|
Izbor
|
| Author |
Message |
tata
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Izbor
Kasno sam se ukljucio pa nisam mogao upratiti bas o cemu se radi ali sada je na FTV bio prilog o izboru,izmadu ostalog,za Automobilistu 2005.Vidjeo sam da je redovni posjetilac i iskreni prijatelj ovog Foruma Josipovic izabran za pobjednika.Stvarno iskrene cestitke nasem Miri
Mislim da je po svemu sto je pokazao,po svemu sta je ulozio,po svemu kako se ponasao,po javno iskazanom stavu o ujedinjenju Sampionata,zasluzio ovu titulu.Jos jednom iskrene cestitke.
Ono sto me je natjeralo da pisem ostatak ovog posta je cinjenica da znam samo pola predlozenih kandidata.Tu su Fadil,Neven,tu je Niho,Almir i Baka i to je sve u redu.Oni zajedno sa Mirom su sampioni,legende,ljudi koji svaki ponaosob zasluzuju visoka priznanja za uspjeh i razvoj ovog sporta u nas. Ali tu je i citav niz imena za koja ja nikada nisam cuo.Sebe smatram nadprosjecno upucenim u ovaj sport a ja pojma nemam o kojim to oni kandidatima za osvajanje ovog visokog priznanja pricaju.I pojma nemam tko su ti koji predlazu,i tko su ti koji biraju i tko je onaj cikica koji dodjeljuje pehar?Nista ne znam.Samo pitam se ako ja to ne znam kako ce oni neupuceni u ovaj sport to znati?Sta ce oni misliti o ovom sportu kada je jedan od kandidata vozac Fice? Jedan vozi nekog Una turba Jedan je meni malo ko poznat ali on ima osvojenih 15 bodova i nikad nije pobijedio ni na jednom takmicenju.Ima nekakav koji vozi BMW 323 Nikad cuo Ne znam uopste o kojem se sampionatu ovdje govori.Koji su kriteriji za ulazak na listu kandidata?Gdje sam ja ovo?mozda sam pobrkao drzave i vremena Sega  
Molim one upucenije da ako znaju odgovor makar na neka od ovih pitanja da mi pomognu jer ovaj veliki upitnik iznad moje glave me jako pritisce
PS Zbog mnogo gorcine u pisanju drugog dijela ovog posta neko moze pomisliti da imam neki interes sto ovo ovako pisem.Medutim oni koji me znaju shvataju da mi je jedini cilj napredak ovog sporta.Ama bas nikakvog razloga za neku pristrasnost ja nemam.To sto mi je sin vozio jednu trku bilo je vise stvar promocije sponzora.To smo planirali da napravimo i ove godine sa novim vozilom koje bi bilo atrakcija na ovim prostorima ali najvjerovatnije da odustajemo od toga jer ovakav sampionat to ne zasluzuje
This post was last modified: 02-03-2006 08:59 AM by tata.
|
|
| 02-02-2006 10:51 PM |
|
|
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
|
| 02-02-2006 11:23 PM |
|
 |
Amoc-automotorsport
Junior Member

Status:
|
RE: Izbor
E moj Zlaja. Pa kako to, ti u Seheru i nista nisi cuo o kandidatima ?
Ovdje u Vankuveru sve novine objavile imena kandidata i njihove zivotne price. Bas si lose informiran.
Sale su uvijek dobrodosle, osvjezavaju, a ne goje.
Lijepi pozdrav sa ove strane planete.
Branko Turic
|
|
| 02-03-2006 01:16 AM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
E moj Zlaja. Pa kako to, ti u Seheru i nista nisi cuo o kandidatima ?
Ovdje u Vankuveru sve novine objavile imena kandidata i njihove zivotne price. Bas si lose informiran.
Sale su uvijek dobrodosle, osvjezavaju, a ne goje.
Lijepi pozdrav sa ove strane planete.
Branko Turic
Pozdrav ekspozituri Mejtasa i Didikovca u Vankuveru  
Blago tebi pa si ,kako sam kazes,sa druge strane planete.Makar ne moras gledati ova s.....
|
|
| 02-03-2006 08:51 AM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
Tata ti meni sve vise licis na Don Kihota! Kako ne znas ko su ti ljudi?Pa to su ti dugogodisnji prvaci takmicenja,koja su se ranije zvala "Titovim stazama revolucije",inace to su vrlo ozbiljna takmicenja u koje se takmicari uvaljuju velike kolicine novca i odricu se mnogo cega.Npr. spomenuti uno turbo kosta cak 1000KM,gume za to su specijalne kalose koje ne mozes naci ispod 60KM za sve cetri.Samo iz ovih stavki mozes vidjeti koje su to pare!
Moj Zlaja,ja se sve vise cudim tebi kako mozes vise uopste reagovati na takve budalastine.
|
|
| 02-03-2006 01:34 PM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
Tata ti meni sve vise licis na Don Kihota! 
Moj Zlaja,ja se sve vise cudim tebi kako mozes vise uopste reagovati na takve budalastine.
A vidis Boki ja se sve vise cudim vama koji u svemu ovome ucestvujete.Nije mi jasno da si ti zaboravio npr noc provedenu na Igmanu ispod auta.Da si zaboravio onu potragu za rezervnim dijelovima.Da si zaboravio onu tendu koju sam ti dao da se malo sakrijes od kise da se Mira i Milan malo smire.I onda nakon toga tebe a i sve ostale stavljaju u isti nivo sa tamo nekakvim kojima je pobjeda dosla nakon testa o poznavanju propisa ili istorije.Mogu misliti samo kako se sada osijeca Niho sa maksimalnim ucinkom u sampionatu koji dijeli od drugog do desetog mijesta sa tamo nekim koji mozda jadnicak i ne zna da postoji nesto dalje od njegovog peharcica.Sampoionat BIH u automobilizmu,ljudi koji to vode su dno dna.Nema dalje ispod.Crna rupa.
|
|
| 02-03-2006 02:42 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
ne znam u cemu je tezina takvog priznanja?
To ovo gera sto je neku vecer jel?
Ako je to to, onda je smijesno.
I zalosno. Bezvrijedno priznanje, od covjeka koji ponajmanje ima pravo dati takvo priznanje.
@tata
Posto to nema nikavog znacaja, cemu raspravljati o tome?
Svasta bi se sad nagovorio pojedinima, ali necu. Svako ima pravo na svoje misljenje, ja cu svoje zadrzati (za sada) za sebe
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 02-03-2006 06:34 PM |
|
 |
Sandor
Junior Member

Status:
|
Zlaja, a i ostali,
zrakni malo na http://www.auto.ba rezultate glasanja za vozaca godine. Ne radi se o tome ko je 'TO', nego kako su pojedini 'misevi' glasali valjda misleci da se to nece nikada saznati. Pogledaj kako sam ja glasao, a zatim moji direktni konkurenti, da ih ne nabrajam. Od jednog anonimusa uspio sam dobiti cak 0 bodova! Sreca, bio je i izbor po ukusu publike, istinskih zaljubljenika, onih koji su stajali kraj staze i vidjeli kako ko vozi, koji nisu glasali po nacionalnim, klupskim ili sitnosopstvenickim interesima. Dosad sam mislio da riba smrdi od glave, a sada vidim da smo mi trkaci jos veci smradovi.
Pozdrav svima, a narocito Turiću!
|
|
| 02-03-2006 07:12 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Forever #1
Igor Savic - Gonza
This post was last modified: 02-07-2006 09:43 PM by Katz.
|
|
| 02-03-2006 08:31 PM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
Tata ti meni sve vise licis na Don Kihota! 
A vidis Boki ja se sve vise cudim vama koji u svemu ovome ucestvujete.Nije mi jasno da si ti zaboravio npr noc provedenu na Igmanu ispod auta.Da si zaboravio onu potragu za rezervnim dijelovima.Da si zaboravio onu tendu koju sam ti dao da se malo sakrijes od kise da se Mira i Milan malo smire.I onda nakon toga tebe a i sve ostale stavljaju u isti nivo sa tamo nekakvim kojima je pobjeda dosla nakon testa o poznavanju propisa ili istorije.Mogu misliti samo kako se sada osijeca Niho sa maksimalnim ucinkom u sampionatu koji dijeli od drugog do desetog mijesta sa tamo nekim koji mozda jadnicak i ne zna da postoji nesto dalje od njegovog peharcica.Sampoionat BIH u automobilizmu,ljudi koji to vode su dno dna.Nema dalje ispod.Crna rupa.
Ma te stvari se ne zaboravljaju!Ja hocu da ti kazem,da te stvari koje radi Gera i slicni nema veze sa pravim sportom,kojim se bavimo.Ja sam predlagao kako da se obavi izbor vozaca godine,ali je problem u tome sto je Gera jedini napravio taj izbor koji je ponizavajuci.Najbolje je uradio Fadilica,koji se ogradio od te farse.Da se razumijemo ovim neumanjujem titule koje je osvojio Miro Josipovic.Sve je vise nego zasluzeno osvojio i ja mu iskreno cestitam.Vjerovatno bi tu titulu dobio i da se bodovalo na neki drugi pravedniji nacin.
|
|
| 02-03-2006 09:04 PM |
|
 |
|
|