Post Reply  Post Thread 
Jedno pitanje za sve...
Author Message
MK516
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
Icon_question  Jedno pitanje za sve...

Zna li neko imena ISP koji rade wireless konekciju, a da pri tom imaju AP na Trebeviću? Ove standardne sam pitao i nemaju signal kod moje kuće iako je AP udaljen jedva 250m vazdušne linije... Pojede mi ovo sranje od Dial-UP-a i živce i pare. Hissyfit8wr Hissyfit8wr Hissyfit8wr

Mirza Kalajdžisalihović
12-09-2007 08:17 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sajo_Turbo
Posting Freak

RE: Jedno pitanje za sve...

drug moj, znam za logosoft, a dali imaju AP na trebevicu nisam siguran,...
kod mene je AP na doncafe zgradi,... udaljen sam oko 2 kilometra i fercera poprilicno fino mogu ti reci, a znam da oni imaju još AP na grdonju.
A gdje se ti nalazis?

My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
12-09-2007 09:46 AM
pajero1987
Posting Freak

Hahahaha...e moj drug koliko sam im se ja majke napominjao samo da znas. Prvo ne moze logsoft zato sto mu je onaj predajnik (koji je tako blizu da mogu pjunuti na njega) okrenut prema gradu a ne prema meni i tebi. Europronet isto ne moze jer im je prvi moguci na shopingu na grbavici. I naravno krenem ja put poste da predam za ADSL. I naravno nakon cekanja od mjesec i mog svakodnevnog zvanja, oni kazu da na moj broj ne moze!!! Ja pitam kako kad sam provjerio na mapi dostupnosti??? Kazu oni moze ali imam neku kutiju koja od jedne tel.parice pravi nekoliko pa zato ne moze...i njima se napominjem majke. I hvala Bogu u tom svom cekanju dodje kablovska TV i prikljucim kablovski internet i prezadovoljan sam. Tako ako imas kablovsku onda hino sebi ko gospodin prikljucis kablovski internet i letiiiiii

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
12-09-2007 10:29 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MK516
Senior Member

Koja bagra čovječe!!! Isto moj Ernese i kod mene sa dodatkom da je kablovska došla na pola ulice i neće dalje!!! Sve im papansko, seljačko, mafijaško, lopovsko itd. je..m!!! Koja bagra! Zivkam svaki čas sve redom, ali niko ništa ne radi i neće da radi ubuduće. Šupci iz telecoma neće ni da se jave na tel., na mail ne odgovaraju, zahtjev za ADSL odbiju sa obrazloženjem da ne može na moju (provjereno najnoviju) centralu 24xxxx zbog multiplexera. Pa pas im mater seljačku radi li iko išta u ovoj je...oj državi?! A znaju se kurčiti sa potpisom nekakvog bezveznog ugovora sa slovenačkim telecomom. Koji će im qrac nova tehnologija kad ni staru ne znaju koristiti i napraviti kako treba?!!! Sve to treba protjerati sa planete...

Mirza Kalajdžisalihović

This post was last modified: 12-09-2007 03:21 PM by MK516.

12-09-2007 03:20 PM
pajero1987
Posting Freak

Ma sve te razumijem...isto kao da kad ti prikljuce jos da ti placaju ili nedao Bog djaba nesto da ti dadnu...

A sto se tice poslovanja evo nesto ne vezano za telecom koji je ubjedljivo najgori...Jesen idem ja prema aerodromu. Slusam moju omiljenu stanici i neka obavjestenja. Kaze voditeljica radosna vijest za one koji putuju avionima. Od sada nas aerodrom ima savremenu opremu placenu 7 miliona KM i od danas avioni mogu da slijecu i po losem vremenu i vecoj magli...E reko super ko zna koliko sam puta se vratio zbog magle. Ja na aerodrom, vrijeme nije suncano ali nije ni tolika magla...Kad ona na informacijama saopcava vijest. Svi letovi su odkazani zbog magle na SARAJEVSKOM AERODROMUUU???? Pa reko gdje ode 7 miliona od poreskih obveznika...i ja u auto i pravac ZG kod njih aerodrom radi...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
12-09-2007 08:59 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Windows Vista SP1 slobodan za download Ja_i_Moj_GTI 9 662 01-23-2008 11:02 PM
Last Post: Hybrid
  Intel vPro tehnologija za bolju sigurnost poslovnih računara Ja_i_Moj_GTI 0 224 08-31-2007 02:19 PM
Last Post: Ja_i_Moj_GTI
  ima li ko Colin McRae 2005 za n-gage? Skyline 8 1,001 12-16-2005 08:47 AM
Last Post: Skyline
  3D rendanje- hardversko pitanje tataratira 13 852 10-22-2005 04:53 PM
Last Post: W0dk4_B0y
  Pitanje za essu POMOC dacho_sa 6 712 09-24-2005 06:46 PM
Last Post: dacho_sa

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: