Eto raja da se malo pofalim.Ponovio sam se malo iako sam bio rekao da vise nikad necu nesto me privuklo.Doduse ima radova na njemu ali nadam se da cu uspjeti sve napraviti.Suzuki GSX 600 RF.
Evo malo slicica pocetka radova veceras.
Ej buraz jos jednom nek je sasrecom i da te slusa i u subotu sam tu da ga sarafamo heheheheeh vjeruj da sam se i ja pravo obradovo heehehehe ma mislim znas reko sam ti uzivo heheheheheeh
E odlicno, eto mene u ponedeljak na test voznju...Nemoj da nije sve sklopljeno kad dodjem...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Cestitam Ajdine i da te zdravo sluzi,kao i ti njega da pazis,odlican izbor,nema se sta reci.Suzana je toNabaci neku sliku kad bude gotov,oce'l biti naked ili kako je Bog kazao sa svojim oklopima?
Cestitam Ajdine i da te zdravo sluzi,kao i ti njega da pazis,odlican izbor,nema se sta reci.Suzana je toNabaci neku sliku kad bude gotov,oce'l biti naked ili kako je Bog kazao sa svojim oklopima?
Bit ce fotki.Trenutno sam u potrazi za hladnjakom vode,bocnim plastikama,prednjom sa farovima i taho satovima.Usput ako ko zna gdje bi mogao nabaviti bio bih zahvalan za info.
Kratki opis radova dosad:
-izmjenjena sva crijeva na motoru.
-zamijenjeni prednji amortizeri
-rep skinut i rasjecen pa ponovo povaren zato sto se iskrivio od pada
-sva struja izmjenjena do zadnje zice
-zamjenjen cilindar prednje kocnice
-sve 4 karburatora skinuta i ociscena
-rucka kvacila koja je stradala pri padu zavarena i montirana
-izduvna grana skinuta i povarena jer je stradala pri padu
Sljedece u planu:
-nabavka dijelova se podrazumjeva.Valjda cu naci neke plastike sto pasu na njega
-zamjena ulja i filtera ulja
-zamjena i prednje i zadnje gume
-zamjena lonca posto na ovom pise HONDA
-zamjena svjecica
Eto to je ukratko.Nisam nesto sa vremenom pa ostajem navece poslije posla radim na njemu.Puno brze ce ici akobogda dok nabavim ove dijelove sto nemam.Hvala vam svima na lijepim rijecima.Moja okolina i mjesto gdje zivim je takva da su isti dan krenule price kojekakve ali neobazirem se puno.