|
jel treba jos jedan topic?
|
| Author |
Message |
eXmAn
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: jel treba jos jedan topic?
Pozitivna kritika je neophodna, to mora da bude jasno svim javnim ličnostima. Niko ne kaže da Edisa treba skinuti sa TV-a, nego jednostavno ljudi žele da ukažu na propuste i da učine Edisov komentar još boljim. Ne smijemo biti tvrdoglavi. Ako neko nekome dobronamjerno kaže koja mu je greška, on bi trebao to ispraviti. Zašto ne? Edise, ako ispraviš neke greške u sljedećem prijenosu, onda će te ljudi hvaliti, zar ne? Ja još na ovom forumu nisam vidio nekoga ko je došao i rekao da ne valjaš ništa i da si najgori. Uglavnom se radi o dobronamjernim kritikama, koje bi trebale tebi pomoći, a ne odmoći. Seronje treba ignorisati jednostavno, od njih niko dobra nije vidio ikad. Također bih pohvalio gorano16v-ov post. Edisu ovo nije profesija, ali čovjek ima nekog znanja, to što mu Mreža Plus nije obezbijedila trening nije isto naša krivica, niti njegova. Zato su tu gledaoci sa svoji kritikama, i prijedlozima.
Sve najbolje.
Prvi bosanski hardverski portal!
This post was last modified: 10-08-2007 07:19 PM by eXmAn.
|
|
| 10-08-2007 07:10 PM |
|
|
goran16v
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
U principu se slazem da predhodnim postom da je dobronamjerna kritika pozitivna stvar, ali takvu kritiku treba upakovati tako da djeluje dobronamjerna, sto neki od nas bas i ne rade.
Druga je stvar kome uputiti kritiku i na kakav nacin... Ako se kritika upucuje javno onda je treba uputiti Mrezi + da poboljsaju kvalitet komentara na prenos F1 trka. Zato na kraju svake emisije kazu da kritike i prijedloge mozete slati na taj i taj mail, a ne novinaru ili uredniku licno. Ako 100 ljudi kritikuje Edisa javno (i to na forumu ciji je on inicijator) to moze a i ne mora doci do usiju onih koji vode Mrezu + i ne mora znaciti da ce se ista promijeniti na bolje, ali ako 100 ljudi posalje Mrezi + mail sa dobronamjernim kritikamam i prijedlozima to ce svakako vise piti vode. Da sam poslodavac (recimo Edisov) sve dok nema kritika upucenih meni na racun Edisovog rada ja bih smatrao da on radi ok posao...
Ako vec neko hoce licno Edisu da posalje kritiku zato imaju i PP pa bujrum...
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 10-08-2007 08:57 PM |
|
 |
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Group: Administrators
Status:
|
Nadam se da smo i ovo rijesili.Znaci Edis prima kritike na PM.Sve sto kome nije jasno ili ima neki prijedlog nek se obrati njemu a on ce kad stigne i ako bude htjeo da odgovori.Hvala.
THE END
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 10-08-2007 11:05 PM |
|
|
|
|