|
Iduci susret u Sarajevu
|
| Author |
Message |
Wizard
Member

Group: Registered
Status:
|
Ohladite vas dvojica tema je SINOCNJI SUSRET SU SARAJEVU odnostno IDUCI !!!
8)
Heh necemo tako se igrati ako cemo Esu staviti za direktora aka the bozz-a ovog meetinga, onda cu ja da budem pocasni direktor...jer tata je ovo i organizovao mislim ovaj...ako cete kome te "iz rajlovca" mozete meni...mada ja cu (ili ce mi pribaviti) neke curice  koje se loze na one sa autima lovom a da su jos i lijepi i zgodni...a ja upadam u taj profile trip no 2
e ovo cu isprintati dati buci i mineli pa da vidish kako zene znaju udarati.....
kontas one ce sa nama u bi-bi, a poredis ih sa onim curama, mamama, tetama i slicnim zenskim osobama koje velicanstveni eso nebi ni brifferom
S3T
Sarajevo
|
|
| 03-23-2005 06:04 PM |
|
|
Cile
Member
![*]() ![*]()
Group:
Status:
|
Eh eto onda ako se slazete
Subota 26.03. , 18:00 , Parking ispred stadiona Koshevo mozemo se poredati na onaj dio blize DIF-u. Pravimo fini skup i zato nema divljanja ! Oni koji zele da divljaju nek sebi organizuju drugi termin na drugom mjestu mimo ostale raje kojoj je stalo do druzenja a ne bjezanja pred policijom !!! Ja cu prvi da napustim skup ako "skripne" ijedna guma ili kocnica !
Ima jos vremena do subote pa ako neko ima jos kakav prijedlog neka se izjasni ako ne, onda nek bude Koshevo.
Skup se automatski otkazuje ako bude padala kisa !
Moze,samo zato sto je na parkingu Koseva
Cool
:) :) :)
|
|
| 03-23-2005 07:33 PM |
|
 |
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
Moze,samo zato sto je na parkingu Koseva Very Happy
Cool
al ce sve da bude u znaku plave boje
|
|
| 03-23-2005 07:49 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
hehehh povescu ja 2 namazane kremom , malo izbacenih sika ovo ono  da mi brisu haubu  pa eto mogu tebi dati jednu previse su mi dvije 
Ti ces ono samnom u autu jelde?
|
|
| 03-23-2005 08:13 PM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
Hajmo uvesti neko glasanje, za npr. auto susreta, da oficijelni fotografi uslikaju dosta vozila, pa neke najljepse na forum pa da izaberemo najboljeg. Ne mora biti auto nesto napucano da bi bilo najbolje, nego par fotografija za koju ce ostala raja glasati..........ja cu glasati za onog sa najljepsom trebom pored auta ne racunam na one koje cemo direktorima i menadzerima dovesti iz Rajlovca
|
|
| 03-23-2005 08:30 PM |
|
 |
darkman79
Senior Member

Status:
|
!
mojne glasanja pa da se za glavu uhvatim ako ne pobijedim heheheeh esin golf najljepsi
|
|
| 03-23-2005 09:31 PM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Re: !
mojne glasanja pa da se za glavu uhvatim ako ne pobijedim heheheeh  esin golf najljepsi 
Mojne se sad slepat ! Ti se konto uslepat pa da ti ustupim jednu iz Rajlovca a ? E nemoze !
|
|
| 03-24-2005 06:51 AM |
|
 |
darkman79
Senior Member

Status:
|
!
dobro dobro ja taman konto ti merhametli al vidim ja nis nema od toga vidim ja da cu ja morati da dovedem kakih koka dajte ljudi dovedite kakih zena heheheehh
|
|
| 03-24-2005 07:35 AM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
imam jos jedan prijedlog .....pobjedniku auto fotografije, skupimo svi pare i castimo ga jednom.......u night club KING kod Zenice. Ja mislim da je nagradna prigodna , zar ne........ko je ZA
|
|
| 03-24-2005 07:54 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
ja na zalost necu moci biti tu ali cu poslait moje kolege iz automagazina da prisustvuju ovom dogadjaju
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 03-24-2005 08:05 AM |
|
 |
|
|