Post Reply  Post Thread 
Jordan
Author Message
Maserati
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Jordan

Znaci ponovo ide pitanje:
Postoji li mogucnost za Jordan fan klub?

Playlife je rekao da moze ako cu ga uredjivat, pa ako moze malo opsirnije objasnjenje.

Ovde sam ponovio pitanje posto se na http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?p=4832#4832 otislo malo sa teme.

11-14-2003 09:20 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Flik
Senior Member

Dok se glavni i odgovorni direktor ne vrati ja cu ti dati par smjernica:
- prije samog zanimanja uredjivanja kluba potrebno je da znas osnove rada sa web stranicama, nekim skriptama, kako gdje sta funkcionira i slicno.
- takodjer bilo bi pozeljno da znas i neke osnove editovanja slika u photoshopu (smanjit/povecat sliku) mada je to nebitno jer se to da objasniti (ovaj html bas i ne tako lako)
- moras sam sa sobom da se dogovoris da ces to raditi i da cemo ti mi iz PG.com pomoci u tome ali ako sutra odlucis da kazes "joj meni se to vise neradi" nakon 3 mjeseca naseg pomaganja tebi - onda ti to nebi bio fazon...
- ako ti sam neces pisati vijesti moras uganjati raje koja hoce. Svakako moras uganjati raje koja ce ti dolaziti na stranicu jer ako je tebi Jordan dobar klub a nikom drugo nije, koja je poenta praviti web stranicu kluba. Takodjer ako ce Jordan dogodine bankrotirati opet sav trud uzalud...
...
Ima toga jos, samo se ja ne mogu sada sjetiti (ja sam samo graficar). Ako si "napredni korisnik weba" pa ti procedura izrade stranica ili cak i dizajna nije strana - tim bolje. Sve sto sam mozes/znas uraditi nama je lakse da ti objasnimo. Ako moramo poceti sa "eh vidis, ovo je internet i ljudi na njemu imaju svoje stranice" onda je to ipak malo otezavajuca okolnost.

Uglavnom, najbitnije je da sam znas da to hoces raditi i da to sigurno hoces raditi (pitaj Kimija kakav i koliki je to posao). Da bez obzira koliko se to zakomplikovalo neces sutra reci "ma bjazi, mene ovo ne zanima". JEr ako te ne zanima u startu onda nema razloga pokretati cijeli klub, mozes se pridruziti kolektivu PG.com i pisati vijesti ili slicno o Jordanu.

The Official Suzie Q Web Page

[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
11-15-2003 07:04 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Maserati
Junior Member
**

Quote:
- prije samog zanimanja ...

Pa uredjivanje stranica znam, nisam neki strucnjak, ali osnovno znam.

Quote:
- takodjer bilo bi pozeljno ...

Isto tako photoshop mi nije nepoznanica.

Quote:
Svakako moras uganjati raje koja ce ti dolaziti na stranicu jer ako je tebi Jordan dobar klub a nikom drugo nije, koja je poenta praviti web stranicu kluba.

Pa ko svaka normalna web stranica imala bi link za kontakt, naravno da bih uvazavao prijedloge i pokusao bi ih ostvarit.

Quote:
- moras sam sa sobom da se dogovoris da ces to raditi i da cemo ti mi iz PG.com pomoci u tome ali ako sutra odlucis da kazes "joj meni se to vise neradi" nakon 3 mjeseca naseg pomaganja tebi - onda ti to nebi bio fazon...
- ako ti sam neces pisati vijesti moras uganjati raje koja hoce. Svakako moras uganjati raje koja ce ti dolaziti na stranicu jer ako je tebi Jordan dobar klub a nikom drugo nije, koja je poenta praviti web stranicu kluba. Takodjer ako ce Jordan dogodine bankrotirati opet sav trud uzalud...

Razumio sam da bi to bilo samostalno, bez nekakve velike pomoci. Znam da je vrlo tesko odrzavat stranicu i kad bi zapelo sigurno ne bih tako lako odustao. Ja nebih mogao svo svoje slobodno vrijeme poklonit tome, pokusavao bih odrzavat svakodnevno osvjezavanje vijesti, ali bi se moglo dogoditi da ponekad ne bude novih vijesti po par dana, pogotovo kada mi budu ispiti. Posto je Jordanova buducnost neizvjesna mozda Toyota ili Rally fan klub? Eto ja rekoh svoje, a sad je na vama da odobrite ili odbijete prijedlog.

Pozdrav.

11-15-2003 07:04 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

WRC fan klub nije losa ideja Smile.. samo ce morati to sacekati do pravljena ostalih klubova koji su u pripremi

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-15-2003 08:04 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Katz
Administrator

Group: Administrators

Moralna poddrska

Forever #1

Igor Savic - Gonza
11-15-2003 08:35 PM
Bojana Tufegdzic
Member

.........ma mr Edi Jordan je frajer boli glava. Eto da vas i ja moralno podrzim (xaxaxaxaxaxaxax)

11-17-2003 06:22 PM
Keni-X
Unregistered

Bojana Tufegdzic Wrote:
.........ma mr Edi Jordan je frajer boli glava. da )

je li to od bubnjanja ?

11-21-2003 07:28 PM
Quote this message in a reply
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

Katz Wrote:
Moralna poddrska

nemoj mi njega majke ti

11-21-2003 07:40 PM