Post Reply  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 1 2 3 4 [5] 6 Next > Last »
JE LI TO BAS PAMETNO???
Author Message
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status: Offline

MAZAMALI Wrote:
U IME AMK"NITRO" i TITANIUMBOYZa KAZEM:

"MoSTREET RACE" nikada nece imati nikakve licence niti ikakve zahtjeve od takmicara osim vozacke dozvole i registrovanog auta.....mi ovo sto radimo radimo za ljude za raju za ljubitelje brzine da napokon i mi

pa tvoji stavovi se apsolutno uklapaju u moj predlog,ko nece licencu nemora,moze da se trka i bez kao sto sam gore objasnio.

http://www.smchiptuning.com
12-23-2004 03:55 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
crank
Banned

Group: Banned

licenca???ja imam jedino certifikat za kablovske spojnice Twisted Evil ako to moze proci onda je ok Very Happy

12-23-2004 04:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

KRVOLOK Wrote:
Evo da obajsnim sada sve kad vec niko nece da cita ranije postove i druge teme iz kojih se moze zakljuciti ko je mi,vi,oni...

Uzecu primjer sledecu sezonu,npr. neka postoje 3 mijesta u BIH gdje se moze odrzati SR(Gradiska,Mostar,Sarajevo) i kao i do sada svako mijesto ce oraganizovati za sebe SR,znaci ti ljudi koji tu zive i koji su i do sada radili to ili pokusavali.To je dakle jasno,niko sa strane nece doci "bogom dat" da nekom soli pamet i na njegovom terenu bilo sta organizuje.
Kad je vec takva situacija mi treba onda da nadjemo generalnog sponoza za SR na nivou BiH i da napravimo ligu,tj. usaglasimo pravila iz svih gradova pa da se mogu skupljati poeni onih ucesnika koji imaju zapazene rezultate u vise gradova.Samim tim bi se daleko povecao kvalitet SR scene u BiH kao i gledanost.
MI predstavnici gradova u kojima bi se odrzavao race treba da napravimo udruzenje(nase samostalno bez ikakve struje od bilo kog saveza) i da vodimo to cijelo takmicenje,i zato se ukazuje potreba za licencama.Te licence nase(predstavnika gradova) udruzenje bi izdavalo ucesnicima koji planiraju cijelu sezonu da se takmice i da se bore za nagradu od generalnog sponzora,koja bi se urucivala na kraju godine na osnovu najvise skupljenih poena.Oni takmicari koji nemaju afinitet da obilaze sve gradove oni mogu na svaki race da se prijave i bez bilo kakve licence i da potencijalno osvoje sve nagrade na lokalnom nivou(znaci grada koji organizuje SR) kao i ucesnici sa licencama.
Da bi nama(predstavnicima) bilo lakse da vodimo evidenciju ucesnika koji misle da ucestvuju na svim trkama trebali bi da uvedemo licence za takve takmicare,te licence mogu biti i 5 KM nije stvar uopste u cijeni nego u tome sto to nama jako olaksava pracenje lige.

Jel ima jos nesto da nije jasno?

Hehehe, krvolok jasnija mi je tvoja ideja ali samo malo, ali i dalje mislim da se ne razuijemo tj ne stavljamo SR pod isti pojam (ne ti i ja, nego mozda cak i vise ljudi)! Ne razumijem zasto bi vodio evidenciju ucesnika kroz citavu god, a malo ih je onih koji ce biti u mogucnosti doci na bas svaki SR ali to je manje vazno, cemu ce ti takva evidencija? A btw, mozes ti i da vodis takvu evidenciju bez ikakvih licenci, zasto bi se zajebav'o i trazio licencu da bi vodo neki tamo spisak ucesnika kroz citavu god? Drugo, ti kao udruznje ili organizator trazis licencu za nesto a ne izdajes licencu ucesnicima, jel tako ili ja grijesim, ne znam. a ako izdajes, zar jedno takvo udruzenje ima pravo da izdaje licence??? trece, sponzori, zasto bi trazio generalnog sponzora, pa ja kao neki privatnik ili firma iz Bl cu rado da sponzorisem taj vas race u BL, ali necu u doboju, mislim, mnogo je teze da trazis generalnog sponzora, a kad i ako ga nadjes da ga zadrzis! Traziti sponzora po potrebi je mnogo lakse, a drugo, kao to udruzenje tj vise mi se svidja naziv organizator, ttreba da stavlja i obavjestava publiku preko medija, neta i sta ti ja znam, uz to idu sponzori!!! Onda, da usaglasavamo pravila, pa pravila SR-a vec postoje, niko ne treba da usaglasava pravila nego ih samo prati/postuje, mi ne izmisljamo SR, davno izmisljeno, mi ga samo uvodimo jelte kod nas, a ako su pravila drugacija onda to nije SR, isto tako liga, ne ide SR ni u kakvu ligu, toliko i toliko SR-ova godisnje tu i tu, tamo negdje u septembru ili oktobru ide jedan/zadnji SR za tu godinu i to po dogovru gdje, i gledamo najbrzeg ili sta se vec trazi, a iz citave te godine i do tada odrzanih SR-ova znamo favorite!!! kao sto mazamali rece, SR je skupljane slobodnog i rekreativnog duha, a da bi licence uveo tj dobio pravo na uvodjenje licenci onda... e ovde cu da precutim dok mi neko ne odgovori na gore postavljenja pitanja, i dalje mi nije jasno da bilo ko moze uzet licencu za nesto/bilo sta??? zar moze to, udruznje(organizator) samo sebi dalo za pravo da izdaje licence ucesnicima??? A ako nije tako onda ces morat na osnovu necega dobit tu licencu, a upravo zbog toga necega ce ti se gubi pojam SR-a

uh jesam ga zapetlj'o Embarassed

Man maximum Machine minimum
12-23-2004 04:45 PM
KRVOLOK
Administrator

jooooooj

1.otkud znas da je malo ljudi koji bi isli na vise trka,zasto bi ih bilo malo?To bi privuklo i trkace iz okolnih zemalja zato sto bi generalna nagrada bila primamljiva.To se sve moze i bez licenci ali nevidim razloga zasto nebi uveli licence,e sad to licence nije licenca u pravom smislu nego vise kao prijava ucesnika za vise trka,ali ja sam to nazvao licenca sto u stvari i nije u pravom smislu,mislio sam da ce biti lakse za razumjeti a izgleda da je zakomplikovalo sve ovo.

2.Nase udruzenje ima pravo da izdaje licence svakog tipa jer mi odredjujemo uslove takmicenja,ali opet to nije prava licenca i vise neznam kako da je zovem.Pa ko bi je izdavao ako nebi mi?

3.Ti nerazumijes stvar oko sponzora i mislim da to treba da preskocimo,to i nije tako bitno.Ti kao privatnik sponzorisi lokalni race niko ti ne stoji na putu i niko netrazi od tebe da sponzorises race u Mostaru.Generalni sponzor je nesto drugo pa necu da objasnjavam politiku marketinga i sponzorisanja,nije bitno u ovoj prici.

4.Pravila Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
bas si me iznervirao kad si napisao da se pravila znaju i da mi izmisljamo nesto svoje...Razmisli malo sta znaci usaglasiti pravila:
da svi uslovi takmicenja budu isti,da klase budu iste,pravila diskvalifikacije,pravila bodovanja,sistem takmicenja itd...to je sve varijabilno i treba da se svede na jedno i da tako bude u svim gradovima.

5.Ovim nije umanjena car SR nimalo,opet moze ko hoce da vozi i nema nikakvih canona i zabrana kojima bi nekome bilo uskraceno zadovoljstvo da ucestvuje na SR.

Uostalom i u Hrvastskoj postoje timovi i postoji organizator koji upravlja i sa pravilima i sa prijavama(licencama).

http://www.smchiptuning.com
12-23-2004 06:02 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Guest
Unregistered

KRVOLOK Wrote:
,e sad to licence nije licenca u pravom smislu nego vise kao prijava ucesnika za vise trka,ali ja sam to nazvao licenca sto u stvari i nije u pravom smislu,mislio sam da ce biti lakse za razumjeti a izgleda da je zakomplikovalo sve ovo.

Pa dobro si sad rekao, pogresno si se izrazio, to sto ti predlazes meni vise lici na neku vrstu clanstva u toj vasoj organizaciji na nivou drzave. Licence su nesto drugo.

12-23-2004 07:43 PM
Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

JD Wrote:

KRVOLOK Wrote:
,e sad to licence nije licenca u pravom smislu nego vise kao prijava ucesnika za vise trka,ali ja sam to nazvao licenca sto u stvari i nije u pravom smislu,mislio sam da ce biti lakse za razumjeti a izgleda da je zakomplikovalo sve ovo.

Pa dobro si sad rekao, pogresno si se izrazio, to sto ti predlazes meni vise lici na neku vrstu clanstva u toj vasoj organizaciji na nivou drzave. Licence su nesto drugo.

clanstvo je vise manje ono sto krvolok zeli reci.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-23-2004 07:50 PM
lucozade
Super Moderator

Krvolok, pa majka mu stara

Quote:
4.Pravila
bas si me iznervirao kad si napisao da se pravila znaju i da mi izmisljamo nesto

nema potrebe da se nerviras i isfuravas, pricamo covjece, halo, razgovor, diskusija i razmjenja misljenja. btw, nisam rekao da izmisljate pravila, ni jednom, kao sto rekoh sve je diskusija i bolja diskusija sada nego milka kasnije!!! ali kad nekad krene ovaj SR sa svim ovim predlozenim pravilima u upotrebi onda moze se kaze da pravila izmisljate. isto tako nisam rekao da bi malo ljudi islo na vise trka, otkuda ti ta ideja, rekao sam da je mali broj ljudi koji bi posjecivali sve trke, pa daj citaj malo, sta koji moj svi nesto svoje tumace???
Generalni sponzor, pa recimo da sam se "malo vise" godina bavio sportom na svim nivoima, pionir-senior, tako da mi je ideja generalnog sponzora i te kako poznata, i sad ti meni reci da ces naci gen spozora za SR??? ajde de, ja cisto sumnjam ali ako je tako neka bude.

Quote:
2.Nase udruzenje ima pravo da izdaje licence svakog tipa jer mi odredjujemo uslove takmicenja,ali opet to nije prava licenca i vise neznam kako da je zovem.Pa ko bi je izdavao ako nebi mi?
...Uostalom i u Hrvastskoj postoje timovi i postoji organizator koji upravlja i sa pravilima i sa prijavama(licencama).

ok, ajd da se mi prvo slozimo kod svih ovih pojmova pa da onda razgovaramo, jer kakva je to licenca koja nije prava... drugo, licenca i clanstvo nemaju veze jedno s drugim, covjek koji je postavio ovaj topic je govorio o licenci ako se ja dobro sjecam a ne o clanstvu, isto tako i svi ostali, mi ovde pricamo o licenci zar ne
I, kakva bodovanja, kakva liga, to neko republicko takmicenje postade???

12-23-2004 09:38 PM
MAZAMALI
Senior Member

Group: Registered

evo primjer MoSTREET RACE

klase
I.do 1.4
II. od 1.4 do 1.7
III. 1.7 do 2.0
IV. 2.0 do 2.5
V. 2.5 do 3.0
VI. 3.0 i vise
turbo X 1.4
nos X 1.7
4WD 1.1
eto ja mislim da bi se tu vec razisla mnoga misljenja sto se tice klasa na nivou BiH mnogi se nebi slozili da su tako najbolje klase i koeficijenti za izracunavanje stvarne klase auta

dalje GLAVNE NAGRADE
u HR na 402 SR moze se prijaviti kao tim na SR ide se s tri auta po osvojenom mjestu u klasi dobijas bodove i donosis svome timu normalno moras ucestvovati na sto vise SR u toj godini da bi tvoj tim pobijedio E SAD nagrada za tim je 80.000 kuna i sve je to dobro jer u cijeloj HR to prave isti ljudi , a kako bi mi nasli i dogovorili se za nagradu za najbolji tim na razini BiH SR ako je nagrada u GRADISCI 2000KM u SARAJEVU 1500KM a u MOSTARU 1000KM po klasama kako dati za glavnu nagradu

ja i moj tim jesmo za to da postoji TIMSKO natjecanje u SR i slusajte

MOZE SE TO PRATITI I BEZ NEKAKVIH LICENCI I CLANSTAVA

NPR

Tim :
"TITANIUMBOYZ I"
1.MAZAMALI audi reg????? itd
2.KOSTUR audi reg ???? itd
3.MAVERICK opel ???? itd

i eto ga znaci za tim "TITTANIUMBOYZ I" moze nastupati samo ta tri auta i vozaci i nevidim razloga za bilo kakvim licencama i clanstvima ako se pojavimo u gradisci ili sarajevu kao "TITANIUMBOYZ I" zna se koje u tom timu i to je to

http://www.amknitro.com
12-23-2004 09:49 PM
lucozade
Super Moderator

E tim je sasvim nesto drugo, a licence i clanstva VEZZE
Samo, mazamali, pitanje, sta je tu jace, tim ili pojedinac, mislim sta se vise gleda, necu da kazem boduje, sta je bitnije, kolika je nagrada za tim a kolika za pojedinca, uh kako da objasnim sta mislim Embarassed ... brate u tom slucaju je malo teze biti pojedinac nego tim, trazi se koji auto je najbrzi, sta se desava ako je pojedinac taj koji ima brze auto ali ne uzima nagradu jer njih u timu ima trojica pa samim tim imaju vise poena, mada i dalje ne kontam to bodovanje u SR, to samo kod nas ima. Zar ne treba organizovati jedan SR krajem god i staviti sve pobjednike dotadasnjih SR-ova pa da se vidi ko je ustvari pobjednik ili sta ti ja znam??? Ebi ga, ovde ispade da mozes da budes "pobjednik" ukoliko ucestvujes na svim SR-ovima, a tamo neki koji ima mrak auto i mozda je po tom pitanju najjaci nece ni blizu biti Shocked ???

12-23-2004 10:13 PM
Maverick_2.0 16v
Junior Member
**

Group: Registered

Slusaj krvolok i ekipa koja ste za licence. Stvarno previse serete. uja

12-23-2004 10:40 PM
Pages (6): « First < Previous 1 2 3 4 [5] 6 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Winner_first_h4h Street Race sezona u BiH je pocela Terminal 1 499 08-08-2008 01:52 PM
Last Post: MAZAMALI
Icon_question Je li sutra u SA... Street race??? pajero1987 13 1,127 09-18-2007 05:53 AM
Last Post: goran16v
  VIDEO-KAD MI JE DOSADNO -STREET RACE MAZAMALI 0 521 09-17-2006 04:51 PM
Last Post: MAZAMALI
  Majstor je MAJSTOR! Kostur 16 899 07-13-2006 11:54 AM
Last Post: muslijam
  Ilegala ili legala, pitanje je sad... hondagirl 66 2,722 12-23-2005 05:18 PM
Last Post: esso_sa

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: