molim ako neko zna na koju se foru moze spojiti ipod u autu bez kasetofona, cd playera i sl. mislim da je pojacalo neminovno, gdje da kupim neko bezvezno (da radi naravno)
Ja ne znam je li samo mene ovo pocinje nervirati.
Vjerovatno neko zna, ali je red da se prvo predstavis u djelu za clanove...ako ti nije mrsko i ako to ne smatras glupim...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Vjerovatno neko zna, ali je red da se prvo predstavis u djelu za clanove...ako ti nije mrsko i ako to ne smatras glupim...
Nece ljudi da se druze, hoce samo da izvuku neku korist , i mene takvo ponasanje pomalo nervira, koliko vidim, to je danas postao neki trend na forumu.Isto tako kad covjeku das savjet vezan za kvar, maltene napises citav referat, nece da se udostoji i da naknadno kaze da li je otklonio gresku ili nije.Zato ne vrijedi davati savjete,sto je naravno zalosno jer je to kljucna svrha foruma....zato finito.
This post was last modified: 11-04-2007 09:46 AM by basake.
Ma raja nemojte se sikirati puno oko ovoga, ako možete pomoći i želite pomoći, u redu, a ako ne idite na drugu temu i udri brigu na veselje. Neki ljudi jednostavno ne znaju za neke osnovne manire, ali ako ne vrijeđaju druge kao onaj lik od juče onda su za mene i oni dobrodošli i treba ih uputiti, pa ako prihvate dobro, a ako ne onda zdravo i sve najbolje...
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
hvala na savjetu tebi i ostalima, rijesio sam problem sta cu ti se ba predstavljati...nit sam ti bitan nit si ti meni bitan
ako mozes nesto pametno na temu reci onda ok i hvala, ako ne
onda nema potrebe drzati lekcije iz kulture i obicaja ni ti meni ni ja tebi...
pozdrav
Dobro koji ce nam onda dio za clanove??? Ili je to namjenjeno samo nama koji pisemo vise od 10 postova...ma nije bitno ko se predstavi bujrum ko ne i onako ce zaboraviti nick za dva dana...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
molim ako neko zna na koju se foru moze spojiti ipod u autu bez kasetofona, cd playera i sl. mislim da je pojacalo neminovno, gdje da kupim neko bezvezno (da radi naravno)
hvala
vjerovatno ipod ima izlaz za onaj obicni muski ulaz sa slusalica 3.5mm, ono gdje kopcas slusalice obicne.
ak me nisi skontao, jel mozes bilo koje slusalice prikljuciti(i one s pijace sto kostaju 2KM) ili samo neke njegove slusalice?
e ako mozes bilo koje slusalice prikljuciti kupis kablo kao na slici dole (imas ga kupiti skoro svugdje u bih)
znaci, kablo koje jednim krajem mozes ustekat u ipod, a na drugom kraju imaju ona dva prikljucka(crveni i bijeli odnosno audio left,audio right) i ta dva prikljucka(na drugom kraju kabla) kopcas na predvidjene ulaze u pojacalo...
pojacalo mozes polovno kupiti u oglasima, na buvljacima, na prodajama polovne robe(jaran mi kupio samo tako pojacalo 400W za 40KM)
a novo u radnjama kupujes...
Ali ako ti se u ipod nemogu prikopcati svake slusalice, pa ni one s pijace od 2KM, ovo nista ne vrijedi, tada moras kupavati ipod-ovo kablo kao ono sa slike sto neces nikada naci u BiH...
This post was last modified: 11-04-2007 08:42 PM by poKle.
Dobro koji ce nam onda dio za clanove??? Ili je to namjenjeno samo nama koji pisemo vise od 10 postova...ma nije bitno ko se predstavi bujrum ko ne i onako ce zaboraviti nick za dva dana...
Stari skočit će ti pritisak
Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!