Post Reply  Post Thread 
K: bike
Author Message
nemirna
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
K: bike

Kupujem rabljen bike, pri tome prednost imaju oni iz sarajeva. Vec duze vrijeme trazim nesto sto bi meni odgovaralo, medjutim jedine ponude na koje sam naisla su neki manji skuteri. To nije lose, s obzirom da ne bih trebala polagati za 49cc, ali mi je ta shema pomalo dosadna Razz
Da li znate nekog da prodaje pravi bike, a da me nece financijski unistit?
Kako se otopio ovaj snijeg a s tim poceli zvuci sportskih motora po gradu, dok parim oci i gledam kako ih drugi voze a kako sam to morala biti ja, shvatila sam da zelim i moram sto prije nabaviti kakvu masinu.

03-19-2005 10:50 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tepSIJA
Banned

Group: Banned
Re: MOTO OGLASI

ovejaraS Wrote:

nemirna Wrote:
shvatila sam da zelim i moram sto prije nabaviti kakvu masinu.

Sta mislis da nabavis ovu masinku:

http://catalogue.gorenje.cc/imagelib/app...155971.jpg

Laughing

...
@nemirna
Koliko si kontala izdvojiti para za bike ?

http://community.webshots.com/user/tepsija_pir
-------------------------------------------------------
Sve sto se desilo u proslosti stvara sadasnjost a ta sadasnjost stvara buducnost.
03-19-2005 11:29 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
nemirna
Junior Member
**

ftp://nerminaka:turkeymehmet@ns1.nsturk.com/maxi.JPG
Laughing

ma glupo bi bilo da iznosim cifru, zavisi sve jel skuter, il motor, za skuter od 49c nisam spremna dati vise od 6 glava jer se moze naci nov za 9stoja u robot komercu!A sto se tice velkih motora zavisi sve koje godiste, nudili su mi yamahu 92go,SALINE za petsto, al ipak kad kupujem ne zelim neki krsh. Tako da, spremna sam dati onoliko koliko ocjenim da
taj motor vrijedi, a ta vrijednost stvarno nije ogranicena.
Da li mi imas neki?

03-21-2005 01:07 AM
e.bug
Senior Member

Skuter za 6 "glava" da valja nemozes sigurno nac... to ti garantujem. A ovi iz robota... sa "hondinim" masinama, imaju tockove ko CD + bubanj naprijed-nazad, nemas ti pojma kako to fino "lezi" po nasim cestama Smile. A i sta ces kada ti nesto crkne? Otic u robotov servis? Very Happy Cekat 1851 godina dok ti zmigavac dodje iz japana. E jos nesto... sto u data projectu i u robotu govore da ti scooteri imaju hondin motor... to nije hondin motor, a i da jeste... hondin motor je jedan od najslabijih motora za scootere ( uz peugeotov ). Cisto da znate...

ride it like you stole it
03-22-2005 01:59 AM
hotazmaj
Junior Member
**

RE: MOTO OGLASI

Cuj oko ako do sad nisi vozila nikakav motor ona ti savjetujem da ne ides preko 50 ccm. A za 600km ne mozes kupiti ni priblizno solidan motor. Bolje ti je sacekaj skupi neke 2000-2500 pa se onda javi na forum i raspitaj se sta bi mogla uzeti. Ako men pitas samo gilleru i to (stalker ili eventualno neki runner) i ako je runer malo skuplji ali se moze naci solidan za te pare, ili neku apriliu sr50. Ako mene pitas peugeota nikako. Pozdrav i javi ako sta uzmes. I naravno sretno

02-20-2007 12:30 AM
Vector
Administrator

Group: Administrators
RE: MOTO OGLASI

hotazmaj Wrote:
Cuj oko ako do sad nisi vozila nikakav motor ona ti savjetujem da ne ides preko 50 ccm. A za 600km ne mozes kupiti ni priblizno solidan motor. Bolje ti je sacekaj skupi neke 2000-2500 pa se onda javi na forum i raspitaj se sta bi mogla uzeti. Ako men pitas samo gilleru i to (stalker ili eventualno neki runner) i ako je runer malo skuplji ali se moze naci solidan za te pare, ili neku apriliu sr50. Ako mene pitas peugeota nikako. Pozdrav i javi ako sta uzmes. I naravno sretno

Predomislila se do sad garant, to je bilo davno...

Automotodrom...
02-20-2007 12:50 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

RE: K: bike

Mozda je kupila neku Yacahamu u robotu...hahahahahahaa

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
02-20-2007 07:32 AM
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: