Author Message
iceman ze
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
iceman ze - Golf III 1,9d

Zovem se Adnan, god.1975......zavrsio 2 godine pravnog fakulteta, zaposlen sam u DGS-u BiH evo vec treca godina, a inace imam oko 10 godina iskustva u svojoj struci.....inace uza specijalnost mi je organizovani kriminalitet(teske krade vozila).....drago mi je kada mogu da pomognem ljudima.....inace veliki sam zaljubljenik u vozila kao i vecina Vas. Vozim Golfa III 1,9 d, 47 kw, god. 1995.g.,a uskoro se nadam da su biti ponosni vlasnik Passat 4(sto je san svakog VW-ovca).

12-20-2004 10:00 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cile
Member

Group:

cool ... haj ti nama onda iz prve ruke reci hoce li ili pak nece biti ukinut onaj famozni zakon o autima???

:) :) :)
12-21-2004 05:53 AM
tataratira
Posting Freak

Re: iceman ze  Golf III 1,9d

nije Passat san svakog VWovca Sad
ja vozim samo kompakt klasu a san svakog
golfovca je samo i jedino A3 Laughing

Hate It Or Love It- The Golf
12-21-2004 09:19 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Procesor
Banned

Group: Banned

Pazi mu termin TESKE KRADJE VOZILA!!!! Jeli to kadf se kradu teska vozila Very Happy Very Happy Very Happy ???

12-21-2004 10:39 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Morpheus
Posting Freak

E tako ti to ide tako npr. ne mozes znati tacan broj vozila koji je uvezen u BiH ali mozes znati kilazu npr koliko je kg golfa 2 uvezeno nidje veze, pa nam onda traze "najoptimalnije" rjesenje, pa evo bogami i teskih kradja vozila, ima nas svakakvih ali ako nesto pustas u eter barem razmilsi o tome sto pustas jer ce te ljudi poceti malo pod naski "handriti". Izvini nije nista namjerno ali ti si vjerovatno zavrsio onaj kurs za policajce i sada radis to sto radis, ali mi smo ovdje malo neuki pa nam lijepo kazi sta kako i tako to.

12-21-2004 01:22 PM
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status: Away

Teska kradja vozila 'oce rec' Grand Theft Auto... Very Happy

http://www.bhrenaultclub.com/

11

12-21-2004 04:26 PM
tataratira
Posting Freak

to su valjda auta koja je teško ukrast Laughing
LK, alarm,blokade, kodirani ključevi.....

šta kaže zakonska regulativa ? preko koliko para je teška krađa ?
jel to kači auto od 500 KM ?

12-21-2004 06:20 PM
ThunderBird
Banned

Group: Banned

čuj ga Lavlja Kandza... pa to ljudi skidaju golim rukama...

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
12-21-2004 07:10 PM
tataratira
Posting Freak

ThunderBird Wrote:
čuj ga Lavlja Kandza... pa to ljudi skidaju golim rukama...

nema kod nas takvih snagatora Surprised

12-21-2004 07:19 PM
iceman ze
Senior Member

Sta da Vam kazem kada sve Vi to dobro znate i ne treba Vam covjek nista objasnjavati.... al' pojasnicu ipak za one dobronamjerne . Teske kradje su kvalifikovani(tezi) oblik vrste krivicnih djela jer ih je nas zakonodavac tako okaraktizirao u nasem krivicnom zakonodavstvu, jer se podrazumjeva da ga vrse 2 i vise izvrsilaca K.D sto se u tom slucaju smatra kao tezi oblik krivicne odgovornosti u ovom slucaju teske kradje ....Kod nas nema nazalost posebno K.D Kradje vozila kao sto je to slucaj u SiCG . HR , zato je nase krivicno zakonodavstvo ga predvidjelo pod K.D Teske kradje.....neko od vas je spomenuo vrijednost vozila jel to elemenat zasto je tezi oblik vrste K.D......to nasim Krivicnim Zakonom u BiH nije predvideno.....al nebih Vas vise zamarao tim pravnim regulativama.

za zakon o autima i uvozu cuo sam od Vas.....nije mi poznato al' ako sta saznate prvi cete biti......
Wink

Zavrsio sam redovno skolu bez ikakvih priucenih kurseva,ako na to ciljas Morpheus .....takoder sam bez stele(nisam tatin sin) zavrsio 2 godine pravnog fax-a i time stekao Visu str.spremu, dovoljno za posao koji obavljam, takodjer sam bio i vani tacnije u Kairu gdje sam uspjesno specijalizirao jednu oblast organizovanog kriminaliteta.....nije da se nesto hvalim, al imam solidne rezultate za jednog ''priucenog'' sluzbenika, i ako Bog da bice ih i vise....drago mi je da opet naglasim kada mogu da pomognem ljudima svojim znanjem i iskustvom, kada se nadu u nevolji. Ova sva prica se ne odnosi na one koji imaju neke predrasude prema mome poslu, al bice dovoljno da se svako pronade, mislim da sam bio dovoljno precizan.

12-23-2004 10:34 PM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  VW Golf MK2 1,6 TD (Tuzla) TaZ MaNiA 4 604 06-26-2008 11:42 AM
Last Post: TaZ MaNiA
  golf 2 d cudno pali golf 2 dizelka ri 3 336 01-07-2008 07:12 PM
Last Post: stripyTR
  esso_sa - Golf 3 GTI esso_sa 32 2,681 08-08-2007 08:45 PM
Last Post: BoB