|
imal zenicana?
|
| Author |
Message |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
cuvajte se vi Zenicana, mogli bi oni uskoro dobiti stazu
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 02-24-2004 12:07 PM |
|
|
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Ma mi se vise cuvamo Mostaraca koji NE-daju stazu.
|
|
| 02-24-2004 03:08 PM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
ima Lage...z inside info
kazu ruse zeljezaru i prave autodrom
|
|
| 02-24-2004 03:23 PM |
|
 |
sporting
Member

Status:
|
e jbga kad su ovi moji sugradjani neaktivni ovdje, samo jedan je replyao na ovaj post, ali ni on se nije odazvao na poziv za rejsanje, jbga ak nista trkat cu se s murijom u nedjelju )
|
|
| 02-24-2004 04:21 PM |
|
 |
MAZAMALI
Senior Member

Status:
|
to s policijom se i mi racamo ko ludi kad nam upadnu mada nam nista nemogu pa
pa ima li jos neko od tvojih auto nadite se negdje pa makar dva golfa dizela pa se potegnite bilo gdje i posaljite sliku
najteze je poceti
vidi nas napravili smo film snimamo drugi dio borimo se s policijom i jos uvijek se nedamo vec smo sve jaci i jaci
http://www.amknitro.com
|
|
| 02-25-2004 09:23 PM |
|
 |
SUKIC 525 24V
Junior Member

Status:
|
pa kad ima nek se jave  ja bi se malo rejso al bez da moram furat do mostara, daleko brate
bola sjednite u te pile i dodite u mostar na pistu ,najteze vam je pocet a kad dodete jedva ce te cekat da opet dodete
|
|
| 02-25-2004 09:27 PM |
|
|
SUKIC 525 24V
Junior Member

Status:
|
Ma ima ZENICANA.....kako da ne, mene bas interesuje kako se moze prijaviti za street race, kakva je sigurnost staze, jel' legalano koristenje(bez iznenadnog upada MUP-ovaca).......kako se klasifikuju vozila za race(ja bih mozda dosao sa Audi 1,9TDI-tacnije posudio ga)...........pozdrav MOSTARU 
dodi ti vamo i sve ce bit uredu ali probaj jos auta dovest pa ce te vidit
|
|
| 02-25-2004 09:29 PM |
|
 |
SUKIC 525 24V
Junior Member

Status:
|
cuvajte se vi Zenicana, mogli bi oni uskoro dobiti stazu 
dodite vi vamo pa isprobajte svoje masine s nasima
|
|
| 02-25-2004 09:31 PM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
Ma neka nama Mostara, sta bi mi bez vas, tesko se organizovati, ja cu gledati da naidem jedne nedelje kroz Mostar, jer sam stalno u tranzitu kroz MO, prati malo streetrace scenu u HR, i vjerujem da cemo ih i mi uskoro stici, pa da i oni nama dolaze a ne mi samo njima..............sretno dole, cuvajte se lijepih zena i plavih kosulja.
P.S ''Bio sam nedavno u blizini Splita, te sam nekako iskopao termin ''nelegalne'' drag utrke, kad sutra u novinama momci zgazili 2 pjesaka.........''
|
|
| 02-25-2004 10:54 PM |
|
 |
SUKIC 525 24V
Junior Member

Status:
|
Ma neka nama Mostara, sta bi mi bez vas, tesko se organizovati, ja cu gledati da naidem jedne nedelje kroz Mostar, jer sam stalno u tranzitu kroz MO, prati malo streetrace scenu u HR, i vjerujem da cemo ih i mi uskoro stici, pa da i oni nama dolaze a ne mi samo njima..............sretno dole, cuvajte se lijepih zena i plavih kosulja.
P.S ''Bio sam nedavno u blizini Splita, te sam nekako iskopao termin ''nelegalne'' drag utrke, kad sutra u novinama momci zgazili 2 pjesaka.........''
nebrini ti samo vi dodite i sto vas je vise to bolje da se zabavimo jednu nedelju .a nemate de udarit .A za zene se netreba bojat nikad
|
|
| 02-26-2004 05:27 PM |
|
 |
|
|