Post Reply  Post Thread 
Pages (8): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
imal ista od ovogodisnjueg street racea (legalnog)?
Author Message
Guest
Unregistered

Nedajte se!

03-08-2005 04:39 PM
Quote this message in a reply
Ismet
Member

Group: Registered
Status: Offline

Ma, dajte ljudi, ne sekirajte se . Streeta će biti sigurno ove godine. I to bez straha i skrivanja. A, ta "grupa jednog čovjeka koji to hoće da zaustavi" je najobičnija ulična iliti kafanska priča.

03-10-2005 11:55 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Ismet Wrote:
Ma, dajte ljudi, ne sekirajte se . Streeta će biti sigurno ove godine. I to bez straha i skrivanja. A, ta "grupa jednog čovjeka koji to hoće da zaustavi" je najobičnija ulična iliti kafanska priča.

jel ''kafanska'' prica i razgovor ''grupacije jednog covjeka'' sa odredjenim instancama u MUP-u i Ministarstvu saobracaja, prosle godine, kada je urgirao da se odbije zahtjev NTV HAYAT za odrzavanje race.a na Igmanu?

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
03-10-2005 04:24 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ismet
Member

Prije bih rekao da je to bilo nadmudrivanje "dvije instance dva čovjeka". Bilo kako bilo, ja mislim da je glavni cilj da se i ovo , kao i druga takmičenja uobliče u nešto što priliči uređenom društvu i što ide na ruku takmičarima i ljubiteljima auto sporta ukupno, a ne stalni rat pojedinaca. Kako se već više puta pokazalo, to nas nije odvelo nigdje nego unazad.

03-11-2005 06:09 AM
chimera
Posting Freak

Ismet Wrote:
Prije bih rekao da je to bilo nadmudrivanje "dvije instance dva čovjeka". Bilo kako bilo, ja mislim da je glavni cilj da se i ovo , kao i druga takmičenja uobliče u nešto što priliči uređenom društvu i što ide na ruku takmičarima i ljubiteljima auto sporta ukupno, a ne stalni rat pojedinaca. Kako se već više puta pokazalo, to nas nije odvelo nigdje nego unazad.

Aferim ako se tako misli. Ali po dosadasnjem tjeku cisto sumnjam da je to bas tako. Vise imam osjecaj da je neko nanjusio pare tu. Al u svakom slucaju ostaje da se vidi sta cee se tu desiti.

Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
03-11-2005 06:58 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

ako je to nadmudrivanje dva covjeka, pretpostavljas da mislis na mene i na ''bosanskog auto murdocha'' onda kao znak dobre volje, da ne bude da ja tu nesto blokiram: ja cu se odmah povuci iz svega toga.
Ako ce to pomoci.
Pa nek bude onda nadmudrivanje jednog covjeka

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
03-11-2005 10:01 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MAZAMALI
Senior Member

dok recemo ja se ne povlacim a ste se tice MOSTARSKE PISTE I STREET RACEA tko god zeli neka ga napravi ovde ali ima jedna bitna stvar KOME GA PRAVI AKO NEMA TITANIUMBOYZA SARAJEVSKE EKIPE PA TKO CE SE TRKATI???

IZVOLITE PRAVITE GA Laughing sve je postalo pepeo i dim lalalalalallalalalala

bas me zanima utrka izmedu dvije neke skode i mozda dva zalutala golfa hohohohohohoho Laughing

http://www.amknitro.com
03-11-2005 09:19 PM
Sike
Posting Freak

Šta je ovo ? Confused

Quote:
PIRELLI "402" CUP
U Sarajevu je postignut preliminarni dogovor između predstavnika italijanske firme PIRELLI i AUTO 4x4 CLUBA kojim je predviđeno da PIRELLI u narednih pet godina bude generalni sponzor kup takmičenja u disciplini "trke ubrzanja – 402 metra".

Takmičenje pod nazivom PIRELLI “402” CUP biti će organizovano na području cijele Bosne i Hercegovine. U 2005. godini predviđene su trke u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli i Bijeljini.

Medijski pokrovitelj ovog kup takmičenja biti će AUTO Grupa (sa svojim izdanjima auto-moto revija Auto, Auto OnLine, Auto TV, Auto Radio i Auto Dnevne Novine), zajedno sa medijskim partnerima BH Radio 1, Radio Bobar, FTV, RTRS, Oslobođenje i Nezavisne Novine.

Street Race takmičenja postaju sve popularnija, pogotovo među pripadnicima mlađih generacija, a kolijevka ove nove grane auto-sporta su Sjedinjene Američke Države, gdje su i održane prve utrke na ¼ milje ili 402 metra. Street Race je već odavno došao u Evropu i iz godine u godinu privlači sve više zaljubljenika u automobile.
http://www.auto.ba

This post was last modified: 03-14-2005 10:42 AM by Sike.

03-14-2005 09:23 AM
street.wise
Senior Member

Sike Wrote:
Šta je ovo ? Confused

Quote:
PIRELLI "402" CUP
U Sarajevu je postignut preliminarni dogovor između predstavnika italijanske firme PIRELLI i AUTO 4x4 CLUBA kojim je predviđeno da PIRELLI u narednih pet godina bude generalni sponzor kup takmičenja u disciplini "trke ubrzanja – 402 metra".

Takmičenje pod nazivom PIRELLI “402” CUP biti će organizovano na području cijele Bosne i Hercegovine. U 2005. godini predviđene su trke u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli i Bijeljini.

Medijski pokrovitelj ovog kup takmičenja biti će AUTO Grupa (sa svojim izdanjima auto-moto revija Auto, Auto OnLine, Auto TV, Auto Radio i Auto Dnevne Novine), zajedno sa medijskim partnerima BH Radio 1, Radio Bobar, FTV, RTRS, Oslobođenje i Nezavisne Novine.

Street Race takmičenja postaju sve popularnija, pogotovo među pripadnicima mlađih generacija, a kolijevka ove nove grane auto-sporta su Sjedinjene Američke Države, gdje su i održane prve utrke na ¼ milje ili 402 metra. Street Race je već odavno došao u Evropu i iz godine u godinu privlači sve više zaljubljenika u automobile.
http://www.auto.ba

Evil or Very Mad Evil or Very Mad BOJKOT MAAAAAJKA !!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad ili...

03-14-2005 10:33 AM
Ismet
Member

Nije bojkot. Zašto bi bio?

03-14-2005 01:49 PM
Pages (8): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Winner_first_h4h Street Race sezona u BiH je pocela Terminal 1 497 08-08-2008 01:52 PM
Last Post: MAZAMALI
  Slike: Toronto Motorsports Park - Street Car Nationals BAHbA 10 1,203 11-30-2007 06:40 AM
Last Post: Skyline
  street race 402m - 30.09. prelude za lude 21 1,874 10-09-2007 08:07 PM
Last Post: adnan_17
Icon_question Je li sutra u SA... Street race??? pajero1987 13 1,124 09-18-2007 05:53 AM
Last Post: goran16v
  Street Race - Sanski Most Dog_Father 23 3,102 08-13-2007 04:05 PM
Last Post: Dog_Father

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: