Post Reply  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 2 3 4 5 [6] Last »
JE LI TO BAS PAMETNO???
Author Message
SpeedGeneral
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline

Ma ja neznam o cemu vise razglabate,ko je dosad se borio dok su drugi blatinjali SR,a sad ti ljudi oce da otmu to sve ,pa malo pobogu pogledajte o cemu je rijec.

Ako mostarci popuste brate sve je u *urac otislo ,a dobro znamo da ti mostarci rade zajedno sa naam iz sarajeva ,pa pitati mozete i edisa ,ali drugi put valjda cemo podrzati edisa i spojiti se sa mostarcima i napraviti jedan tim na nivou BiH.a sve je do nas .

A to da ce neko drugi se blatinjati u to cisto je NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mislim da ce shavtiti ovo svi..........

12-24-2004 01:13 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MAZAMALI
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline

lucozade Wrote:
E tim je sasvim nesto drugo, a licence i clanstva VEZZE
Samo, mazamali, pitanje, sta je tu jace, tim ili pojedinac, mislim sta se vise gleda, necu da kazem boduje, sta je bitnije, kolika je nagrada za tim a kolika za pojedinca, uh kako da objasnim sta mislim Embarassed ... brate u tom slucaju je malo teze biti pojedinac nego tim, trazi se koji auto je najbrzi, sta se desava ako je pojedinac taj koji ima brze auto ali ne uzima nagradu jer njih u timu ima trojica pa samim tim imaju vise poena, mada i dalje ne kontam to bodovanje u SR, to samo kod nas ima. Zar ne treba organizovati jedan SR krajem god i staviti sve pobjednike dotadasnjih SR-ova pa da se vidi ko je ustvari pobjednik ili sta ti ja znam??? Ebi ga, ovde ispade da mozes da budes "pobjednik" ukoliko ucestvujes na svim SR-ovima, a tamo neki koji ima mrak auto i mozda je po tom pitanju najjaci nece ni blizu biti Shocked ???

slusaj raspitaj se malo vise sto se tice pravila o SR za ekipno natjecanje

ukratko

vozis za tim sve sto osvojis prvo,drugo ili neko mijesto donosi bodove timu a ako si kao pojedinac bio prvi ti dobijas nagradu za to svoje prvo mijesto i usput donio si timu npr 15 bodova

znaci vozis kao pojedinac ali i sve sto osvojis bodova ide timu tako je u sotalim drzavama i nema tu nista komplikovano .....

http://www.amknitro.com
12-25-2004 01:18 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (6): « First < Previous 2 3 4 5 [6] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Winner_first_h4h Street Race sezona u BiH je pocela Terminal 1 252 08-08-2008 01:52 PM
Last Post: MAZAMALI
Icon_question Je li sutra u SA... Street race??? pajero1987 13 941 09-18-2007 05:53 AM
Last Post: goran16v
  VIDEO-KAD MI JE DOSADNO -STREET RACE MAZAMALI 0 486 09-17-2006 04:51 PM
Last Post: MAZAMALI
  Majstor je MAJSTOR! Kostur 16 886 07-13-2006 11:54 AM
Last Post: muslijam
  Ilegala ili legala, pitanje je sad... hondagirl 66 2,700 12-23-2005 05:18 PM
Last Post: esso_sa

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: