Thread Closed  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
Izbor
Author Message
tata
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Izbor

E sada su mi neke stvari jasnije.Onako sam reagovao stvarno u neznanju tko stoji iza tog izbora.Jednostavno sam vidjeo to na TV i poletio da sa vama podjelim gorcinu.Sebicno.PriznajemEmbarassed

Nevene,zar si sumnjao u moje visoko misljenje o tebi?Ti i jesi jedan od onih rijetkih zbog kojih pravi poznavaoci ovog sporta idu svugdje za vama.Zato te i molim da izdrzis pored svih nedaca.Sijecas se kada ti nisam dao da odustanes na onoj cini mi se Jahorini prije .......godina,bodrio te i doslovno natjerao da ides dalje.I sta bi?Ti pobijediVery HappyVery HappyTako ce biti i sada i nadam se da necu biti jedini koji te tijera da i dalje vozis.Ima puno raje koja te istinski cijene i podrzavaju.

A Fadilov potez je potez pravog gospodina.Sada mi dode da ga zovnem i da se izmirimo nakon toliko godina.

Miro,opet ponavljam da niti jednog trenutka nisam ni pomislio da ti nisi ovogodisnji SAMPION.Ono zbog cega sva ova nasa prica je organizator ovog izbora koji vec godinama uspijeva da upropastava sport koji svi mi volimo.Vijeruj da se ovaj izbor vodio pod bilo cijim okriljem ti bi morao ponjeti titulu inace bi nad izborom ostala velika crna mrlja.Jos jednom tebi CESTITKE IZ SRCAVery HappyVery Happy

A tebi Edise se izvinjavam sto sam poceo ovu temu jer stvarno nisam znao o kakvom je izboru rijec.Necu vise,obecavamEmbarassedEmbarassedVery Happy

02-03-2006 11:17 PM
Find all posts by this user
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

eh..ma kakav je to izbor ba... jutros sam cuo da je u isti kos (istu klasu-klasu ''terenaca'' svrstan Porsche Cayane,Landrover i Panda 4x4 !?!?!
Halo ba.. pa ponizavajuce je uopste raspravljati o tome a kamoli ucestvovati u tom izboru, a vidim da su mnogi ucestovali.. Kao i uvijek

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
02-04-2006 06:49 PM
Visit this users website Find all posts by this user
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Ja cestitam Fadilu na potezu, a cestitao bih i Toyoti BiH, koja je cini mi se bila van ovogo izbora. Pametno. ali eto mozda i jesu...opet kazem nisam gledao.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
02-04-2006 06:52 PM
zlatan
Member

Sta reci nego farsa.
Isto kao kad bi u njemackoj za vozaca godine birali izmedju Sumahera i nekog lokalnog vozaca relija ekonomske voznje (ko predje vise km sa 10 litara benzina).Svaka cast Fadilu.Isto bi trebali da postupe svi koji voze brdski sampionat BiH jedino takmicenje koje bi trebalo da se uzme u obzir prilikom izbora vozaca godine.

p.s. Cestitke Miri na izboru.
Jos veca farsa bi bila da je stvarno izabran neko sa ispita spretnosti.

02-05-2006 05:56 PM
BoB
Senior Member

RE:  Izbor

boris Wrote:
Tata ti meni sve vise licis na Don Kihota!LaughingKako ne znas ko su ti ljudi?Pa to su ti dugogodisnji prvaci takmicenja,koja su se ranije zvala "Titovim stazama revolucije",inace to su vrlo ozbiljna takmicenja u koje se takmicari uvaljuju velike kolicine novca i odricu se mnogo cega.Npr. spomenuti uno turbo kosta cak 1000KM,gume za to su specijalne kalose koje ne mozes naci ispod 60KM za sve cetri.Samo iz ovih stavki mozes vidjeti koje su to pare!
Moj Zlaja,ja se sve vise cudim tebi kako mozes vise uopste reagovati na takve budalastine.

To sto oni pomenuti ljudi (uno turbo ili "vozac fice" kao sto TATA rece) nemaju para kao vi ne daje ti za pravo da ih omalovazavas. Mnogi su ulozili i jos ce uloziti brdo para ali o voznji nece imati pojma, i ti to vrlo dobro znas. Ali oni su kao gospoda, i protiv njih nikada neces smjeti nista reci nego ismijavas ljude koje vjerovatno i ne poznajes. Oni sigurno nisu sami sebe kandidovali za taj izbor (kakav god da je, a jeste katastrofa). Zato bi bilo korektno od tebe da te komentare sacuvas za sebe, barem zbog elementarne pristojnosti (ako ti je stalo do necijeg misljenja o tebi, jer i o tebi ce jednom neko pisati). Ni brdske trke u kojima si ucestvovao nisu bile puno iznad nivoa "titovim stazama revolucije" ali si svejedno pokusavao biti najbolji. Spomenuti ljudi ne samo da pokusavaju, oni u tome i jesu najbolji i bilo bi zanimljivo vidjeti iskusne i bogate trkace kako se pate i gube na titovim stazama.
A to nije prvi put da citamo bahate komentare u kojima se sportski kvaliteti mjere kolicinom ulozenog novca. Pametnije vam je (boris i tata) da svoje iskustvo i prijateljstva iskoristite da pomognete nasem autosportu tako sto cete npr. pokrenuti inicijativu za junior klasu na brdu, iskusne i bogate legende-jarani ce kad tad morati u penziju....A prvenstvo je svakako penzionersko i ovako.

02-05-2006 06:14 PM
Vladimir
Posting Freak

RE:   Izbor

BoB Wrote:
Pametnije vam je (boris i tata) da svoje iskustvo i prijateljstva iskoristite da pomognete nasem autosportu tako sto cete npr. pokrenuti inicijativu za junior klasu na brdu, iskusne i bogate legende-jarani ce kad tad morati u penziju....A prvenstvo je svakako penzionersko i ovako.

Svaka  cast,ovo je najbolja ideja i prijedlog koji sam cuo u zadnje vrijeme.

The Power Of Dreams

This post was last modified: 02-05-2006 06:29 PM by Vladimir.

02-05-2006 06:25 PM
tata
Posting Freak

RE:    Izbor

Vladimir Wrote:

BoB Wrote:
Pametnije vam je (boris i tata) da svoje iskustvo i prijateljstva iskoristite da pomognete nasem autosportu tako sto cete npr. pokrenuti inicijativu za junior klasu na brdu, iskusne i bogate legende-jarani ce kad tad morati u penziju....A prvenstvo je svakako penzionersko i ovako.

Svaka  cast,ovo je najbolja ideja i  prijedlog  koji  sam  cuo u zadnje   vrijeme.

Izvini,ali uvo je najgora moguca ideja.Za svoj status,za klase ,za sampionat trebate da se borite vi mladi sadasnji i buduci takmicari.Ja sam samo pasivni gledalac i zaljubljenik u ovaj sport koji kao kakva budala ide po trkama i gleda ove ,,penzionere,,A da je prvenstvo penzionersko e to si potpuno u pravu.Samo sto ja jos ne vidim neke nove klince koji su spremni da skinu penzionere.Boris iz BL je na dobrom putu ali tu treba jos mnogo,mnogo .Toliko da se bojim da ce odustati na pola puta.

02-05-2006 10:26 PM
boris
Member

Pa ako ti isti takmicari sa ispita spretnosti,nemaju respekta prema vozacima sa brda,pa pojedini od njih daju pri glasanju bodove jedan drugom,a jednom istinskom sampionu kao sto je Neven ni poena,nemam ni ja prema njima.Ja licno tu vrstu takmicenja uopste ne smatram auto sportom,nego cistom zabavom.
Sto se tice prosperiteta i poboljsanja BIH prvenstva na brdu raspitaj se malo koliko smo tata i ja uradili i koliko jos radimo na tome.Ili otidji u BIHAMK,pa pitaj.Sto se tice novih talenata,svi su dobro dosli,ali kako sam primjetio nema nekog interesa.Ova mladja raja vise voli gurnuti par hiljada maraka u golfa dvojku,koju ce spustiti do zemlje,staviti diskoteku u nju i letiti po gradu,ne razmisljajuci da li ce nekoga ili sebe ubiti.

02-05-2006 10:47 PM
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators

Quote:
Pa ako ti isti takmicari sa ispita spretnosti,nemaju respekta prema vozacima sa brda,pa pojedini od njih daju pri glasanju bodove jedan drugom,a jednom istinskom sampionu kao sto je Neven ni poena,nemam ni ja prema njima.

uh uh uh... ovo je stvarno bilo nepravedno...

da li si uopste pogledao pregled bodovanja?
http://www.auto.ba/img/c/bhvozac06.gif

Vukasovic je dobio skoro maksimalne bodove "od njih", osim od jedne
osobe koja mu nije dala ni boda, a sticajem okolnosti dala 20 bodova
svom bratu Smile. osim toga je samo jos jedan "od njih" dobio maksimalne
bodove. dakle, vecina "njihovih" bodova je otisla na Alikadica, Vukasovica
i Josipovica...

[205]
02-05-2006 11:28 PM
BoB
Senior Member

RE:  Izbor

boris Wrote:
Pa ako ti isti takmicari sa ispita spretnosti,nemaju respekta prema vozacima sa brda,pa pojedini od njih daju pri glasanju bodove jedan drugom,a jednom istinskom sampionu kao sto je Neven ni poena,nemam ni ja prema njima.Ja licno tu vrstu takmicenja uopste ne smatram auto sportom,nego cistom zabavom.
Sto se tice prosperiteta i poboljsanja BIH prvenstva na brdu raspitaj se malo koliko smo tata i ja uradili i koliko jos radimo na tome.Ili otidji u BIHAMK,pa pitaj.Sto se tice novih talenata,svi su dobro dosli,ali kako sam primjetio nema nekog interesa.Ova mladja raja vise voli gurnuti par hiljada maraka u golfa dvojku,koju ce spustiti do zemlje,staviti diskoteku u nju i letiti po gradu,ne razmisljajuci da li ce nekoga ili sebe ubiti.

Pogledaj malo bolje pa ces vidjeti da su skoro svi glasali na osnovu nekih klupsko-jaranskih relacija! I ovi sa slaloma i ovi sa brda. A vozac fice, Alija Karabasic je 20 bodova dao Alikadicu a 15 Vukasovicu. Wink To sto govoris za mladu raju je u potpunosti tacno. Ali ja sam opet 100% siguran da bi bilo dovoljno zainteresovanih za junior klasu. Vjerovatno vise nego za npr. N3 (u kojoj si i ti nastupao, i to valjda na samo jednoj trci?) a u kojoj su na kraju sezone bodovana ukupno 4(cetiri) takmicara.

02-06-2006 10:27 AM
Pages (6): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 6 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: