|
Internet Mehaničar
|
| Author |
Message |
BoB
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Internet Mehaničar
...uzo bi ja weber ali 100 km + jos granu moram drugu uzeti a na ljeto svakako uzmam novog jugu GTIa tako da mi se i ne isplati ovog raditi nesta tako...
A otkud ti podatak da yugo gti ide u prodaju? Nije uradjena nikakva serija, mozda par komada da pokazu po medijima ili bolje reci JEDAN komad koji se pojavljuje na slikama.... Provjeri ti to jos jednom, da se ne razocaras na ljeto... Koliko ja znam, nikakve ozbiljne price o serijskoj proizvodnji yuga gti nema, a nece je vjerovatno ni biti...
|
|
| 02-27-2006 03:05 PM |
|
|
bad_bo(d)y
Member

Status:
|
kako nece biti proizvodnja serijska ja gledao na internetu cjena njegova iznosi 4600 eura da ga narucis...imaju ovi u pofalicima preko njih to ide sve a sad neznam vjerovatno nije sa porezom i carinom ta cjena ali svjedno na kredit kazu 4 i pol make dnevno dajes
s postovanjem Amir
|
|
| 02-27-2006 10:51 PM |
|
 |
bad_bo(d)y
Member

Status:
|
mislis crank da je do pumpe...pumpa njegova je bila riknula ja sam mjenjao pumpu uzeo nekakvu kao ono shop na pijaci znas vec onaj box i na njoj pise fiat uno,jugo 55,zastava 101 itd...mozda je do nje???da ne kupujem drugu ako nisi siguran jer znas kako je kad ti jedni ovo a drugi ono govore na kraju ce ispasti da ipak sve zamjenim za svaki slucaj,ali eto sto se ovih auta tice ti se razumijes u to nema sumnje...
s postovanjem Amir
|
|
| 02-27-2006 10:57 PM |
|
|
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
provjeri,to ces znat nabolje na velikoj uzbrdici pod punim gasom ako trza i ugasi se,znaci da mu nestaje goriva,ili je nizak nivo u karburatoru ili ga pumpa ne snabdijeva gorivom
|
|
| 02-27-2006 11:10 PM |
|
 |
bad_bo(d)y
Member

Status:
|
ee vidis crank to mi se jednom desilo iako sam u rezervaru imao oko 20 litara goriva poceo je isto da trza...kada sam krenuo gore prema bistriku na onaj tranzit kreno znas onde kako je uzbrdo ali ne trza uvjek tako...i jos jedna stvar zbog te dizne sto mi kaze onaj mehanicar to sto mi se gasi kada prilazim semaforu npr.onokada kocim da stanem on se gasi to mi je isto taj problem...pa sad vidi to za brdo trzao je...ali ovo jel do pumpe,ne gasi se ako je saug povucen ali ako vratim skroz saug onda se gasi a namjesten je da radi lijepo u leru bas mi ga je taj mehanicar stelovao...e sad sta bi moglo da bude to sto se gasi ako je pumpa da odem da kupi drugu dok mi nije sta drugo otislo zbog nje.
s postovanjem Amir
|
|
| 02-28-2006 11:08 PM |
|
|
crank
Banned
Status:
|
to sto ti se gasi na leru je do ler dizne,ili je zacepljena ili nije zavrnuta...
a to nema nikakve veze kad ides uzbrdo,jer ima jos jedna dizna,koja je neovisna....kroz nju ide benzin tek kad pritisnes pedalu i kad se otvori donji leptir u karburatoru.
|
|
| 02-28-2006 11:34 PM |
|
 |
alik
Banned
Status:
|
Zna li neko gdje ima kupiti lezaj i semering za jeep cherokee 93 TD 2,1
Imam ja, ako nisi nasao javi OK.
ALIK......
|
|
| 03-02-2006 11:19 AM |
|
|
alik
Banned
Status:
|
Zna li neko gdje ima kupiti lezaj i semering za jeep cherokee 93 TD 2,1
Imam ja, ako nisi nasao javi OK.
ALIK......
|
|
| 03-02-2006 11:22 AM |
|
 |
bad_bo(d)y
Member

Status:
|
znaci pumpa...ma ja pijacarski djelovi sutra cu zvati gavrica da vidim koliko je pa da odem da uzmem stas da mi ne ode nesta drugo jer mi je i ulje ono razrijedjeno valjda ga mjesa ili koji djavo...promjenicu je i uzeti odma ono modrica ulje njegovo fabricko...nego imal ko jeftino da daje rezervar polovan za jugu...moj rikno na sastavu!
s postovanjem Amir
|
|
| 03-02-2006 11:12 PM |
|
|
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
po rezervoar idi na otpad, ali provjeri jel ispravan(tj. da nije supalj, da nije zahrdjao)
i uzmi ina delta5 ulje....
ja sam probao i to modrica i inu, ina se bolje pokazala...
|
|
| 03-03-2006 07:14 PM |
|
 |
|
|