Post Reply  Post Thread 
Jordan je spreman za sezonu 2004, a vi...
Author Message
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
Jordan je spreman za sezonu 2004, a vi...

"Sisak Tisak" je prije neki dan prvi objavio dramaticna desavanja koja su se desila pod zavjesama jet-seta filmske umjetnosti i F1. Dakle, kako prenosi Sisak tisak, poslje sokantnog objavljivanja vijesti kako je naizgled nevini i bezbrizni Esh seksualno maltretirao i zlostavljao svog malog..., pardon pockemona Pickachua, Esh je ubrzo zatvoren a mali Pickachu se nasao na ulici sam i bez angazmana. Na nagovor njegovog druga Menadzermona, Pickachu je zabubnjao po vratima Eddia Jordana. Eddiu se jako svidjelo njegovo bubnjanje a jos vise Pickachuova zuta boja koja bi izuzetno stajala na njegovom novom bolidu. Nije trebalo mnogo da Pickachu i cijela ekipa pockemona postanu zastitni faktor i znak Jordana, a sam Eddi je kupio sva njihova prava i sve folove sto izvode. Posljednje vijesti govore da je cijela ekipa Jordana sa svim svojim pockemonima otisla na planinu Fuji da vjezba pockemon zahvate. Tako je i prvi u zutih N. Heidfeld promjenio ime u Nickachu. Sada Nickachu i Pickachu zajedno vjezbaju napad munjama i ostale folove.
Sa druge strane Toyota i BAR Honda su zatecene i ovo smatraju veleizdajom, jer nemogu da vjeruju da su ovi japanski likovi iz crtanog filma potrazili angazman u Jordanu umjesto u timovima svojih zemljaka. Tako oni najavljuju da ce u buducnosti potraziti saradnju sa Timom raketa ili Digimonima.Logicno je onda zakljuciti da bi i Teletubesi mogli nac angazman u jednom od britanskih timova.

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
01-14-2004 12:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Alfista
Member

Jordan EJ14

... sa testiranja na Silverstone stazi

http://www.ks-motors.com
02-20-2004 01:09 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zlatiborac
Senior Member

Ne "razbijaj" forum!!!

Sajt sa dnevnim informacija i testovima najnovijih digitalnih aparata i objektiva
Digital Photo News, reviews, new cameras, lenses, Photoshop tutorials
02-20-2004 02:36 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Riccardo Patrese ponovno za volanom Formula 1 bolida Edis Jasarevic 4 193 09-10-2008 11:21 AM
Last Post: Skyline
  Alonso potpisao za BMW Edis Jasarevic 3 195 09-08-2008 11:46 AM
Last Post: Rainman
  GP France i novi smajli za forum Edis Jasarevic 15 782 07-04-2008 08:48 PM
Last Post: Edis Jasarevic
  Pitanje za edisa start_finish 55 1,724 06-08-2008 06:23 PM
Last Post: ajdin_ze
  Resume nakon prve tri utrke: BMW je otkriće ali su mu šanse male Rainman 2 340 04-18-2008 08:56 PM
Last Post: Rainman

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: