Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Je li sutra u SA... Street race???
Author Message
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Je li sutra u SA... Street race???

Ja nisam stigao da odem da pogledam sta je sve bilo u Butmiru? Oni koji su bili imaju dosta primjedbi, i kazu da je bilo lose, sve je kasnilo...itd. Pa bih molio misljenja onih koji su bili? Kako je bilo? Kakva je organizacija? Ko je to organizovao? Trke? Kako je proslo? Gorane, ti si bio?U4jchina

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
09-17-2007 07:11 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
J.C
Junior Member
**

pajero1987 Wrote:
Ja nisam stigao da odem da pogledam sta je sve bilo u Butmiru? Oni koji su bili imaju dosta primjedbi, i kazu da je bilo lose, sve je kasnilo...itd. Pa bih molio misljenja onih koji su bili? Kako je bilo? Kakva je organizacija? Ko je to organizovao? Trke? Kako je proslo? Gorane, ti si bio?U4jchina

Drama....Cijenim entuzijazam i raju koja se trudi da u ovom nistavilu od drzave naprave nesto...pa sa bilo cime...al eto...
bilo je druzenja i svega,sve ok...autica,auta,svega ko na moruSmile
Trebalo je poceti u 12:00h a pocelo je u 14:30....
Bilo je svega ali brutalni Hota je bio bez konkurencije...
Za one koji nisu mogli doci evo jedan clip..
mix od pobjednika...i njegovih nastupa..ne vidi se mnogo jer bosnje su i ogradu shebaleMr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=tK076rpN-pI

09-17-2007 09:57 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

JA ba cujem da je HoTA pomeo konkurenciju, vala svaka mu cast!!!
A cujem da je bilo i nekih nesporazuma i da se neke utrke ponovo vozile.
CEstitam HOTI kralju!
Hajd imal neko ko je bio da nam i koju slikicu stavi.

Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT

Ismet Mujezinović , Tešanj
09-17-2007 10:18 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
goran16v
Posting Freak

Ja sam bio, organizacija nije bila kako je planirano jer nisu ocekivali bas toliko takmicara, cak su pred kraj prijava prekinuli prijavljivanje da bi mogli poceti s trkom, a to bi bio razlog kasnjenja starta od 2.5 sata. Sto se mene tice organizator je trebao otvoriti dva stola za prijavu da ide brze.
Druga mana je bila policija, navodno obzbjedjuju sigurnost, a raja pretrcavaju preko staze (ukljucujuci i drotove) masovno. Ni ograda nije izdrzala, srusena i raja opet tik do staze, a drotovi nista. Nema discipline bez pendreka, a pendrek osta neiskoristen...
Hota apsolutni pobjednik, 12.17nesto u prvoj, 11.950 u drugoj i 12.080 u trecoj voznji, inace jedini ispod 13 sec. U ovo sam se licno uvjerio jer sam trku pratio na ciljnom mjerenju i gledao u vremena i ispise.
Ja sam dovezao BMW-a da popunim kvorum styling klasi 3 (old timeri) bez namjere da udje u konkurenciju, mada mi je bilo drago dok su raja zagledala auto.

Proud to be BMW E 21 owner!
09-18-2007 05:53 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Jos jedan video sa Dyna....504 rwhp & 457 rwtq BAHbA 1 274 12-01-2007 05:38 AM
Last Post: mr2turbo
  Slike: Toronto Motorsports Park - Street Car Nationals BAHbA 10 752 11-30-2007 06:40 AM
Last Post: Skyline
  street race 402m - 30.09. prelude za lude 21 1,344 10-09-2007 08:07 PM
Last Post: adnan_17
  Street Race - Sanski Most Dog_Father 23 2,300 08-13-2007 04:05 PM
Last Post: Dog_Father
Icon_cool 402 Street Race Varazdin, 07.-08.07.2007. - SLIKE cybernck 7 2,347 07-20-2007 06:33 PM
Last Post: Edis Jasarevic

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: