Post Reply  Post Thread 
Pages (11): « First < Previous 6 7 8 9 [10] 11 Next > Last »
1 Votes - 5 Average   JAHORINA 2006
Author Message
Gvozden
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: JAHORINA 2006

Stvarno mi je cudno da se ovolika frka digla oko obicnog otvaranja.
Platis,otvoris ako je taj neko cist pruzis ruku i cestitas a ako nije kazna!!!
E sad ne razumem se nesto u pravilnike kako to sve ide ko otvaranj i sl. detalji,ali kod vas u BiH se prvo "poubijaju" pa onda otvaraju Rolling Eyes

Secam se kada je Atanackovic napravio super ficu (prva evolucija) bilo
je prijateljsko otvaranje Susijevog Siroka i Super fice i oba su bila cista,po meni je to sasvim normlna stvar.

Neko ovde pametno rece,"treba prvo stici prvoplasiranog na par sec. pa
ako je to maximum lepo otvoris i vidis da li je problem u vozacu ili automobilu"

Pozdrav,
Gvozden Conjic

09-15-2006 06:20 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Group: Administrators

Mislim da nebi trebalo biti bitno vrijeme.Svaki vozac koji sumnja u nekog vozaca bi trebao da ima pravo prigovora bez obzira na vremensku razliku izmedju ta dva vozaca.Jer po osnovi vremena g.Josipovic ili g.Hota nemaju pravo traziti otvaranje nekog motora a u osnovi imaju bez obzira sto su prvaci,kao i g.Vukasovic.Ovo otvaranje i sva ova diskusija su mislim ukazali na mnogo propusta oko pravilnika i same organizacije prvenstva,ali to sami vozaci najbolje znaju pogotovo oni koji su osjetili na svojim ledjima(Niho-legenda).
Kao sto sam i prije pisao i sad stojim iza toga.Svaki vozac ima pravo da trazi otvaranje necijeg motora ako sumnja u to vozilo,naravno i da plati sve troskove ako nije upravu.To je sasvim normalna pojava svugdje u svijetu samo kod nas se dize prasina oko toga i padaju komentari tipa:
"znas li ti ko je Neven"
"ko si ti da otvaras Nevenov motor"itd.
Pa valjda jedan vozac ima pravo traziti otvaranje motora bilo kojeg drugog,pa taman da je to i prvak svijeta.
Sve je ovo van pameti.
Ne navijam ni za koga ali smatram da nijedan od njih dvojice ne treba da objasnjava svoje postupke iz sljedeceg.Jedan sumnja i na osnovu toga(bez obzira na vremenski poredak)ima pravo da trazi otvaranje motora(i da sve to uredno plati).Drugi ako je regularan treba da se nasmije i da kaze nikakav problem(hocete odmah??).I na kraju da se sportski rukuju bez obzira na ishod bez ljutnje.
Dobro covjek napisa:
"Kod nas se u Bosni prvo poubijaju pa onda dalje)
Sto nije sportsko ponasanje......

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
09-15-2006 08:25 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fadil_Ramic
Junior Member
**

Zlaja kada je reportaza?

Pozdrav,
R. Fadil

09-16-2006 04:43 PM
zlaja ban
Member

Reportaza veceras u 22,30h nakon BHTsport-a

09-16-2006 05:34 PM
Sandor
Junior Member
**

josipovic Wrote:
Bio sam gore prisutan tom dogadjaju oko ulaganja protesta pa slobodno mogu prokomentarisati.Po mome misljenju tu nema nista lose niko ni jednog trenutka nije osporavao Nevenovo vozacko umijece,nego su pokazali fakturu sa dokumentacijom o ugradjenim dijelovima u Nevenov motor koju su dobili od proizvodjaca iz vana.Dali nam je trebalo to ili ne sacekacemo da se zavrsi otvaranje pa onda komentarisati,ako nisu u pravu to ce ih dobro kostati,a Nevenu dobro doci da svojim okom vidi sta su mu prodali.
NEMA VECE DRAZI NEGO POBIJEDITI,A STIM DA TE OTVORE I BUDES CIST.
Kod nas je to nesto mnogo strasno dok otvaranja su sastavni dio trka koji je potpuno opravdan i normalan.
Na SCG prvenstvu posle svake trke Mico Kocic sa ekipom otvara par vozila i niko se ninakoga ne ljuti ko nije u pravu snosi troskove i idemo dalje.
Pomeni mnogo bolja kombinacija rascistiti tu nedoumicu  nego po sijelima i forumima pluvati po Nevenu vozi ovo ili ono.VIDIS PLATIS Itd.

Miro J.
jedanaestog septembra (nema nikakve veze sa jedanaestim septembrom u New Yorku)sam ti poslao privatnu poruku na koju mi nisi odgovorio.S obzirom na to da si ti vidio svojim očima tzv.dokumentaciju o mom novom motoru na osnovu koje su navodno oni koji su uložili protest to uradili zamolio bih te ovaj put javno da budeš malo konkretniji i da nam fino kažeš ko je i kakvim papirima mahao na Jahorini!!!

09-17-2006 03:39 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jode
Member

Kad je repriza reportaze.

09-17-2006 03:47 PM
zlaja ban
Member

Jode Wrote:
Kad je repriza reportaze.

Na zalost nema reprizeConfused

09-17-2006 04:21 PM
Procesor
Banned

Group: Banned

I ima li novosti???

09-19-2006 11:03 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

koliko sam ja cuo, kazu da bi trebao doci neko iz Hrvatske radi otvaranja motora, ili sta vec

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
09-19-2006 02:17 PM
Procesor
Banned

Group: Banned

Edis Jasarevic Wrote:
koliko sam ja cuo, kazu da bi trebao doci neko iz Hrvatske radi otvaranja motora, ili sta vec

Neznam sta reci ali mislim da bi BIHAMK za ovo mogao da dobije tuzbu. Cini mi se da je prekoracen svaki normalan rok za otvaranje i razrjesavanje situacije.

09-19-2006 03:10 PM
Pages (11): « First < Previous 6 7 8 9 [10] 11 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: