|
imal ista od ovogodisnjueg street racea (legalnog)?
|
| Author |
Message |
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Ja mislim da je ovo rezultat nejedinstva streetracera u BiH. Prošle godine je Mostar bojkotovao SR u Gradišci - BL/Gradiška je bojkotovala SR u Mostaru i evo rezultata.
BTW - Hoće li ove godine biti održan SR u Mostaru (u organizaciji AMK Nitro) i Gradišci (u organizaciji AK Gradiška) ?
|
|
| 03-16-2005 11:16 AM |
|
|
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Mostar je bio prije dvije nedjelje na kraju registarcije svog kluba i u toku organizacije ovogodisnje/ih trke/a.
Dakle, bez ikakvih odustajanja od dosadasnjih namjera.
|
|
| 03-16-2005 02:44 PM |
|
 |
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Naravno,ove godine cak ce biti i nekoliko utrka.
Kako god bilo Gradiska i Mostar ce organizovati utrke,uskoro treba da se nadjemo i da dogovorimo datume i klase.
Mada mnogi pokusavaju da SR scenu okrenu u drugu stranu ja sam siguran da smo mi (mislim i na Gradisku i na Mostar) jaci nego ikada jer smo uvidjeli da mozemo organizovati trku i nista nas sad vise nemoze zaustaviti iz dana u dan smo jaci i sve ove price samo nas mogu jos vise zbliziti.
Zivio SR
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 03-16-2005 05:07 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
E to volim čuti ! Svaka čast !
|
|
| 03-16-2005 05:30 PM |
|
 |
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
:arrow: [ APLAUZ ]
[205]
|
|
| 03-16-2005 07:48 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Sudeći po rječniku koji se ovdje u zadnje vrijeme odomaćio, uvjeren sam da je ovo mjesto koje zaista hoće da pomogne auto sport. Možda ima dosta posjeta, ali osim prepucavanja, odavno ništa konkretno ni pametno što bi pomoglo razvoju auto-sporta uopće, pa niti SR-a.
Ono što jeste istina i naša stvarnost, a to je da smo mi postali BOJKOT NACIJA. Samo vrištimo da nešto treba bojkotovati. No, to je ipak vaša stvar. Oni koji zaista vole i cijene ovaj sport, ponašaju se i ponašati će se drugačije.
A rječnik vam je EUROPSKI. I novinarski. Pravi.
Slusaj.
Vec sam rekao da je bolje da bilo ko drugi pravi SR nego da ga pravi Mirko Gerh... Bilo ko sa ulice ce to bolje napraviti i pametnije.
Drugo, te stvari koje ti sada pricas, i koje sad iznenada pricaju u auto 4x4 i Mirko Gerh sto prosipa lafinu, ja sam pricao prije 3 godine.
Sve sto sam do sada objavio, i na sve sto sam do sada upozoravao -obistinilo se i pokazalo se kao veoma tacnim po pitanju Gerha i 4x4. Ne znam sta ja to treba da najavim da ce se desiti po pitanju Gerha i da se to desi pa da meni ti i slicni tebi povjerujete da ce BH sport procvjetati onog momenta kada se iz njega istjeraju ljudi poput Mirka Gerha, i Ozrena Bozanovica koju su fakticki ista struja.
Sta ja to vise treba da uradim da vam otvorim oci.
I evo odmah sada- opet se ne radi transparentno-forsira se prica da je Pirelli 402 u stvari gotova prica- a NIJE. I ako Gerh zeli da mu neko vjeruje, pogotovu ja da mu vjerujem, trebao je objaviti detalje ugovora, kao recimo da kaze transparentno koliko to novaca nudi Pirelli da bi bio pokrovitelj SR-a na period od 5 godina?
Eto ja bih volio cuti tu informaciju, a znam da je necu dobiti jer ako objavi tacnu informaciju ( a tacnu informaciju ja imam) onda nece kasnije moci raditi ono sto je radio sa Off roadom.
Sto se tice rjecnika, osnovni problem nasih ljudi u BiH, jeste sto ne shvataju koncepciju Foruma. Ja sa tobom preko foruma razgovaram isto kao kada bi sjedili na kafi negdje u gradu. Posto se poznajemo ja bih ti istim rjecnikom isto sve rekao i to ti ne bi ni primijetio.
AKo si primijetio, rjecnik po bontonu i pravilima ponasanja koristimo za pisanje vijesti, a ne za pisanije po forumu.
Sto se tice Mostaraca, cujem da su skoro obezbijedili preko 30 000 eura za ovogodisnju trku. Isto tako-preliminarno.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 03-17-2005 08:21 AM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
Kalendar PIRELLI “402” CUP-a
1. Sarajevo – 14. 05. 2005.
2. Banja Luka – 18. 06. 2005.
3. Tuzla – 02. 07. 2005.
4. Bijeljina – 28. 08. 2005.
5. Mostar – 01. 10. 2005.
|
|
| 03-18-2005 08:53 AM |
|
 |
Ismet
Member

Status:
|
Još su otvorene opcije za Bihać, Gradišku i još jednu trku u Sarajevu. Biće to pravi praznik za SR ove godine.
|
|
| 03-18-2005 10:29 AM |
|
 |
olimkd
Member

Status:
|
Ima li negde pravinik za SR...mislim prijave,klase, gume itd itd
kod nas nema nista na taj plan sto se tice organiziranje SR
pa voleo bih da posetim neku vasu trku
izvinete za greskite
OliMkd
MiniManiac
Mini 850 '75
Mini 1275GT '72
|
|
| 03-18-2005 10:44 AM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Za Banja Luku se još ne zna gdje će se voziti.
Ja znam da u BL ne postoji lokacija gdje bi se mogao održati SR. Pa da ima takvo mjesto okupilo bi se nas 20-ak i organizovali bi nešto ili bar otišli jednom sedmično da se se za*ebavamo. Postoji mogućnost da se kasnije prepravi jedan pravac pored piste u Zalužanima ali o tom...
Samo mogu da zatvore auto put ili neku ulicu u gradu.
|
|
| 03-18-2005 10:46 AM |
|
 |
|
|