|
Izbjegavajte !
|
| Author |
Message |
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Izbjegavajte !
...odgovore tipa - "jes dobar", "fino auto", "baš pravo" i ostale komentare koji ostalim članovima nemaju nikakvog smisla ni značenje. Ako kažete "dobar auto" onda napišite zašto, a ako ne znate zašto vam je dobar ili ne da vam se objašnjavati - viknite "Jes dooooooobaaaaaaaaar !" - ne morate to pisati.
Pomenuti (nebitni) komentari će se brisati. Ko hoće da "nabija" postove moraće se malo potruditi ili promjeniti forum.
NHF
|
|
| 02-15-2005 09:10 AM |
|
|
Fica
Member

Status:
|
|
| 02-15-2005 09:53 AM |
|
 |
lunchbox
Junior Member

Status:
|
|
| 02-15-2005 01:05 PM |
|
 |
DYNO
Senior Member

Status:
|
Pa ako ovde ljudi napishu samo "dobar auto" zna da su napisali cisto da ne omalovaze vlasnika a takvih prikazanih auta je bilo dosta na ovom forumu
znachi opet "dobar auto" je opet iz kulture jer sta drugo mozes reci za Matiz-a Fabiu MPI neke hjundajiJE, TDI 3jke A DA NE PRETJERAS 
Pozdrav
P.S.
Samo da ti kazem Sike bolje da pustis ljude da pishu sta misle jer u tome i jeste fazon foruma a ne uvoditi sankcije.
Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
|
|
| 02-15-2005 01:07 PM |
|
 |
Fica
Member

Status:
|
Pa ako ovde ljudi napishu samo "dobar auto" zna da su napisali cisto da ne omalovaze vlasnika a takvih prikazanih auta je bilo dosta na ovom forumu
znachi opet "dobar auto" je opet iz kulture jer sta drugo mozes reci za Matiz-a Fabiu MPI neke hjundajiJE, TDI 3jke A DA NE PRETJERAS
Pozdrav
P.S.
Samo da ti kazem Sike bolje da pustis ljude da pishu sta misle jer u tome i jeste fazon foruma a ne uvoditi sankcije.
Znas u cemu je stos, mislis li da ja nisam mogao na svaki predstavljeni automobil napisati "dobar auto", "dobra masina" ili sta ti ja sve znam i do sada imati preko 2000 postova...druga je stvar sto mi to ne prilici kao jednom adminu ovog sajta...
Kao da je to tesko, mislim ne treba ti neka pamet da bi tako nesto napisao....
S'toga se ljudi napale, pa odjednom kad se registruju hoce imati 1000 postova i biti jednaki sa nekim ko je na odredjenom forumu (ne pricam konkretno o ovom forumu, iste stvari se desavaju i na drugim forumima) odredjeni vremenski period, i rezultat toga jesu postovi od 2 reci....
Razumes o cemu ti pricam, bolje imati na forumu 50 ljudi koji nesto znaju i koji mogu u pravom smeru povesti diskusiju o nekom automobilu, nego imati 2000 clanova koji sastavljaju postove tipa, koje sam gore naveo...
Cilj svega ovoga jeste povecanje broja "kvalitetnih" postova na forumu
http://www.automototrke.net
|
|
| 02-15-2005 02:04 PM |
|
 |
Fica
Member

Status:
|
|
| 02-15-2005 02:06 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
Pozdrav
P.S.
Forum služi zato da se pročita nešto pametno. Ja dođem na forum i vidim tri nove stranice, krenem otvarati teme i pola postova isti ljudi pišu "fina kola" i tako to (pretežno u Konceptnim automobilima i Novim automobilima), aj kad ti napišeš tako nešto (jednom u 100 godina) nije problem ali kad neko ima 90% postova na taj fazon onda to stvarno nema smisla.
Razumes o cemu ti pricam, bolje imati na forumu 50 ljudi koji nesto znaju i koji mogu u pravom smeru povesti diskusiju o nekom automobilu, nego imati 2000 clanova koji sastavljaju postove tipa, koje sam gore naveo...
Cilj svega ovoga jeste povecanje broja "kvalitetnih" postova na forumu
To je to ! Kvantitet a ne na štetu kvaliteta. Ovi "glupi" odgovori tjeraju raju od koje se može dosta pametnih stvari čuti i naučiti. A takvih ima dosta.
|
|
| 02-15-2005 04:00 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
|
| 02-15-2005 04:15 PM |
|
 |
wedo
Member

Status:
|
Sike izvini ali ljudi ako neznaju sta vise da napisu o autu pustiji barem to i meni nekad mozak blokira ali ja nekrijem mojih 50% odgovora na taj nacin ali staces moraju ljudi nesto pisati tako al ako se ti bunis ok
|
|
| 02-15-2005 06:45 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Sike izvini ali ljudi ako neznaju sta vise da napisu o autu pustiji barem to i meni nekad mozak blokira ali ja nekrijem mojih 50% odgovora na taj nacin ali staces moraju ljudi nesto pisati tako al ako se ti bunis ok
Ako ne znaš šta da napišeš ne moraš ni napisati. Ako ti mozak blokira - popiješ pivu i vidićeš kako misli dolaze jedna za drugom.
|
|
| 02-15-2005 06:51 PM |
|
 |
|
|